Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16291630163116321633 ... 14457>
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 09:54

budivelnik не дивіться на цифри в 700 тисяч і т.п. В параші зараз також на папері мільйонна армія, а воювати реально може максимум 150 тисяч. Точно така сама картина і в нас. Чи те, що ми втратили всю Луганську область і швидше за все втратимо незабаром Донецьку це жест доброї волі? В нас реально не вистарчає боєздатного війська на весь фронт. І ця картина з кількістю мобілізованих не зміниться. Можна і 10млн. мобілізувати, але від того лише збільшиться кількість втрат, і аж ніяк картина на фронті
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:01

Это Россия 21й век

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:02

Schmit написав:
  Frant написав:
  Schmit написав:Ну да, за неделю Юга нет, особенно правый берег Херсонской области - идеально? Безоружный Энергодар, Бердянск, Мелитополь, Запорожская АЭС, окруженный Мариуполь - "результат более чем впечатляет"?

Враження, що клоуни гАласували за акторів.
Результат не забарився. :oops:

Результат очікуваний. В 2019 попереджали, але тоді всі веселились, кукурікаючи "хуже не будет". Тепер страждають за це, але більшість так і не розуміє своїх помилок. На жаль кармічні покарання будуть до тих пір, поки не зрозуміють.

Вони й зараз щиро вважають, що у всьому винний порох.
Він "не готував країну до війни" і "проїпав 4 склади з снарядами".
З зрадниками не боровся, так.

У зеленої пошесті було 2,5 роки.
Вона нічого, нічого не зробила для оборони.
Жодних організаційних дій.
Це геніальне рішення.

Хіба що в останній тиждень, коли всі посольства виїхали з Києва, почала щось робити.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:02

kryminalist написав:rjkz так ви просто не знаєте навіть 10% того, що зараз відбувається. А про теперішній фронт взагалі нема що і говорити. Не хочу зрадойобити, але повірте, те що розказують в неті, по телевізору і навіть наші американські та європейські друзі абсолютно ніяк не відповідає реальній картині. Скажу просто так один момент. Вже приблизно 2 місяці лише по одній Львівській області кожного дня привозять і хоронять від 10 до 30 наших військових. Це лише одна область. Ще 3-4 місяці такої війни і на фронт поженуть студентів з пенсіонерами.

К сожалению, я это представляю.
Я думаю, сейчас потери ВСУ ужасные.
Я прекрасно понимаю, что встречала Украина нападение с одним количеством вооружения, а сейчас ситуация намного хуже.
Вы себе отдаете отчет, что как ВСУ уничтожает технику и живую силу противника так и наоборот? Я да. Кроме того, все виды вооружений не могут стрелять вечно.
Надо менять стволы. И их запаса у Украины просто нет в необходимом количестве.
И за исключением некоторых видов вооружения, они не производились на территории Украины. И это то что есть.
И не закроет несколько сотен гаубиц 155 калибра тысячи потеряных и просто вышедших из строя (отстреляных) стволов 152. К сожалению. Я понимаю, что сейчас фактически, воюют одними автоматами.
Еще насчет потерь. Нам не говорят о потерях ВСУ. ВСУ обороняется. Есть простая формула - делите потери наступающей стороны на 3 и получите потери обороняющейся.
В 2014-2015, когда нам рассказывали, что потери ВСУ 30-60 200-х в день. В одном только Ирпене каждый день были похороны. И не одиночные. Интерполируйте на всю Украину.
Я смортрю форум радостно накинулся на меня.
Нет, я не в розовых очках. Я реально оцениваю ситуацию. Просто при тех вводных, которые были, я считаю ( и не только я, но и официальная позиция нашего основного военного и финансового донора на данный момент) что Украина сделала максимум и даже более того, что можно было сделать.
rjkz

Подякував: 8649 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:03

rjkz
Чекаємо доказів геніальності зелених стратегів.
Особливо 2,5 роки перед війною. :|

rjkz написав:Нет, я не в розовых очках. Я реально оцениваю ситуацию

З Америки це легше, ніж з України, правда?

rjkz написав:Я смортрю форум радостно накинулся на меня.

Зараз мало хто визнає, що галасував за зелених "стратегів", які абсолютно не готувались до війни.

Ви в Америці, можете визнати свій вибір.

Нагадайте нам, хто проїпав операцію з вагнерівцями перед війною?
Хто казав "войни не будєт, будем жаріть шашлики в Харьковє на майскіє праздніки"?
"Я увідєл мір в глазах Путіна!"
Востаннє редагувалось Frant в Чет 14 лип, 2022 10:07, всього редагувалось 2 разів.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:06

flyman написав:
  rjkz написав:Я помню как перед выборами порохоботы орали "Если будет Зе, то путенападет".
И были соверщенно правы. Потому что порох устраивал пуйло в той степени, что был ни чуть не лучще дваждынесудимого. Умней - да, образованней - да. Ну и воровал более затейливо.

