Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 20862087208820892090 ... 14809>
Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 14:43

Про Усика - я щось не так написав?

Успіх написав:
  Kalgan написав:
  Alex2007 написав:небольшой воскресный оффтоп :D
онлайн трансляция Усик-Джошуа

Раздельным решением судей (115-113, 113-115, 116-112) украинский боксёр стал победителем легендарного реванша и стал первым в истории боксёром-обладателем пояса The Ring в двух весах, а также защитил титулы IBF, IBO, WBA и WBO

Я присвячую цей поєдинок державі, ЗСУ, всім, хто борониться нашу країну — Усик 💪🇺🇦

Присвячує цей поєдинок ЗСУ?
А отримані кошти за цей поєдинок - також?
:D

Slon_Nosov написав:не варто рахувати чужі гроши. те що він почав спілкуватись державною мовою і підняв наш прапор перемоги вже багато коштує.

Та я - не рахую... а просто констатую факт))
Просто в таких випадках мені завжди згадується "колективний Захід")) - який дууууууууууууже глибоко турбується і надзвичайно хвилюється..... - а просто надати допомогу НЕ "чайною ложечкою" і не на протязі пів року - а зразу все по максимуму і до місця-двох часу - то от тут і зразу буде - "НЕ словом, а ДІЛОМ!"
А так, то і Притула міг просто співати "Червону калину", а не збирати колосальні суми на ЗСУ!
ДумайТЕ!© ;)
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 15:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

yanyura написав:Может все-таки главное не то, на каком языке общается человек

На мій погляд тут ситуація дуже проста - потрібно сильно любити свою Батьківщину, всі у нас знають українську мову, всі можуть розмовляти українською, але більшість не хоче цього робити, бо потрібно "напружуватись" а їм просто лінь, як і вчитися, підвищувати свою ерудицію, читати книжки, підвищувати свій професійний рівень, набагато простіше сказати "а мнє нєудобна на украинском" і все !!! Люди фантастично ліниві і навіть бомби, ракети, снаряди не можуть їх примусити напружитись і відректися від мови окупанта. Цей нонсенс вчені ще будуть вивчати довго після війни. Від себе скажу так - після того що рашисти зробили з Україною мені БРИДКО чути російську і справа не в рашасвинях, якби на нас напали німці мені була би бридкою німецька, якби французи - французька, якби іспанці - іспанська і це нормальне відношення до рашанацистів і їх мови у даний час. Просто потрібно любити Україну і ненавидіти ворога разом з його "русскім міром" і таки зробити зусилля над собою - перейти на українську щоб надавати якмога менше підстав чорноротим рашаідіотам волати про захист російськомовних в Україні!. Бо ми це все чудово розуміємо, а от пересічний бразілієць чи аргентинець не дуже.
Василь-Рівне

Подякував: 7017 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 15:56

yanyura написав:
  budivelnik написав:Брехні українською - в мережі менше, тому люди слухаючи українською стають більш адекватними.
На каком языке, русском или украинском, разговаривали, составляли документы эти чиновники и "правоохранители" и не только сейчас, а и до войны (кстати, Запорожская область прифронтовая)? Может все-таки главное не то, на каком языке общается человек, а то, как он относится к Украине и к напавшему на нее оркостану?
1 Сотий раз повторюю
На якій мові думає чи спілкується людина з своїми співбесідниками лице в лице - мене не хвилює від слова взагалі.
2 Я закликаю переходити на російську в джерелах масової інформації , або під час масових заходів - ..як засіб проти рашенпропаганди і рашенаналітики від фсб...

Тобто
Для того щоб себе захистити від Граду - піхотинець копає окоп
Для того щоб захистити себе від Калібрів або С-300 - населення ховається в укриттях...

Що заважає НАШОМУ населенню показати своє відношення до ОРКОСТАНУ перейшовши всюди де тільки можливо на Українську - для мене загадка.

Воювати можна, бо є 30% населення, які є нашими потенційними агентами , бо під час війни навіть не відмовились від мови...а значить у випадку окупації у нас буде гарматне мясо для створення місцевих поліцаїв..
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 16:08

ЛАД написав:
Как сообщил начальник ХОВА Олег Синегубов, с 22 августа 2022 года комендантский час продлится с 19.00 часов до 7.00 часов на следующий день.

В течение Дня Независимости комендантский час продлится с 19:00 23 августа до 07:00 25 августа.

https://kharkivoda.gov.ua/ru/news/117116?sv
Как в др. городах? Или это только у нас?

У нас, поки що, такого немає. Може пізніше приймуть рішення
Але центральний ринок не буде працювати з 22.08 по 25.08 включно

В ТРЦ бачив на деяких бутіках об"яву, що не будут працювати 24.08 з технічних причин
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 16:18

Василь-Рівне написав:
  yanyura написав:Может все-таки главное не то, на каком языке общается человек

На мій погляд тут ситуація дуже проста - потрібно сильно любити свою Батьківщину, всі у нас знають українську мову, всі можуть розмовляти українською, але більшість не хоче цього робити, бо потрібно "напружуватись" а їм просто лінь, як і вчитися, підвищувати свою ерудицію, читати книжки, підвищувати свій професійний рівень, набагато простіше сказати "а мнє нєудобна на украинском" і все !!! Люди фантастично ліниві і навіть бомби, ракети, снаряди не можуть їх примусити напружитись і відректися від мови окупанта. Цей нонсенс вчені ще будуть вивчати довго після війни. Від себе скажу так - після того що рашисти зробили з Україною мені БРИДКО чути російську і справа не в рашасвинях, якби на нас напали німці мені була би бридкою німецька, якби французи - французька, якби іспанці - іспанська і це нормальне відношення до рашанацистів і їх мови у даний час. Просто потрібно любити Україну і ненавидіти ворога разом з його "русскім міром" і таки зробити зусилля над собою - перейти на українську щоб надавати якмога менше підстав чорноротим рашаідіотам волати про захист російськомовних в Україні!. Бо ми це все чудово розуміємо, а от пересічний бразілієць чи аргентинець не дуже.
Так і є. https://t.me/info_zp/13828
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 16:31

Бавовняний сезон у Криму

Турпотік до Криму після вибухів впав у два рази
Про це заявив віце-президент Асоціації туроператорів Росії Сергій Ромашкін.

То не цікаво, бо їжаку зрозуміло. Цікаво, у скільки виріс турпотік із Криму :twisted:

Голава Меджлісу Рефат Чубаров повідомив, що увечері 20 серпня
"В Алупці, в морі, від берега на відстані 2-3 км було 6-7 спалахів і пізніше бавовна".

Хто в темі, шо там вполювали :roll:
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 17:28

"Україна і Білорусь не повинні бути незалежними" – Шольц про слова Путіна перед війною
Він сказав, що перед 24 лютого він запевнив Путіна, що вступ України до НАТО не відбудеться "в найближчі 30 років".
Шольц заявив, що у Путіна "абсолютно абсурдні" ідеї, і той говорив йому, що Білорусь і Україна "не повинні бути окремими державами".

Как ? Как можно в чём-то уверять Путина, если у Путина абсурдные идеи
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 17:51

"Мужчин уже не осталось, на шахтах работают женщины и пенсионеры" Масштабы мобилизации поражают

Паляться по полной ...
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 21:08

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 сер, 2022 21:20

А шо случилось? ;)

4000 домов, особняков и прочих коттеджей почти на рекордные два триллиона рублей распродают на Рублёвке.
Для тех, кто победнее, есть варианты всего за 150 млн. Скромные участки в гектар, скромные площадки, скромные мрамор и позолота.
Для тех, кто побогаче, есть варианты посолиднее: до 3,6 млрд рублей. А это: десятки комнат, мраморные полы, лепнина, бассейны, личный сад. Плюс отапливаемые гаражи, где будете парковать своих ласточек и забудете про прогрев мотора зимой да очистку стёкол от снега со льдом. Бонусом — Маша Распутина, Александр Масляков и прочие в соседях.
По нашим подсчётам, самая чиповая недвижка на Рублёвке стоит, как вилла "Плохих парней" (Мартина Лоуренса и Уилла Смита) в Майами. И будет ещё дешевле, считают эксперты, — осенью, в самый горячий для купли-продажи сезон.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 20862087208820892090 ... 14809>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Letusrock, unicdima і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор