Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Газ тролить Гороха тим, що здивує нас курсом https://t.me/ekobank/1508 Хоча, я найбільше здивуюся, якщо у них взагалі щось реально пройде далі ніж стадія "все псувати та бібікати".
mustbe написав:Просто интересно - какой вариант влёта вы видите, да ещё и с вероятностью 50% ?
Ну, не зовсім "вльот", але особисто я думаю, що 50/50 через 3міс. видадуть доларом/гривнею І от, якщо гривнею, то тут можуть віддати по курсу НБУ)) або по курсу банка, який на той момент просто буде теж на пару гривень нижче, ніж в обмінках
mustbe написав:Просто интересно - какой вариант влёта вы видите, да ещё и с вероятностью 50% ?
Ну, не зовсім "вльот", але особисто я думаю, що 50/50 через 3міс. видадуть доларом/гривнею І от, якщо гривнею, то тут можуть віддати по курсу НБУ)) або по курсу банка, який на той момент просто буде теж на пару гривень нижче, ніж в обмінках
Комісії при оформленні депозиту: - по 100 грн за відкриття поточних рахунків у гривні та долларі - 200 грн, - 500 грн комісія за придбання валюти на валютній біржі(меньше бути не може, бо це їх мінімалка). Разом 700 грн коміссій при відкритті депозиту
Конкорд добавился в клуб. Есть новость на сайте, деталей не знаю. В Фейсбуке они еще написали что доступно в отделениях, но позже собираются в NEOBANK прикрутить.
Evgeny написав:Исполнил заявку Укргаз под конец дня. С-скорость
Подал заявку в 9 утра в понедельник Исполнили в среду в 16:30
Ну до Эксима им еще далеко. Я внес нал на счет в прошлый четверг - 28.07.2022 - договор забрал сегодня - в среду 03.08.2022. Правда депо открыли вчерашним числом 02.08.2022. Так что у Укргаза - это в сравнении с Укрэксимом супер скорость