Краще поганий мир, чим добра війна.

До Пороха було захоплено 6%, при ньому, десь 1%.
При Зе аж 22% України під окупацією.
Але Зе молодець, бо ... вище ціли список достоїнств.

Забув, те що Чернігів, обстрілювали, теж здобуток. Можна знайти позитив при бажанні.
Як і в Харкові, Миколаєві, Бучі, Ірпені, Бородянці, Макарові... список довгий.

Як там казав Лобановський: "Гра забувається, а результат – залишається!"

Как-бы пуйло напал на Украину в 2014 году.
Не?
И не только на Украину.
Молдова, Грузия.
Грузия подписала капитуляцию когда танковые колонны рф были в 15 км от Тбилисси.
Так надо было?
rjkz

Подякував: 8649 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:09

rjkz написав:.. Есть простая формула - делите потери наступающей стороны на 3 и получите потери обороняющейся...

не работает с мая месяца. Сейчас работает тактика превращения наших позиций в лунный пейзаж, затем под прикрытием брони и вертушек 200 метров в день.
так что вы скорее всего числитель и знаменатель путаете.
Но что это я снова? Сейчас предложат в баню отправить за пессимизм
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:11

rjkz втрати 1:3 це якщо сили плюс-мінус приблизно рівні і тоді наступаюча сторона втрачає в 2-3 рази більше військових. Але коли одна сторона переважає іншу за чисельність в 5-7 разів, а по озброєнню в десятки, то ця формула не діє. Тому в битві за Луганську область наші втрати як мінімум були не менші
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:11

Frant написав:rjkz
Чекаємо доказів геніальності зелених стратегів.
Особливо 2,5 роки перед війною. :|

rjkz написав:Нет, я не в розовых очках. Я реально оцениваю ситуацию

З Америки це легше, ніж з України, правда?

rjkz написав:Я смортрю форум радостно накинулся на меня.

Зараз мало хто визнає, що галасував за зелених "стратегів", які абсолютно не готувались до війни.

Ви в Америці, можете визнати свій вибір.

Нагадайте нам, хто проїпав операцію з вагнерівцями перед війною?
Хто казав "войни не будєт, будем жаріть шашлики в Харьковє на майскіє праздніки"?
"Я увідєл мір в глазах Путіна!"

предатель и компания: ZV, Ер, Тата и прочая шобла
Бетон

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 10:14

Давно не дивлюсь ТV, і на новини в ютубі рідко звертаю увагу

budivelnik написав:
  kryminalist написав:rjkz так ви просто не знаєте навіть 10% того, що зараз відбувається. А про теперішній фронт взагалі нема що і говорити. Не хочу зрадойобити, але повірте, те що розказують в неті, по телевізору і навіть наші американські та європейські друзі абсолютно ніяк не відповідає реальній картині. Скажу просто так один момент. Вже приблизно 2 місяці лише по одній Львівській області кожного дня привозять і хоронять від 10 до 30 наших військових. Це лише одна область. Ще 3-4 місяці такої війни і на фронт поженуть студентів з пенсіонерами.
Чергова страшилка , від чергового перестрашеного..от тільки він вдає перестрашеного за гроші? чи думає що його брехню важко спростувати?
1 Ви львівянин?
Якщо так, пропоную сходити на Личаківський цвинтар , збоку якого на спеціально виділеному майданчику якраз хоронять усіх загинувших на цій війні
2 Сьогодні там менше 40 могил і 140 день....Тобто 0,3 в день
3 Львів це 50% Львівської області...тому 0,3 в день приблизно дорівнює 0,6 по області..які точно в рази менше від ваших 10-30...

Нагадаю
Вже станом на сьогодні ЗСУ,Нацгвардія і ТРО становлять 700 000-900 000...
При втратах в 16800(експертні оцінки)*3(разом з пораненими)=50 000 - до пенсіонерів ми доберемось десь на 2000+ день війни....

Порахувати в місті Лева могили загиблих легко, а от скільки могил є по селах Львівщини і інших областей?
Ще раз кажу - нажаль, тут/на фронті - термінаторів нема!
І, тут/на фронті - інформації більше, так як є родичі, чи друзі в кожного з інших бригад... - по телефону всі діляться інформацією.

Тому, краще на цю тему не говорити...
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 16291630163116321633 ... 14457>
Форум:
+ Додати