Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 22212222222322242225 ... 2533>
Повідомлення Додано: Нед 22 тра, 2022 23:47

Re: Для тех кто снимает и сдает жилую недвижимость в Киеве -

vitaliian написав:Vlad442 прокоментируйте фото

Харків, Салтівка, частина моєї нерухомості вигоріла, чи під снос, навіть якщо квартира неушкоджена, але будинку все.
То ще я не усе виклав, бо не є достатньо фотофактів. Ще є знищена, чи пошкоджена нерухомісь. Від виваленого даху, до просто вибитого скла.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 00:02

Vlad442 написав:То ще я не усе виклав, бо не є достатньо фотофактів. Ще є знищена, чи пошкоджена нерухомісь. Від виваленого даху, до просто вибитого скла.
у меня в жк по 3м соседним домам прилёты но вроде бы несущие стены не задеты, сейчас хотят комиссии, акты составляют, выбитых окон больше ста, 8 разитых машин которые не успели вывезти.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 00:15

Vlad442 написав:Коли я виклав ці фото на дуже спеціалізованих сайтах у зоні ru (яки відповідають моєму хобі), мені відповіли "сами винні - 8 років обстрілювали Донбас" (якщо й правда, яке їх собача доля, ніхто не сперечався, коли вони нищіли Грозний), "ты предал русский мир - так тебе и нужно", "нужно пройти через покаяние и очищение чтобы быть достойным жить в великой России", та й така подобна нісенітниця.

мабуть боти сидять абсолютно на всіх ресурсах. інакше достатньо мати мозок хоча б як у курки щоб подумати, як то так невміло "8 років обстрілювали донецьк", що він до сих пір повністю цілий і неушкоджений, а Харків уже через 8 днів бомбардувань був напівзруйнований... співчуваю(
DmitryK

Подякував: 38 раз.
Подякували: 231 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 00:16

vitaliian написав:у меня в жк по 3м соседним домам прилёты но вроде бы несущие стены не задеты, сейчас хотят комиссии, акты составляют, выбитых окон больше ста, 8 разитых машин которые не успели вывезти.

У нас все ще триває. Нічого не закінчилось. Тут, особливо де прилітає, ніякі комісії не ходять.
ОК, приїдуть, скажуть "аварійний дом, усім мешканцям по койці у гуртожитку у передмісті, чи у модульному містечку". І що з цього лендлорду? Комуналку не будуть обчислювати - ок, нульовий варіант, бо, що до пустих непошкоджених квартир, скоріш за все, ще не один місяць будеш платити сам - володіння зобов'язує.
Vlad442

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 00:24

DmitryK написав:
  Vlad442 написав:Коли я виклав ці фото на дуже спеціалізованих сайтах у зоні ru (яки відповідають моєму хобі), мені відповіли "сами винні - 8 років обстрілювали Донбас" (якщо й правда, яке їх собача доля, ніхто не сперечався, коли вони нищіли Грозний), "ты предал русский мир - так тебе и нужно", "нужно пройти через покаяние и очищение чтобы быть достойным жить в великой России", та й така подобна нісенітниця.

мабуть боти сидять абсолютно на всіх ресурсах. інакше достатньо мати мозок хоча б як у курки щоб подумати, як то так невміло "8 років обстрілювали донецьк", що він до сих пір повністю цілий і неушкоджений, а Харків уже через 8 днів бомбардувань був напівзруйнований... співчуваю(

Так ні, не боти. Люди з тисячами повідомлень. Вони справді так мислять. Це єдине місце, де нема справжньої цензури, бо дуже вузький сегмент. Там є ще декілька українців з нашого Донбасса, з окупованих території на півдні, але їм не вірять, та інколи знущаються. Само собою труть повідомлення, та зносять теми.
Vlad442

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 01:04

Vlad442 написав:То ще я не усе виклав, бо не є достатньо фотофактів. Ще є знищена

А в мене квартири в Маріуполі залишилися... Одна знищена, друга без вікон) Це як рахувати? Чи якщо ціла, то можна вертатися?)
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 08:38

rjkz написав:
  airmax78 написав:
  hume написав:Пожалуй только паркетчиков не видел))

Не могу себе представить женщин плиточников, электриков, сантехников, оконщиков, дверников, сборщиков мебели.

Да, Максим, к сожалению, я тоже заметил, что в вас сильно стереотипное конкретно-образное мышление.
Работайте над собой.

При чем тут образы и стереотипы? Одна плитка, часто, весит 20 и более кг. А плиточники любят работать одни. Какие женщины? Женщина со штроборезом и бухтами проводки? Женщина откручивающая закисшую трубу? (Или как? Я ее открутить не могу, позовите кого-то другого). Женщина поднимающая стеклопакет весом в 30 кг? Про двери вообще молчу. Я с ужасом смотрел как их два здоровых мужика таскали и устанавливали. Сборка мебели - туда же.
Хотя поняино, что сборку картонной мебели из Икеи осилят и женщины - тут не поспоришь. Стереотип разрушен.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 08:51

airmax78 написав:При чем тут образы и стереотипы? Одна плитка, часто, весит 20 и более кг. А плиточники любят работать одни. Какие женщины? Женщина со штроборезом и бухтами проводки? Женщина откручивающая закисшую трубу? (Или как? Я ее открутить не могу, позовите кого-то другого). Женщина поднимающая стеклопакет весом в 30 кг? Про двери вообще молчу. Я с ужасом смотрел как их два здоровых мужика таскали и устанавливали. Сборка мебели - туда же.
Хотя поняино, что сборку картонной мебели из Икеи осилят и женщины - тут не поспоришь. Стереотип разрушен.

Отож чекаємо цілу кипу приватних ІСТОРІЙ УСПІХУ американських штробельщиць по бетону :lol:
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 09:38

airmax78 написав:Одна плитка, часто, весит 20 и более кг.

Что то из категории паралельной реальности, аля плинтусов скрытого монтажа?
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 23 тра, 2022 09:40

барабашов написав:возможно мы за один форум по кукурузам и думаем

Ні, це не авто)
  airmax78 написав:При чем тут образы и стереотипы? Одна плитка, часто, весит 20 и более кг. А плиточники любят работать одни. Какие женщины? Женщина со штроборезом и бухтами проводки? Женщина откручивающая закисшую трубу? (Или как? Я ее открутить не могу, позовите кого-то другого). Женщина поднимающая стеклопакет весом в 30 кг? Про двери вообще молчу. Я с ужасом смотрел как их два здоровых мужика таскали и устанавливали. Сборка мебели - туда же.

Жінки часто роблять штукатурами та малярами.
Vlad442

Профіль

1
1
  #<1 ... 22212222222322242225 ... 2533>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему