budivelnik написав:Змішали Порошенківців з Зеленківцями і ОПЗЖопівцями
Значит, надо перечитать
Занадто багато, кому "надо перечитать". Замість визнання, що: 1. Не вмію подавати інформацію, пускаючи пил в очі короткими фразами на кшталт "догайся, што я імел ввіду". 2. Не розуміння, що засунувся в тему "аби зайти" (як завжди, загалом то) , не розуміючи для чого. "Допустим бородку то я сбрею, а ум то куда девать"(с)
fler написав:Прогноз
Плюс-мінус теж так вважаю. Ризиків багато. Сподіваюсь, буде саме так.
juristkostya написав:Исходный текст не даёт оснований для такой трактовки.
Поки що 2-1 ..не на вашу користь.. Ви вважаєте що інформація подано прозоро і доступно для розуміння Два ваших опонента - вважають що ви просто змішали в купу ..як Портос я дерусь потому - что я дерусь...
Росія хоче сісти за стіл переговорів і з Україною, і з Заходом, щоб укласти нову велику угоду. Про це повідомив радник президента Туреччини Ібрагім Калин в інтерв'ю виданню Türkiye.
«Ми знаємо про це: Росія хоче сісти за стіл переговорів не лише з Україною, а й із Заходом, та укласти нову велику угоду. Для переговорів усі сторони, включаючи Європу та Сполучені Штати, мають зайняти конструктивну позицію», – сказав Калин.
За його словами, для зустрічі президентів України та РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна необхідно досягти певного прогресу в переговорах.
Калин нагадав, що в рамках Стамбульського процесу пройшли певний шлях, але для зустрічі лідерів може знадобитися певний час.
«На жаль, події останніх тижнів негативно вплинули на цей процес. Але ми продовжуватимемо просуватися шляхом переговорів і діалогу, а не війни, проявляючи терпіння і наполегливість», – підсумував Калин. https://glavcom.ua/news/turechchina-pov ... 45354.html
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 13 тра, 2022 21:49, всього редагувалось 1 раз.
лучше бы зеля занимался обороноспособностью страны в свою каденцию а не устраивал охоту на ведьм. заколебал он честно говоря свой маниакальной болезнью под названием порохомания.
Ніби армія рашистів збирається ось-ось піти в якийсь вирішальний наступ, для того щоб взяти частину армії ВСУ у так званий "північно-донбаський" котел.
Якщо ви думали, що орки трохи тойго, то ... ви праві. Героїчна переправа через Сіверський Донець, наслідки перших днів якої сьогодні відмаячили на всіх шпальтах, насправді досі продовжується, хоч уже і у зворотній бік. Як напевно скажуть в раші "планавая деескалация" Не полінився і відмітив вам надобраніч нову колекцію На фото не очевидно, але ці танки насправді намагалися повернутися назад в брод, тримаючи гармати у бік ворога. Але про шноркелі, походу, забули, то ж далеко не доїхали. Деякі танкісти навіть здали залік по плаванню. Але не всі.Ґ Схоже, слава крейсеру Мацква їм не давала спокою
И бесценный комент гиркина
В качестве ответа на вопрос: «Было ли мне известно о жутком по потерям и бессмысленности погроме на Северском Донце?» - отвечаю: да, было. Ещё 4 суток назад. О чем я очень кратко и без всяких подробностей сообщил в сводке от 9 мая: «неудача с форсированием Северского Донца южнее Кременного». От подробного освещения события решил тогда отказаться также и по тем-же причинам, по которым не писал о многих других «зияющих высотах полководческого искусства ВС РФ», о которых мне известно. Однако масштаба понесённых потерь на тот момент - полностью не представлял и полагал их примерно вдвое или даже втрое меньшими. Знаю ли сейчас что то дополнительно к изложенному блогерами ? - Да, знаю, в том числе по безвозвратным потерям в людях (включая старший комсостав). Но озвучивать не планирую.