|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 13 січ, 2010 15:27
квестор написав:...шановні колеги...ну невже хтось справді думає, що навіть у ЦІЙ країні хтось "заморозить"... поточні рахунки ..або рахунки до запитання...???..[b] ...може ще й поточні рахунки бізнесу будуть "заморожувати" ???...а розраховуватись хфірми будуть між собою коровами( як словянські предки) , наприклад...проблематично це колеги і дуже малоймовірно...бо, поголів"я корівок сильно впало.... ..нагадаю, що навіть в умовах дикої паніки і "мораторію" на строкові депозити ....гроші з .поточни рахунків і рахунків "до запитання" а також з строкових депозитів ( після закінчення терміну) ...пристойні банки видавали без ЖОДНИХ проблем. ....так і буде далі...і без варіантів...
Можна думати ви забули кінець 2008 року коли 90% платежів йшли із значним запізненням, а перед тим як безготівковий платіж зробити треба було півгодини з"ясовувати який банк у платника, який у отримувача бо від цього залежало дійдуть гроші або зникнуть з обрію на невизначений термін.
А розраховуватися хфірми тоді вимагали виключно готівкою .... зі 100% передплатою ... Ось такі були варіанти ....
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 16:01
bolex написав:квестор написав:...шановні колеги...ну невже хтось справді думає, що навіть у ЦІЙ країні хтось "заморозить"... поточні рахунки ..або рахунки до запитання...???..[b] ...може ще й поточні рахунки бізнесу будуть "заморожувати" ???...а розраховуватись хфірми будуть між собою коровами( як словянські предки) , наприклад...проблематично це колеги і дуже малоймовірно...бо, поголів"я корівок сильно впало.... ..нагадаю, що навіть в умовах дикої паніки і "мораторію" на строкові депозити ....гроші з .поточни рахунків і рахунків "до запитання" а також з строкових депозитів ( після закінчення терміну) ...пристойні банки видавали без ЖОДНИХ проблем. ....так і буде далі...і без варіантів...
Можна думати ви забули кінець 2008 року коли 90% платежів йшли із значним запізненням, а перед тим як безготівковий платіж зробити треба було півгодини з"ясовувати який банк у платника, який у отримувача бо від цього залежало дійдуть гроші або зникнуть з обрію на невизначений термін. А розраховуватися хфірми тоді вимагали виключно готівкою .... зі 100% передплатою ... Ось такі були варіанти ....
1)...я цього не можу дійсно памятати ..бо платежі в банках яких обслуговуюсь йшли без затримок ...
2)...жоден з постачальників не вимагав готівкової оплати.....це мабуть залежить від специфіки бізнесів і їх розмірів.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 16:09
bolex написав:квестор написав:...шановні колеги...ну невже хтось справді думає, що навіть у ЦІЙ країні хтось "заморозить"... поточні рахунки ..або рахунки до запитання...???..[b] ...може ще й поточні рахунки бізнесу будуть "заморожувати" ???...а розраховуватись хфірми будуть між собою коровами( як словянські предки) , наприклад...проблематично це колеги і дуже малоймовірно...бо, поголів"я корівок сильно впало.... ..нагадаю, що навіть в умовах дикої паніки і "мораторію" на строкові депозити ....гроші з .поточни рахунків і рахунків "до запитання" а також з строкових депозитів ( після закінчення терміну) ...пристойні банки видавали без ЖОДНИХ проблем. ....так і буде далі...і без варіантів...
Можна думати ви забули кінець 2008 року коли 90% платежів йшли із значним запізненням, а перед тим як безготівковий платіж зробити треба було півгодини з"ясовувати який банк у платника, який у отримувача бо від цього залежало дійдуть гроші або зникнуть з обрію на невизначений термін. А розраховуватися хфірми тоді вимагали виключно готівкою .... зі 100% передплатою ... Ось такі були варіанти ....
ничего такого не было бы, работая вы с нормальными банками... я тут щас могу список из 20-30 банков выложить с кем я работал и платежи ходили день день. по некоторым час в час...я думаю 20-30 банков хватит ?
-
asu95
-
-
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 17:12
asu95 написав:ничего такого не было бы, работая вы с нормальными банками... я тут щас могу список из 20-30 банков выложить с кем я работал и платежи ходили день день. по некоторым час в час...я думаю 20-30 банков хватит ?
Палата A, палата B., ...?
-
activist
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 17:50
Викладуйте список!
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 18:40
activist написав:asu95 написав:ничего такого не было бы, работая вы с нормальными банками... я тут щас могу список из 20-30 банков выложить с кем я работал и платежи ходили день день. по некоторым час в час...я думаю 20-30 банков хватит ?
Палата A, палата B., ...?
и даже парочку из Г... ваще то это форум квестора, он тут списки выкладывает... ну я с ним в принципе согласен. но несколько банков из Г например проводили платежи час в час,тогда как к примеру укрэксим пользуясь разрешением нбу, проводил правда не на третий, а на следующий день... это было где то в декабре... и клиентам говорили, ну типа это ж постанова нбу виновата...
Востаннє редагувалось asu95 в Сер 13 січ, 2010 18:45, всього редагувалось 1 раз.
-
asu95
-
-
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 18:43
квестор написав:bolex написав:квестор написав:...шановні колеги...ну невже хтось справді думає, що навіть у ЦІЙ країні хтось "заморозить"... поточні рахунки ..або рахунки до запитання...???..[b] ...може ще й поточні рахунки бізнесу будуть "заморожувати" ???...а розраховуватись хфірми будуть між собою коровами( як словянські предки) , наприклад...проблематично це колеги і дуже малоймовірно...бо, поголів"я корівок сильно впало.... ..нагадаю, що навіть в умовах дикої паніки і "мораторію" на строкові депозити ....гроші з .поточни рахунків і рахунків "до запитання" а також з строкових депозитів ( після закінчення терміну) ...пристойні банки видавали без ЖОДНИХ проблем. ....так і буде далі...і без варіантів...
1)...я цього не можу дійсно памятати ..бо платежі в банках яких обслуговуюсь йшли без затримок ...
Ай-я-яй, як же же можна читати одне слово через інше ? Я ж пишу - це залежало від обох сторін, як від платнкиа так і від отримувача. Я, звісно, можу припустити що ви не тільки могли вибрати собі пристойний банк, але й диктувати усім контрагентам з якими банками їм працювати. Але не всі мали таку чудову можливість. Та й Надра чи Укрпромбанк не зовсім вважалися недобанками тоді. квестор написав:2)...жоден з постачальників не вимагав готівкової оплати.....це мабуть залежить від специфіки бізнесів і їх розмірів.
Звісно ... ви ж про "хфірми" казали, а не про "постачальників". Це дві великі різниці.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 19:24
asu95 написав:и даже парочку из Г... ваще то это форум квестора, он тут списки выкладывает... ну я с ним в принципе согласен. но несколько банков из Г например проводили платежи час в час,тогда как к примеру укрэксим пользуясь разрешением нбу, проводил правда не на третий, а на следующий день... это было где то в декабре... и клиентам говорили, ну типа это ж постанова нбу виновата...
Если Вы почитаете архив годичной давности, то увидите, что был момент, когда предлагалось всем желающим высказываться о своих предпочтениях. А Квестор комментировал типа: "У Вас гарний смак" тощо...
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 січ, 2010 21:13
квестор написав:....ну,.... це для відчайдухів ( клієнтів ВАБа) дуже хороша новина.... 
А як вам ця новина? Нидерландская компания TBIF, владеющая 63% акций ВиЭйБи Банка, объявила о намерении увеличить присутствие в банке до 98%.
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/183758
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-