За його словами, протягом останнього тижня на фронті розпочалася кульмінація: російські сили перейшли від наступу до оборони, і навпаки – ЗСУ перейшли від оборони до наступу.

|
|
![]() ЗСУ відтіснили армію РФ до кордону в Харківській області, тим самим перерізавши одну з основних ліній постачання орків в Ізюмі. У російсько-українській війні наближається переломний момент, - британський експерт Майк Мартін.
За його словами, протягом останнього тижня на фронті розпочалася кульмінація: російські сили перейшли від наступу до оборони, і навпаки – ЗСУ перейшли від оборони до наступу. ![]()
![]() Уточненные данные потерь ВС РФ на переправе через Северский Донец у Белогоровки.
На данный момент, после облёта переправы БПЛА, было насчитано 73 единицы потерянной техники ВС РФ. - БМП/БМД – 38 единиц; - БТР - 4 единицы; - Танк Т-72 - 6 единиц; - Грузовики – 3 единицы; - МТ-ЛБ – 4 единицы; - Катера – 2 единицы; - Машины для возведения понтонных переправ – 5 единиц; - БРЭМ – 1 единица; - Прочие ББМ – 9 единиц.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Наблюдая за новостным фоном и скоростью восстановления разрушенных домов на освобожденных территориях у меня появилась идея, которую готов подарить нашим безусловно талантливым управленцам. Взамен хотелось бы получить депортацию гетьманцева поближе к месту его вербовки. Так вот сама идея:
1. По заверению главы разведки к НГ мы освободим всю Украину, включая Крым. Крым я так понимаю будет последним оплотом орков, потому и срок такой долгий. Но Донбасс думаю к осени уже будет освобожден. 2. За время оккупации из Донбасса уехало огромное количество населения, а в момент освобождения побегут и колаборанты всех уровней. Т.е. жилплощади там хватает. 3. За время оккупации Донбасс стал депрессивным регионом, на который нужно было бы очень сильно тратиться и придумывать как же его снова оживить. 4. Прикидываем что-то к чему-то и получаем вин-вин решение - людей, потерявших жилье на Востоке отправляем на Донбасс, который объявляем свободной экономической зоной и традиционно просим страны-партнеры взять шефство над восстановлением промышленности. 5. Люди получают жилье с повышающим коэффициентом, промышленность получает налоговые стимулы и достаточную рабочую силу, политики получают проукраинских граждан на территории, где бедокурила оркопропаганда. 6. Сможем сделать такое без коррупционных факапов - войдем и в учебники послевоенного восстановления и станем на пару десятков лет ближе к вступлению в ЕС. ![]() "Маріуполь. Азовсталь. Знову - з неба, моря, землі. Вчора окупанти вперше застосували проти захисників Маріуполя запалювальні або фосфорні бомби (висновок залишимо спеціалістам)", - зазначив Андрющенко.
За його словами, самі окупанти стверджують, що застосували запалювальні снаряди 9М22С з термітними шарами. Температура горіння - близько 2-2,5 тис. градусів за Цельсієм. Горіння зупинити майже неможливо. "Пекло зійшло на землю. ![]() Росіяни завдали нового ракетного удару по Львівщині
Сили ППО збили дві ракети, решта влучили у військовий об'єкт Мешканці Львівської області повідомили про кілька вибухів, які було чути з 4:25 до близько 5:00 ранку. У цей час в області була повітряни тривога. О 8:00 голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що росіяни завдали ракетного удару в об'єкт військової інфраструктури. «Жителі Львівщини! Сьогодні, 15 травня, близько 04:30 був ракетний удар по одному із об’єктів військової інфраструктури. Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає. Наявність та характер руйнувань уточнюється» ![]()
с таким трудом поставили в строй 25-30 танков Т64 , спустя неделю "переправ" у Белогоровки них практически осталось 2-3? ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати. І навіть невеликі військові поразки я сприймаю як власне фіаско. Такі цифри я не знаю, як зможу пережити. Дуже високий рівень емпатії. Доречі, за цивільних нема такого. Востаннє редагувалось Hotab в Нед 15 тра, 2022 10:06, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Я проти того щоб наші військові гинули за Донбас. Мені здається що ми втратили людей на цих територіях назавжди. Але Крим повинний бути демілітарізований і відібраний у рашки. Чи належетиме він Україні - для мене не важливо - головне щоб там не було кацапського флоту і військових. Кримський міст повинен бути зруйнований нах. ![]() там есть фото с цифрами возле каждого подбитого аппарата и расшифровка чем именно оно когда то было. Сомневаюсь что кто то на ветке скрупулёзно изучает этот вопрос, поэтому такие подробности я упустил. Но цифры выше железно обоснованные.
|
|