Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 19031904190519061907 ... 14630>
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 21:27

Цікаво, тільки мені спало на думку, що поточна ситуація у Нагірному Карабасі - це результат тристоронньої зустрічі президентів рв, Туреччини та Іраку? Тієї самої зустрічі, де пу просив іранські беспілотники, а Ердоган начебто приїхав про укрзерно говорити :roll:
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 21:27

konstantin kirovograd написав:читайте официальные новости а не сплетни-Резников сказал же что задержут чуток выплаты

В смысле сплетни. У меня родственник под краматорском в окопе. Он полицейский из Киева. Хз, что там Резников говорит, я передаю то, что мне говорит человек из окопа, при этом он обычный полицейский капитан
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 21:35

fler написав:Цікаво, тільки мені спало на думку, що поточна ситуація у Нагірному Карабасі - це результат тристоронньої зустрічі президентів рв, Туреччини та Іраку? Тієї самої зустрічі, де пу просив іранські беспілотники, а Ердоган начебто приїхав про укрзерно говорити :roll:

Одна бабка нашептала, що РФ набридла Арменія і йде злив
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 21:46

Росія заявила про порушення контрактних зобов’язань щодо турбіни для газогону

Російська компанія «Газпром» у середу заявила, що через санкції країн Заходу постачання до Росії турбіни для газопроводу «Північний потік» неможливе. Про це йдеться у повідомленні офіційного Telegram-каналу «Газпрому».

«Санкційні режими Канади, ЄС, Великої Британії та невідповідність нинішньої ситуації чинним контрактним зобов'язанням з боку Siemens роблять постачання двигуна 073 на компресорну станцію «Портова» неможливим», – заявили у російській компанії.

Жодних додаткових пояснень цієї позиції в повідомленні не наводиться.

https://glavcom.ua/world/world-politics ... 65409.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 21:46

vitaliian написав:
Я считаю, что решение о полномасштабном вторжении в Украину созрело у Путина в тот момент, когда во время встречи "Нормандской четверки" [тогдашний канцлер Германии Ангела] Меркель, [президент Франции Эммануэль] Макрон, [президент Украины Владимир] Зеленский, Путин, [глава Офиса президента Андрей] Ермак и [бывший помощник Путина Владислав] Сурков... И Путин ожидал подписания Минских соглашений и был такой довольный, вальяжный, как и все остальные, в общем-то. И вдруг Зеленский отказался подписать. Я думаю, что это стоило карьеры Суркову, без сомнения.

– С Сурковым там была истерика. Я просто был в этот момент в Париже в кулуарах переговоров. С Сурковым была истерика. Он бросал бумаги на пол Ермаку.

– Ну, я не удивляюсь. Я этого не знал – подробностей. И не очень верю в те слухи, что его избила охрана или что-то. Вряд ли. Но всякое может быть. Я не знаю. Но то, что он в этот момент для Путина умер или стал врагом, – это было очевидно. Потому что Путину, очевидно, было обещано, что соглашения будут подписаны и это согласовано с Зеленским и Ермаком. И когда Путин вот так вот, зазря, съездил, это было его решение: что это последняя встреча с Зеленским и впереди месть. А месть – это месть не только Зеленскому, это месть всей Украине
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 22:13

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 22:55

Не совсем про войну но может кому пригодится

В експериментах взяли участь близько 100 свиней. Вчені глибоко приспали тварин, а потім зупинили їхнє серце. Після того як вони були мертві протягом години, їх підключили до системи OrganEx і протягом шести годин давали «відновлювальний коктейль» Довідка
Коктейль з 13 сполук для переривання хімічних процесів, що завершуються загибеллю клітин.
. Через шість годин вчені розкрили органи свиней — серце, печінку та нирки — і ті були частково відновлені, принаймні деякі їхні функції. Так, у серці відновилася електрична активність, деякі клітини серцевого мʼяза змогли скорочуватися. Проте органи не функціонували на тому самому рівні, що й до смерті. Якоїсь миті голови та шиї свиней почали мимоволі рухатися. Це може бути ознакою того, що вони відновлюють деякі рухові функції, але це вимагатиме подальшого вивчення.

https://babel.ua/news/82438-amerikanski ... plantaciji.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 03 сер, 2022 23:23

flyman написав:Запитай Хотаба, чого він пішов у воєнні, а з поясом шахіда має бути флайман/зебра?

А шо, то Хотаб розповідає як легко і просто можна перемогти чи Флай з Зеброю? У нас на форумі майже кожен ховрашок-агроном ой пардон-військовий стратег!
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2022 00:25

sequence написав:
  flyman написав:..
А що більш нема чим, тільки від лопат черенки?
А як вистрелять по Мозирю, то що буде?
..

У нас нет ничего дальнобойного кроме Хаймарсов, Точки-У закончились, смерчи тоже или на подходе. Пострелять в Беларусь просто так, чтобы на себя еще беды накликать, это надо быть уже совсем дефективным. У Беларусов неплохая армия, хоть и ни разу не воевавшая, но вышколенная и обученная.
Хайерсы у нас-то не заберут, если начнем шмалять. Ракет больше не будет, можете в цоколе Бучи организовать контрафактное производство

Запрета не стрелять по Беларуси не было, неписанное условие по Рашке только.
Не смешите про армию Беларуси, во первых митивация, во вторых численность в 20 раз меньше российской. Там нет бурятов и кадыровцев, которые из аулов повылазили и готовы за стиралки и холодильники резать и убивать.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 04 сер, 2022 00:38

hume написав: что с точки зрения военного это всё очень и очень надолго.

Второй случай вменяемой речи, по сути форума, по крайней мере за сегодня.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 19031904190519061907 ... 14630>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор