Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 955956957958959 ... 1612>
Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 15:27

квестор написав:...шановні колеги...ну невже хтось справді думає, що навіть у ЦІЙ країні хтось "заморозить"... поточні рахунки ..або рахунки до запитання...???..[b] ...може ще й поточні рахунки бізнесу будуть "заморожувати" ???...а розраховуватись хфірми будуть між собою коровами( як словянські предки) , наприклад...проблематично це колеги і дуже малоймовірно...бо, поголів"я корівок сильно впало....
..нагадаю, що навіть в умовах дикої паніки і "мораторію" на строкові депозити ....гроші з .поточни рахунків і рахунків "до запитання" а також з строкових депозитів ( після закінчення терміну) ...
пристойні банки видавали без ЖОДНИХ проблем.....так і буде далі...і без варіантів... :wink:

Можна думати ви забули кінець 2008 року коли 90% платежів йшли із значним запізненням, а перед тим як безготівковий платіж зробити треба було півгодини з"ясовувати який банк у платника, який у отримувача бо від цього залежало дійдуть гроші або зникнуть з обрію на невизначений термін.

А розраховуватися хфірми тоді вимагали виключно готівкою .... зі 100% передплатою ... Ось такі були варіанти ....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 16:01

bolex написав:
квестор написав:...шановні колеги...ну невже хтось справді думає, що навіть у ЦІЙ країні хтось "заморозить"... поточні рахунки ..або рахунки до запитання...???..[b] ...може ще й поточні рахунки бізнесу будуть "заморожувати" ???...а розраховуватись хфірми будуть між собою коровами( як словянські предки) , наприклад...проблематично це колеги і дуже малоймовірно...бо, поголів"я корівок сильно впало....
..нагадаю, що навіть в умовах дикої паніки і "мораторію" на строкові депозити ....гроші з .поточни рахунків і рахунків "до запитання" а також з строкових депозитів ( після закінчення терміну) ...
пристойні банки видавали без ЖОДНИХ проблем.....так і буде далі...і без варіантів... :wink:

Можна думати ви забули кінець 2008 року коли 90% платежів йшли із значним запізненням, а перед тим як безготівковий платіж зробити треба було півгодини з"ясовувати який банк у платника, який у отримувача бо від цього залежало дійдуть гроші або зникнуть з обрію на невизначений термін.

А розраховуватися хфірми тоді вимагали виключно готівкою .... зі 100% передплатою ... Ось такі були варіанти ....

1)...я цього не можу дійсно памятати ..бо платежі в банках яких обслуговуюсь йшли без затримок ... :wink:
2)...жоден з постачальників не вимагав готівкової оплати.....це мабуть залежить від специфіки бізнесів і їх розмірів.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 16:09

bolex написав:

ничего такого не было бы, работая вы с нормальными банками... я тут щас могу список из 20-30 банков выложить с кем я работал и платежи ходили день день. по некоторым час в час...я думаю 20-30 банков хватит ?
asu95

Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 17:12

asu95 написав:ничего такого не было бы, работая вы с нормальными банками... я тут щас могу список из 20-30 банков выложить с кем я работал и платежи ходили день день. по некоторым час в час...я думаю 20-30 банков хватит ?

Палата A, палата B., ...?
activist

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 17:50

Викладуйте список!
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 18:40

activist написав:
asu95 написав:ничего такого не было бы, работая вы с нормальными банками... я тут щас могу список из 20-30 банков выложить с кем я работал и платежи ходили день день. по некоторым час в час...я думаю 20-30 банков хватит ?

Палата A, палата B., ...?

и даже парочку из Г... ваще то это форум квестора, он тут списки выкладывает... ну я с ним в принципе согласен. но несколько банков из Г например проводили платежи час в час,тогда как к примеру укрэксим пользуясь разрешением нбу, проводил правда не на третий, а на следующий день... это было где то в декабре... и клиентам говорили, ну типа это ж постанова нбу виновата...
Востаннє редагувалось asu95 в Сер 13 січ, 2010 18:45, всього редагувалось 1 раз.
asu95

Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 18:43

квестор написав:
bolex написав:

1)...я цього не можу дійсно памятати ..бо платежі в банках яких обслуговуюсь йшли без затримок ... :wink:

Ай-я-яй, як же же можна читати одне слово через інше ? Я ж пишу - це залежало від обох сторін, як від платнкиа так і від отримувача. Я, звісно, можу припустити що ви не тільки могли вибрати собі пристойний банк, але й диктувати усім контрагентам з якими банками їм працювати.

Але не всі мали таку чудову можливість. Та й Надра чи Укрпромбанк не зовсім вважалися недобанками тоді.
квестор написав:2)...жоден з постачальників не вимагав готівкової оплати.....це мабуть залежить від специфіки бізнесів і їх розмірів.

Звісно ... ви ж про "хфірми" казали, а не про "постачальників". Це дві великі різниці.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 19:24

asu95 написав:и даже парочку из Г... ваще то это форум квестора, он тут списки выкладывает... ну я с ним в принципе согласен. но несколько банков из Г например проводили платежи час в час,тогда как к примеру укрэксим пользуясь разрешением нбу, проводил правда не на третий, а на следующий день... это было где то в декабре... и клиентам говорили, ну типа это ж постанова нбу виновата...

Если Вы почитаете архив годичной давности, то увидите, что был момент, когда предлагалось всем желающим высказываться о своих предпочтениях. А Квестор комментировал типа: "У Вас гарний смак" тощо...
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 21:13

квестор написав:....ну,.... це для відчайдухів ( клієнтів ВАБа) дуже хороша новина.... :wink:

А як вам ця новина?
Нидерландская компания TBIF, владеющая 63% акций ВиЭйБи Банка, объявила о намерении увеличить присутствие в банке до 98%.
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/183758
octopus

Подякував: 98 раз.
Подякували: 137 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 січ, 2010 22:19

Відповідь буде однозначною
"..... і це ..добре.. ... :wink: " (с)
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль