Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17071708170917101711 ... 14819>
Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 10:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Bobua написав:То чому трохи сильніші військові обмеження от раптом для багатьох виявились аж такими неприйнятними?

А точно є ця проблема? Мені здається є проблема в гарних кадрах, а не взагалі. Західна зброя часто вимагає знання англ ну хоча б pre-intermediate. Де вони такі у нас? Всі при ділі. А балбеси пропиті безробітні... У них ні фізики (щоб в ССО), ні розуму, щоб щось технологічне в руки дати. Та і психіка у сливорєза часто слабка. Нити починає при перших труднощах. І бухає.
(До речі, в ССО теж треба розум , щоб здатний був до навчання, не лише витривалість).
От і маємо ..
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 11:09

5929966 написав:Здається, війна виграна, рф підписала капітуляцію... Як ще пояснити 20 сторінок зе/по срача я не можу пояснити. Шановні! давайте по темі цієї гілки, БУДЬ ЛАСКА!!!

покажите личным примером!
например, вчера объявили что в верхах что-то произошло: поперли двух и готовы назначать кого просят европейские друзья...
кто кого и что дальше?
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 11:11

Hotab написав:
  Bobua написав:То чому трохи сильніші військові обмеження от раптом для багатьох виявились аж такими неприйнятними?

А точно є ця проблема? Мені здається є проблема в гарних кадрах, а не взагалі. Західна зброя часто вимагає знання англ ну хоча б pre-intermediate. Де вони такі у нас? Всі при ділі. А балбеси пропиті безробітні... У них ні фізики (щоб в ССО), ні розуму, щоб щось технологічне в руки дати. Та і психіка у сливорєза часто слабка. Нити починає при перших труднощах. І бухає.
(До речі, в ССО теж треба розум , щоб здатний був до навчання, не лише витривалість).
От і маємо ..

на зброю вполне себе молодых учат - курсантов в том числе, американцы грамотные
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 11:28

На каком бы языке я тут не трепался, когда спрашивают, скуштуєте найкавовішої кави?, я точно знаю, я дома
Бетон

Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 11:38

Колишній командувач об'єднаних сил НАТО в Європі адмірал Джеймс Ставрідіс прогнозує, що війна в Україні, яку розпочала країна-агресор Росія, найімовірніше, завершиться через чотири-шість місяців «замороженим конфліктом», подібним до Корейської війни. Про це адмірал Ставрідіс заявив в радіоінтерв'ю, передає Business Insider.

Плани російського диктатора Путіна виявилися неефективними, порівняно з його амбіціями. «Українці дуже сильно опираються. Військові плани Путіна виявилися не особливо ефективними. Він «отримав» трохи території порівняно з тим, із чого розпочав «спецоперацію», – заявив американський військовослужбовець грецького походження.

На його думку, все веде до того, як закінчилася Корейська війна у 1950-х. Тобто до перемир'я, мілітаризованої зони між двома сторонами, тривалої ворожості – свого роду «замороженому конфлікту».

Адмірал прогнозує, що жодна із сторін більше шести місяців не витримає війни.

«Очікуйте цього в чотири-шестимісячний період. Жодна зі сторін не може витримати набагато більше цього», – вважає Ставрідіс.

https://glavcom.ua/country/incidents/ek ... 61409.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 11:59

ЛАД написав:
  flyman написав:...IQOsdnjH5l4...
як я писав ще місяць чи два тому, в Капітолію виписалии ZV чорну мітку,
і Спартц її вручила

Ну и зачем Вы выложили этот соскинский бред?
Первую треть времени он с придыханием зачитывал статью о Спартц из Вики, последнюю треть бредил о планах полного уничтожения Украины и украинцев массовыми ракетными обстрелами (это и комментировать не буду - абсолютно нереально без ЯО).
Что касается Спартц... По-моему, Шмит тут выкладывал её "беседу" с Бирюковым. Полтора часа слушать терпения не хватило, но впечатление базарной бабы. Пробивные способности, видимо, хорошие, такой натиск оппоненту выдержать сложно.
Её обвинения в адрес Ермака... Не берусь судить об их обоснованности, но вместо полутора часов болтовни и письма Байдену она могла бы предъявить хоть какие-нибудь доказательства. А так это просто оговор и реальная работа на Путина.
То, что она "этническая украинка" ничего не гарантирует, Матвиенко Валентина Ивановна тоже украинка.

Здадуть Харків, то буде тоді ЛАДу не брєд.
Якщо хто б півроку тому писав би тут, що буде окупація Бучі...
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 12:01

ЛАД написав:При Зе в этом плане сделали гораздо больше. За меньшее время.

25% території під окупацією, за менший час.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 12:24

_hunter написав:чтобы северная корея с этой стороны поребрика не оказалась

Угу.. В стране война, а у Хантера из ограничений только то, что его за границу не пустили. Да-да, С.Корея.
А паркетник из гаража забрали для фронта? Выдав взамен расписку, что когда-то компенсируют?
А жену за станок за талон на 200 грамм хлеба в сутки?? А дочку дежурить в госпиталь на перевязки за ту же норму? Северная Корея ты, уставшая от войны. Не позориться бы.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 12:29

flyman написав:
  ЛАД написав:При Зе в этом плане сделали гораздо больше. За меньшее время.

25% території під окупацією, за менший час.

І деокуповувати ніхто нічого не буде, головне зараз - продати зерно.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 лип, 2022 12:36

Schmit написав:І деокуповувати ніхто нічого не буде,
вы можете сами попробовать деокупировать то что считаете нужным. Покажите ВСУ как это надо делать!
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 17071708170917101711 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему