Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
У ТАБфінанс написали, що з вересня є індивідуальні пропозиції по сенс бонусу - 250 грн і 3% на супермаркети. Мені таке не пропонували. Може у когось є в акціях, дивіться уважно.
прошу підказку по МСС в магазинах АЛЛО - чи спрацює категорія "Маркетплейс" при оплаті на касі ? Для прикладу, у Розетки при оплаті через сайт іде саме маркетплейс, а от на касі можуть бути продукти (Хрещатик,20-22/Київ).
ПС. Тут момент вибору - у Розетці відсутній потрібний колір товару, по цій ціні є в Алло. Тепер думаю, як краще зробити. + на "Більше" є ваучери по 200 грн. і на Алло, і на Розетку, але там різні умови використання при доставці/оплаті (читати умови обов"язково). Може кому буде корисно.
П.П.С. Раніше можна було 5% зняти з Алло/Цитрус у Спорті або ОБанку/УкрСіб. Тепер тільки маркетплейс 1,5% + купон "Більше". Іншого не бачу станом на 01.09.22. Якщо є кращі варіанти, буду вдячний за поради.
В категории маркетплейсы алиэкспресс проходит? И вообще есть ли смысл Алкой платить исходя из курсов или есть варианты лучше, что и без кишмиша будет выгоднее?
slktym007 Ни в коем случае нельзя Альфой платить на зарубежных сайтах. Мало того, что курсы плохие и комиссии за конвертацию. Так ещё и OIF зашит в ДКБО. А если будет DCC - вполне можно на 25% суммарно влететь.
Это из "Як проводиться операція при оплаті карткою в іншій валюті?" (правда, разве правильно его называть "ДКБО"?) про курс для третьих валют: "**З метою згладжування курсових коливань та недопущення збитку, курс МПС Visa збільшується самою МПС на 1,2% для операцій в середині регіону СЕМЕА (Центральна і Східна Європа, Близький Схід, Середній Схід і Африка) та на 1,3% для операцій поза межами регіону СЕМЕА. Курс МПС Mastercard в таких ситуаціях збільшується банком на 1,2 %. У випадку, якщо протягом останніх 30 днів до дати операції, відсутні курсові коливання, тобто зміна відповідної пари валют менше ніж на 2% по відношенню одне до одного, такі збільшення не застосовуються"