Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
beee писал(а):Я не знаю, зачем этот Львов нужен. Мне здесь доказывают, что Львов- будущая столица. А оказывается, застройщик говорит, что рынок мёртв
Так война в стране, естественно никто не хочет вкладываться в крупные покупки, неизвестно что будет завтра масло в холодильнике или очередь за гуманитаркой. Если кто то хочет купить дёшево ближайший год - самое время для этого. После завершения войны 200 тыс человек начнут думать где им жить. Аренда ракетой вверх. В Кропивницком аренда уже сделала х1,6 с начала войны.
Виходячи з ваших слів інвестувати у 16 та 22, ризики однакові? Вочевидь, що ні. Соціально-економічна ситуація давала якусь впевненість, що добудують, зараз навпаки, дає впевненість, що не добудують.
striped писал(а):Скрытые плинтуса от венского фантазера слегка подешевели -
судя по всему, цифра похожа на себестоимость кирпичей + ремонта с техникой и мебелью. Интересно, во сколько ее оценит Франт? 50? 60?
В умовах війни - до 100 000. Максимум - 150 000. Це хороша ціна, повірте!
Більше не дадуть. Ризикована справа.
Звісно, що ціна для продавця неприваблива. Проте принцип, відкритий Бігом539 ще до кримських подій -"Квартира з євроремонтом за ціною євроремонта" - працює!
Виходячи з ваших слів інвестувати у 16 та 22, ризики однакові? Вочевидь, що ні. Соціально-економічна ситуація давала якусь впевненість, що добудують, зараз навпаки, дає впевненість, що не добудують.
Ризики звісно різні, але що 2016, що в 2022 вест имову про якісь гарантії як не було сенсу, так і немає