Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
vladimir07 мне не озвучивали, поскольку сказали что гарантировать не могут. Я им озвучил что мне надо в течении 7 дней, но очень. Уложились. Выдали на шестой день.
WallNutPen написав:sergia вы не поняли контекст моей фразы. Да я наблюдал пару недель очереди в Укргазбанк чтобы конвертировать гривну в валютный вклад. Но речь шла не о "паре недель назад" а о "паре недель в апреле". Примерно С начала мая все прекратилось и ничего подобного я больше не наблюдал
А чи надає зараз банк послуги з розміщення золота на депозиті по програмі "Золота гарантія"? Чи можливо придбати у відділені за гривні віртуальне золото, та розмістити його на депозиті?
Arbitr написав:А чи надає зараз банк послуги з розміщення золота на депозиті по програмі "Золота гарантія"? Чи можливо придбати у відділені за гривні віртуальне золото, та розмістити його на депозиті?
Не знаю відповідь на ваше питання, але хочу нагадати, що вклади у банківських металах Фондом не гарантуються.
Arbitr написав:А чи надає зараз банк послуги з розміщення золота на депозиті по програмі "Золота гарантія"? Чи можливо придбати у відділені за гривні віртуальне золото, та розмістити його на депозиті?
Не знаю відповідь на ваше питання, але хочу нагадати, що вклади у банківських металах Фондом не гарантуються.
цікава знахідка! чесно кажучи теж давно про це думав і думка муляла... а що ще не гарантуєтся в банках (окрім персональних ставок по депо)
Є тут ті, хто вже оформив валютний депозит на еквівалент 50000? Цікаво, який гривневий рахунок відкривали для внесення і яку саме суму дають відкрити? 1350? 1353? Інші варіанти?
Що там за комісію називають 0,5%, це йде вже зверх 50000 чи входить у неї? Дякую.
А у цьому є зараз сенс? От як би золото до рівня 2019 року впало