❗️Полтавщина. Щойно чотири «прильоти» знову по Кременчуцькому НПЗ. Також звуки вибухів чутно було в Полтавському районі. Деталі згодом.
Повідомив Дмитро Лунін, голова Полтавської ОВА
|
|
❗️Полтавщина. Щойно чотири «прильоти» знову по Кременчуцькому НПЗ. Також звуки вибухів чутно було в Полтавському районі. Деталі згодом.
Повідомив Дмитро Лунін, голова Полтавської ОВА
Re: Напад росії і білорусі на Україну Ну що - я, наче, нічого не порушую?
Re: Напад росії і білорусі на Україну крилата ракета по Запоріжжю влучила у заповідну частину острова Хортиця, викликавши пожежу. Після обстеження території ураження, жодних руйнувань інфраструктури не виявлено.За уточненою інформацією, жертв і постраждалих немає. Нагадаємо, що попереднього разу російські військові випустили дві крилаті ракети по Хортиці 21 квітня. Тоді одна ракета впала в районі мосту Преображенського, а друга - пошкодила санаторій-профілакторій одного з підприємств. Речник ЗОВА, полковник Іван Арєф‘єв change_pm
Ракета "Нептун" призначена для морських цілей. Вона не фігачить по НПЗ. Якщо дійсно "Мені ось цікаво", то спочатку розберіть що по чому фігачить, а вже потім задавайте дурнуваті питання.
россия потеряла еще один коробль. В ночь на 12 мая корабль тылового обеспечения шел в направлении острова Змеиный. Но на нем "вспыхнул пожар". Точных данных о потерях нет. Корабль не удалось отбуксировать в Крым Таких кораблей в россии только два – "Всеволод Бобров" и "Эльбрус"
Большая разница. Я продолжал работать здесь, платить налоги здесь, тратить деньги здесь, поддерживать экономику здесь. И продолжал находиться на своей территории, и на гражданских засадах помогать защищать ее, а не трусливо бежать в первых рядах, сверкая лаптями, какие бы ты инфантильные фантазии себе не придумывал о том, что я сепар. В том числе и отказом от скупки валюты и хейтом всех таких чудаков. Хотя я очевидно понимаю, что понесу убытки. Но могу себе это позволить. это, случайно не тот же "БДК с _экипажем_ (не десантом) до 600 человек", что Продиджи репостил чуть выше?
Зараз переглядають цей форум: Vadim_, wild.tomcat і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||