|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:06
vitaliian написав: detroytred написав:Але я здивований тим, що в них (тобто в деяких з них, дійсно розумних, але цинічних) отаке реальне бачення все ж такі викладається вголос... Не соромляться. Прямо визнавати, що винуватий ти лише в тому, що я бажаю їсти. (Продовжувати агонізувати за рахунок твого життя та майна).
это типичные психические нарушения, как и лгать всему миру "это не мы" как перекладывание ответственности, самооправдание и обоснование ненависти... У любого буйного псих.больного есть эти признаки, я не зря написал что ненависть это прямая дорога к патологиям. Их кормили ненавистью с каждого утюга с 2014 года, это ее последствия. Прикол в том что ненависть иррациональна, и легко переходит с украинцев друг на друга. Загасить эту заразу может только покаяние. Во что я очень слабо верю.
Де ж тут ненависть??? Їм абсолютно начхати. Нема до нас (як в того, хто ріже курку собі на обід) ні ненависті, ні жалю, ні любові. Нічого. Зарізав і забув. З'їв і забув. Якісь почуття виникають тільки, коли щось йде не так. Курка брикнулася, заляпала або вдарила -- от тоді виникло почуття(( ненависті. Це не психічна хвороба, а банальний отой низький рівень розвитку. Кілька століть тому різали людей, як каву пили... Якщо б українці не брикалися, то їли б їх без будь-якої ненависті...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:08
detroytred написав:Зарізав і забув. З'їв і забув.
нит. у современных людей психика работает иначе. Очень трудно убивать (или оправдывать убийства) при этом сохраняя баланс психического здоровья. Это шило, которое вылезет в неожиданном месте. Даже среди животных убивать себе подобных это жесткая патология.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:14
vitaliian написав: detroytred написав:Зарізав і забув. З'їв і забув.
нет у современных людей психика работает иначе. Очень трудно убивать или оправдывать убийства сохраняя баланс психического здоровья.
Важко не вбивати або виправдовувати, важко -- важко звикнути до вбивства або виправдовування. Треба час. А потім ніяких проблем. Ви курку різали? Або бачили, як корову забивають? І т.д. Справа звикання і не більше. Усе інше тільки виключення або сентиментальні балачки. Психіка людини так налаштована. Для звикання. Поступово. До того, що вчора вважалося абсолютно неможливим. Одиниці ламаються, не можуть, а більшість людей звикає... Хоч до людожерства. Якщо це була б патологія або немасове явище, то війн не існувало б в принципі.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 29 чер, 2022 11:16, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:15
juristkostya написав:Думаю, коалиция победителей все же дожмет РФ на сильные политические преобразования в обмен на доступ к цивилизованному миру. Русские не будут своими руками перебирать трупы в братских могилах Мариуполя, но как минимум свободу прессы и ротацию власти получат.
"Коаліція"(Захід) проводить(проводила) таку політику вже 30 років! Я думаю на "такій політиці" поставлений жирний хрест. Ніхто РФ оцивілізовувати вже не буде, пройдений етап. Зроблять ізгоя як СРСР, Ірак чи щось подібне. Це видно і по діях західних фірм в РФ: вони тікають/закривають бізнес. Вони напевно краще знають що буде з РФ.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:27
andrijk777 написав: juristkostya написав:Думаю, коалиция победителей все же дожмет РФ на сильные политические преобразования в обмен на доступ к цивилизованному миру. Русские не будут своими руками перебирать трупы в братских могилах Мариуполя, но как минимум свободу прессы и ротацию власти получат.
"Коаліція"(Захід) проводить(проводила) таку політику вже 30 років! Я думаю на "такій політиці" поставлений жирний хрест. Ніхто РФ оцивілізовувати вже не буде, пройдений етап. Зроблять ізгоя як СРСР, Ірак чи щось подібне. Це видно і по діях західних фірм в РФ: вони тікають/закривають бізнес. Вони напевно краще знають що буде з РФ.
Імхо. Мої сподівання. Що РІ схарчать. Тобто азіати (Китай, Індія і т.д.) купляться на спокусу і разом з Заходом схарчать рашку. Впевнений, що Захід прикладає максимум зусиль для цього. Рашка ж прикладає максимум зусиль для зворотнього: запевнити Азіатів, що їй вдасться перемогти та це вони будуть поширювати свій вплив ... на Захід і потіснять Європу. Китайці чекають. Як у 2 МВ Штати. Але тільки но рашка виснажиться (від війни та санкцій), то включаться і процес покотиться з гори. Старики з Кремля нагадують про ЯЗ, щоб виграти саме собі трохи часу. А молодь, сподіваюсь, здасть швидко рашку... Якщо тільки ті, хто стоять за типа гіркіндом, не підметушаться. Буде точка біфуркації.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:30
убивать себе подобных это жесткая патология.
detroytred написав:Ви курку різали?
вы что курица?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:39
vitaliian написав:убивать себе подобных это жесткая патология.
detroytred написав:Ви курку різали?
вы курица?
Звісно ні. Я чекав, що буде така реакція на цей мій незручний приклад)) З чим Ви не згодні? З точки зору відібрання життя в живої істоти різниця звичайно є. Але якщо вона була б "непреодолимой" або дійсно ознакою хвороби, то не було в війн, як явища з колосальною масовістю людей, які здатні та приймають в них участь. Війн з вбивствами собі подібних. Абсолютно нормальними людьми.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:41
vitaliian написав:Их кормили ненавистью с каждого утюга с 2014 года,
Гораздо раньше. "Бындеровец? Вы ещё за Севастополь ответите" Брат-2 , 2000 год "Измена, фронт рухнул, нас предал украинский полк" Адмирал. 2008 год Мы из будущего-2 (3 ) (сколько там было этого поноса украинофобного). 2010 год И многие-многие другие.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 29 чер, 2022 11:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2433 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:45
Hotab написав: vitaliian написав:Их кормили ненавистью с каждого утюга с 2014 года,
Гораздо раньше. "Бындеровец? Вы ещё за Севастополь ответите" Брат-2 , 2000 год "Измена, фронт рухнул, нас предал украинский полк" Адмирал. 2008 год Мы из будущего-2 (3 ) (сколько там было этого поноса укоаинофобного). И многие-многие другие.
Кстати, эта имперская жвачка для мозгов и нашей аудитории заходила "на ура". Прекрасно помню времена, когда не посмотреть и не цитировать "Брат" или какую-нибудь "особенности национальной охоты" было признаком явного аутсайдера 
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 чер, 2022 11:49