Кремль не відповів на запит Міжнародного Червоного Хреста (МКЧХ) про доступ до Оленівського СІЗО станом на 31 липня, перешкоджаючи міжнародному розслідуванню. Російські війська здійснили обмежені наземні атаки на південний захід і північний захід від Ізюма, відповідно до оцінки ISW про те, що російські війська можуть створювати умови для просування на північний захід від поточної лінії Ізюм – Слов’янськ. Російські війська продовжували наземні атаки на північний захід від Слов’янська, на північний схід від Сіверська та на схід і південь від Бахмута. Російські війська досягли незначних успіхів у районі Авдіївки та продовжили наземні наступи на Авдіївку та Піски. Російська влада почала набір добровольців до батальйонів «Невський» і «Ладога» в Ленінградській області Росії. Російська окупаційна влада продовжила підготовку до «референдуму» в Херсонській області та вжила заходів для відображення підтримки російського контролю над окупованими територіями.
Успіх написав:Тому дивно, що далі того, як дати інтерв'ю, чи написати в інеті - відчайдухи далі не йдуть... Дивно... бо їх пече ненависть, а вони... не діють...
Успіх, ти ж розумієш, що за красивими словами далеко не завжди стоять щирі почуття
Десь/колись прочитав, що... Людям, яким вже нема чого о втрачати(крім власного життя), то... Але ні, нажаль, не можу писати..... засудять всі за негуманні/жорсткі методи... - але, саме отакі люди/відчайдухи - можуть зробити будь що - навіть, більше, ніж вони думають, що нічого зробити не можуть... Так, їхні вчинки Захід осудить/глибоко стурбується... Але тим людям/відчайдухам буде пох - так як вони просто помстяться за оце все вищеописане☝️ і, взагалі, за всі гвалтування/катування...
Тож, ті люди/відчайдухи могли б зробити дуже багато чого, бо вони у відчаї... Але, чому досі(від початку війни) я не чув ніяких отаких(не можу писати, яких саме) подвигів відчайдухів У ТИЛУ ВОРОГА - я не знаю?
Заставило задуматься, действительно, почему на оккупированных территориях нет диверсий?
Ответ очевиден. Там, где сопротивлялись - там рашистов нет. Киевская, харьковская, Днепропетровская (кривой рог), сумская
почитайте коменты под любой военно-резонансной новостью на ютубе. Там широко представлены мнения обоих сторон.
Это в большинстве пишут боты. Знаю некоторых из них (заочно конечно). Они присутствуют почти на всех площадках. При чем некоторые даже ники не меняют.
Конечно боты, россияне же тупые как валенки, писать - не умеют, зайти в интернет - не умеют. Смартфонов у них - тоже нет. otg, который раз ты тут палишься со своей пророссийской пропагандой.
detroytred написав:"Постройте у себя в раше три-пять городов с русским миром и заберите к себе всех этих желающих. А какого хрена к нам его строить лезете?!"
ето пук в пудру, лезут за другим , лезут за ресурсами. лезут за рабами .
Та отож. Але це до того, що таке тупе оформлення (причини агресії) орки наголосили -- захист руцькомир'я. Навіть простий водій легко показав правильне цивілізоване рішення й обурився дикунству.
Десь/колись прочитав, що... Людям, яким вже нема чого о втрачати(крім власного життя), то... Але ні, нажаль, не можу писати..... засудять всі за негуманні/жорсткі методи... - але, саме отакі люди/відчайдухи - можуть зробити будь що - навіть, більше, ніж вони думають, що нічого зробити не можуть... Так, їхні вчинки Захід осудить/глибоко стурбується... Але тим людям/відчайдухам буде пох - так як вони просто помстяться за оце все вищеописане☝️ і, взагалі, за всі гвалтування/катування...
Тож, ті люди/відчайдухи могли б зробити дуже багато чого, бо вони у відчаї... Але, чому досі(від початку війни) я не чув ніяких отаких(не можу писати, яких саме) подвигів відчайдухів У ТИЛУ ВОРОГА - я не знаю?
Заставило задуматься, действительно, почему на оккупированных территориях нет диверсий?
Ответ очевиден. Там, где сопротивлялись - там рашистов нет. Киевская, харьковская, Днепропетровская (кривой рог), сумская
Для того чтобы были диверсии, нужно было оставлять на оккупированных территориях оружие, взрывчатку, боеприпасы в товарных количествах. С флажками народ там уже выходил по призыву правительства, и что?
Два моменти відео: 1. Визнання бійців, що орки криють наших артою, коли наші сидять в окопах "з калашами"; а наші косять орків пачками, коли вони тупо пруть "на кулемети". Проблема в нас об'єктивна -- нестача відповідного озброєння. Проблема з орками -- неважливо з якої причині (обкурені, заградотряди, сміливі, тупі і т.д.), але все ж вони пруть в повний зріст на кулемети.
2. Ну нехай не вистачає зброї, але ж оте забезпечення та умови лікарської допомоги пораненим - це капець. Як сказав отой інтерн - накшалт 2-ї Світової. Зрозуміло, що в шпиталях зовсім інакше, але ж перша допомога не менш важлива.