edvardd написав:Был на даче, с ночёвкой, недалеко от передовой,снял самую маленькую солнечную батарею(для зарядки военным) из неприятного, уже 3ю неделю работает только москальская арта, сегодня 120 миномёты и грады, сериями по 5 штук, что интересно, вылетает 5, прилетает 3-4...
Нічого дивного-шмаляють радянськими запасами, а там і якість, і термін придатності того... У нас поля та дороги були всіяні невибухнувшими снарядами/мінами, до сих пір(чотири місяці минуло) сапери регулярно знешкоджують. В одному місці, прямо на дорозі, залізяка від Граду закатана колесами в асфальт лежить.
edvardd написав:Был на даче, с ночёвкой, недалеко от передовой,снял самую маленькую солнечную батарею(для зарядки военным) из неприятного, уже 3ю неделю работает только москальская арта, сегодня 120 миномёты и грады, сериями по 5 штук, что интересно, вылетает 5, прилетает 3-4...
wild.tomcat написав:цікаво, що тоді він буде говорити.
в таких случаях он обычно переходит на оскорбления, проверено.
А самі хоч розумієте що поназаписували? 1 Не проаналізували жодної цифри... - просто припустили.. 2 Не побачили +20% сплачених сум і мінус 22% території і мінус 30% працездатного населення(1 млн в армії - 5 млн за кордон , з яких 2 млн діти/пенсіонери =30% від 12 млн офіційно працюючих) 3 Чомусь всі троє припустили що а - чомусь заплатили олігархи наперед( які зараз в Монако) б - не платили підприємці....
А може через мій досвід , який я зафіксував десь місяць-два тому В якому було оголошено Сплата податків 2021 рік - 300 000 грн Орієнтовна сплата податків 2022 - 400 000 грн Реальна сплата в першому півріччі - 200 000 грн...
То це я такий правильний - тоді мене не хаїти а хвалити потрібно... Чи просто всі такі як я - поступили так само? І тоді моїм опонентам треба признати себе лохами - які не вірять власному народу.
Генеральный секретарь Организации Объединенных Наций Антониу Гутерриш прибыл во Львов. Завтра на саммите с участием Эрдогана, Зеленского и Гутерриша будут говорить о прекращении войны "дипломатическими методами".
Но есть одна проблема - РФ не хочет прекращать войну "дипломатическими методами". РФ хочет прекратить войну путём капитуляции Украины
Ну те, що наші люди часто не усвідомлюють того, що говорять, не є таємницею. І нехай Тетяна спокійнісінько навіщось в інформпростір показує свою цивільну машину, пояснюючи, як гарно в ній розташовується *Стугна*, і вона переміщується, як місцева жителька -- а потім орки гатять по цивільним машинам... (Вони й і так гатили б, але не мали б підстав). Аналогічно про цивільний одяг при забросі на завод розповідав обміняний поранений азовець.
Але президент все ж таки посадова особа. Наче ж заявляв, що "не лох", але "базар не фільтрує".
Хоча в принципі може так і треба: мода на реал (реальність). Починаючи від мата в публічному просторі... і закінчуючи цинічною правдою від президента. Точніше не мода, а війна.
Так що не треба з претензіями-то тільки до президента. Хто зна яке рішення прийняв би кожен на місці тих, хто обороняє.
detroytred написав:Але президент все ж таки посадова особа. Наче ж заявляв, що "не лох", але "базар не фільтрує".
Хоча в принципі може так і треба: мода на реал (реальність). Починаючи від мата в публічному просторі... і закінчуючи цинічною правдою від президента. Точніше не мода, а війна.
Так що не треба з претензіями-то тільки до президента. Хто зна яке рішення прийняв би кожен на місці тих, хто обороняє.
Я и не сомневался, что ты оправдаешь Зеленского
Вспомни, за что ты был против Порошенко, как красиво расписывал А получается, что ты был против Порошенко, как человека
И теперь оправдываешь Зеленского за те действия, которые ты бы не простил Порошенко ни-ко-гда