Обстрелы идут, массовые или нет - пусть каждый решает сам Но каждый должен помнить, что три волосины на голове - это очень мало, а три волосины в борще - это очень много
Хіба це несподіванка у День Незалежності? Несподіванка - це дві ракети СЬОГОДНІ по крейсеру "Москва". Це ж треба так обісра_ся у такий день! Я спочатку подумала, шо то якийсь одеський жарт. Але різні джерела пишуть, що таки да, дві ракети, випущені по Одесі, поцілили в море (Карл! Ладно, якби їх ППО збила). Зі святом нас усіх!
Ukrainian написав: В кращому разі повернуть Херсон до зими. Щоб повернути решту окупованих територій в України немає ні навчених підрозділів ні наступальної зброї в достатніх кількостях. Тому цей конфлікт на роки і буде низької інтенсивності.
А як ви собі уявляєте повернення решти окупованих територій і одночасно конфлікт низької інтенсивності? Це буквально означає що РФ буде повільно здавати території без бою. Я собі такого не уявляю. Чи у вас просто "набір загальноприйнятих фраз", щоб усі покивали головами і погодились? Ось sashaqbl вже погодився, не уявляючи як це виглядає в реальності.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 24 сер, 2022 18:11, всього редагувалось 3 разів.
Ukrainian написав: В кращому разі повернуть Херсон до зими. Щоб повернути решту окупованих територій в України немає ні навчених підрозділів ні наступальної зброї в достатніх кількостях. Тому цей конфлікт на роки і буде низької інтенсивності.
А як ви собі уявляєте повернення решти окупованих територій і одночасно конфлікт низької інтенсивності? Це буквально означає що РФ буде повільно здавати території без бою. Я собі такого не уявляю. Чи у вас просто "набір загальноприйнятих фраз", щоб усі покивали головами і погодились?
"Есть определенная логика в той позиции, в которой мы оказались, потому что сейчас нет переговоров, нет предложений. Путин не предлагает переговоры, и даже если бы было такое предложение, я не вижу при каких обстоятельствах украинцы бы согласились на эти переговоры. Учитывая агрессию, на тиранию, которая происходит в Украине, подобные переговоры были бы катастрофой для всего мира", - сказал Джонсон.
Обстрелы идут, массовые или нет - пусть каждый решает сам Но каждый должен помнить, что три волосины на голове - это очень мало, а три волосины в борще - это очень много
Хіба це несподіванка у День Незалежності? Несподіванка - це дві ракети СЬОГОДНІ по крейсеру "Москва". Це ж треба так обісра_ся у такий день! Я спочатку подумала, шо то якийсь одеський жарт. Але різні джерела пишуть, що таки да, дві ракети, випущені по Одесі, поцілили в море (Карл! Ладно, якби їх ППО збила). Зі святом нас усіх!