budivelnik не дивіться на цифри в 700 тисяч і т.п. В параші зараз також на папері мільйонна армія, а воювати реально може максимум 150 тисяч. Точно така сама картина і в нас. Чи те, що ми втратили всю Луганську область і швидше за все втратимо незабаром Донецьку це жест доброї волі? В нас реально не вистарчає боєздатного війська на весь фронт. І ця картина з кількістю мобілізованих не зміниться. Можна і 10млн. мобілізувати, але від того лише збільшиться кількість втрат, і аж ніяк картина на фронті
Schmit написав:Ну да, за неделю Юга нет, особенно правый берег Херсонской области - идеально? Безоружный Энергодар, Бердянск, Мелитополь, Запорожская АЭС, окруженный Мариуполь - "результат более чем впечатляет"?
Враження, що клоуни гАласували за акторів. Результат не забарився.
Результат очікуваний. В 2019 попереджали, але тоді всі веселились, кукурікаючи "хуже не будет". Тепер страждають за це, але більшість так і не розуміє своїх помилок. На жаль кармічні покарання будуть до тих пір, поки не зрозуміють.
Вони й зараз щиро вважають, що у всьому винний порох. Він "не готував країну до війни" і "проїпав 4 склади з снарядами". З зрадниками не боровся, так.
У зеленої пошесті було 2,5 роки. Вона нічого, нічого не зробила для оборони. Жодних організаційних дій. Це геніальне рішення.
Хіба що в останній тиждень, коли всі посольства виїхали з Києва, почала щось робити.
kryminalist написав:rjkz так ви просто не знаєте навіть 10% того, що зараз відбувається. А про теперішній фронт взагалі нема що і говорити. Не хочу зрадойобити, але повірте, те що розказують в неті, по телевізору і навіть наші американські та європейські друзі абсолютно ніяк не відповідає реальній картині. Скажу просто так один момент. Вже приблизно 2 місяці лише по одній Львівській області кожного дня привозять і хоронять від 10 до 30 наших військових. Це лише одна область. Ще 3-4 місяці такої війни і на фронт поженуть студентів з пенсіонерами.
К сожалению, я это представляю. Я думаю, сейчас потери ВСУ ужасные. Я прекрасно понимаю, что встречала Украина нападение с одним количеством вооружения, а сейчас ситуация намного хуже. Вы себе отдаете отчет, что как ВСУ уничтожает технику и живую силу противника так и наоборот? Я да. Кроме того, все виды вооружений не могут стрелять вечно. Надо менять стволы. И их запаса у Украины просто нет в необходимом количестве. И за исключением некоторых видов вооружения, они не производились на территории Украины. И это то что есть. И не закроет несколько сотен гаубиц 155 калибра тысячи потеряных и просто вышедших из строя (отстреляных) стволов 152. К сожалению. Я понимаю, что сейчас фактически, воюют одними автоматами. Еще насчет потерь. Нам не говорят о потерях ВСУ. ВСУ обороняется. Есть простая формула - делите потери наступающей стороны на 3 и получите потери обороняющейся. В 2014-2015, когда нам рассказывали, что потери ВСУ 30-60 200-х в день. В одном только Ирпене каждый день были похороны. И не одиночные. Интерполируйте на всю Украину. Я смортрю форум радостно накинулся на меня. Нет, я не в розовых очках. Я реально оцениваю ситуацию. Просто при тех вводных, которые были, я считаю ( и не только я, но и официальная позиция нашего основного военного и финансового донора на данный момент) что Украина сделала максимум и даже более того, что можно было сделать.
rjkz Чекаємо доказів геніальності зелених стратегів. Особливо 2,5 роки перед війною.
rjkz написав:Нет, я не в розовых очках. Я реально оцениваю ситуацию
З Америки це легше, ніж з України, правда?
rjkz написав:Я смортрю форум радостно накинулся на меня.
Зараз мало хто визнає, що галасував за зелених "стратегів", які абсолютно не готувались до війни.
Ви в Америці, можете визнати свій вибір.
Нагадайте нам, хто проїпав операцію з вагнерівцями перед війною? Хто казав "войни не будєт, будем жаріть шашлики в Харьковє на майскіє праздніки"? "Я увідєл мір в глазах Путіна!"
Востаннє редагувалось Frant в Чет 14 лип, 2022 10:07, всього редагувалось 2 разів.
rjkz написав:Я помню как перед выборами порохоботы орали "Если будет Зе, то путенападет". И были соверщенно правы. Потому что порох устраивал пуйло в той степени, что был ни чуть не лучще дваждынесудимого. Умней - да, образованней - да. Ну и воровал более затейливо.
Краще поганий мир, чим добра війна.
До Пороха було захоплено 6%, при ньому, десь 1%. При Зе аж 22% України під окупацією. Але Зе молодець, бо ... вище ціли список достоїнств.
Забув, те що Чернігів, обстрілювали, теж здобуток. Можна знайти позитив при бажанні. Як і в Харкові, Миколаєві, Бучі, Ірпені, Бородянці, Макарові... список довгий.
Як там казав Лобановський: "Гра забувається, а результат – залишається!"
Как-бы пуйло напал на Украину в 2014 году. Не? И не только на Украину. Молдова, Грузия. Грузия подписала капитуляцию когда танковые колонны рф были в 15 км от Тбилисси. Так надо было?
rjkz написав:.. Есть простая формула - делите потери наступающей стороны на 3 и получите потери обороняющейся...
не работает с мая месяца. Сейчас работает тактика превращения наших позиций в лунный пейзаж, затем под прикрытием брони и вертушек 200 метров в день. так что вы скорее всего числитель и знаменатель путаете. Но что это я снова? Сейчас предложат в баню отправить за пессимизм
rjkz втрати 1:3 це якщо сили плюс-мінус приблизно рівні і тоді наступаюча сторона втрачає в 2-3 рази більше військових. Але коли одна сторона переважає іншу за чисельність в 5-7 разів, а по озброєнню в десятки, то ця формула не діє. Тому в битві за Луганську область наші втрати як мінімум були не менші
Frant написав:rjkz Чекаємо доказів геніальності зелених стратегів. Особливо 2,5 роки перед війною.
rjkz написав:Нет, я не в розовых очках. Я реально оцениваю ситуацию
З Америки це легше, ніж з України, правда?
rjkz написав:Я смортрю форум радостно накинулся на меня.
Зараз мало хто визнає, що галасував за зелених "стратегів", які абсолютно не готувались до війни.
Ви в Америці, можете визнати свій вибір.
Нагадайте нам, хто проїпав операцію з вагнерівцями перед війною? Хто казав "войни не будєт, будем жаріть шашлики в Харьковє на майскіє праздніки"? "Я увідєл мір в глазах Путіна!"
kryminalist написав:rjkz так ви просто не знаєте навіть 10% того, що зараз відбувається. А про теперішній фронт взагалі нема що і говорити. Не хочу зрадойобити, але повірте, те що розказують в неті, по телевізору і навіть наші американські та європейські друзі абсолютно ніяк не відповідає реальній картині. Скажу просто так один момент. Вже приблизно 2 місяці лише по одній Львівській області кожного дня привозять і хоронять від 10 до 30 наших військових. Це лише одна область. Ще 3-4 місяці такої війни і на фронт поженуть студентів з пенсіонерами.
Чергова страшилка , від чергового перестрашеного..от тільки він вдає перестрашеного за гроші? чи думає що його брехню важко спростувати? 1 Ви львівянин? Якщо так, пропоную сходити на Личаківський цвинтар , збоку якого на спеціально виділеному майданчику якраз хоронять усіх загинувших на цій війні 2 Сьогодні там менше 40 могил і 140 день....Тобто 0,3 в день 3 Львів це 50% Львівської області...тому 0,3 в день приблизно дорівнює 0,6 по області..які точно в рази менше від ваших 10-30...
Нагадаю Вже станом на сьогодні ЗСУ,Нацгвардія і ТРО становлять 700 000-900 000... При втратах в 16800(експертні оцінки)*3(разом з пораненими)=50 000 - до пенсіонерів ми доберемось десь на 2000+ день війни....
Порахувати в місті Лева могили загиблих легко, а от скільки могил є по селах Львівщини і інших областей? Ще раз кажу - нажаль, тут/на фронті - термінаторів нема! І, тут/на фронті - інформації більше, так як є родичі, чи друзі в кожного з інших бригад... - по телефону всі діляться інформацією.