roberto dark написав:Західні військові аналітики прогнозують закінчення гарячої фази війни до дня Незалежності України через отримання ракетної артилерії М142 HIMARS. https://threadreaderapp.com/thread/1531 ... 10912.html P S Кожна атака російської армії буде відбита і кожну точку російського постачання буде знешкоджено на відстані 80 км
Боевые действия в Украине продлятся еще много месяцев, – госсекретарь США Энтони Блинкен.
edvardd написав:Пишут что в Лимане затрехсотили пушилина, который приехал назначать «мэра». С ним несколько шерстяных из Чечни. Тем повезло меньше.Ждём подтверждения
GALeon написав:Боевые действия в Украине продлятся еще много месяцев, – госсекретарь США Энтони Блинкен.
А многие не понимали почему из Украины не выпускают мужчин. Постепенно все станут солдатами.
Щоб всі стали солдатами треба щоб на фронті гинуло 100000 в місяць. Такого немає, а багатомільйонної армії не потрібно, тому далеко не всі стануть солдатами.
fler написав:На півдні наші звільнили кілька населених пунктів. Військові у шоці від того, що вони побачили, коли туди зайшли. Орки не лишають після себе нікого живого. Просто на вулицях повно трупів - дітей, жінок, чоловіків, собак, гусей, корів...
ПС. Я розумію, коли літні люди не виїхали з села, бо їм важко фізично та психологічно. Але чому молодь з дітьми не виїхали? Було ж достатньо часу.. На шо розраховували? Мало новин було про Бучу, Бородянку тощо? Чи корову було шкода залишити?
Пруф в студию или лапшерезка. Если бы так было, как вы утверждаете, все бы уже вывалили в эфир для мировой общественности.
fler написав:То, что я пишу, не надо сразу искать в новостях. Оно если там появится, то позже. Верить или нет - личное дело каждого.
hume написав:Может был вопрос, почему в Киеве идёт такой сброс воды из водохранилища, и это уже пару недель точно. Я давно такого не видал.
Может, потому что, разлив рек Такое бывает по весне
Нет нет. Что то давно происходит. Просто гоняю часто через пешеходный и смотрю на течение. Такого давно не помню. Поэтому начала закрадываться мысль, что это делается в военных целей, но вот кого.... https://www.ukr.net/news/details/russia ... 90104.html