|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 05 вер, 2022 13:23
klug написав: root написав: PUMB написав:Банк видає готівку не "всім бажаючим", а тим, хто її перший замовив. У пріоритеті - клієнти банку, власники валютного депозиту.
Ну от навіщо Ви так? Я розумію важко віддуватись перед клієнтами за таку ситуацію. Але попросіть чи то іншу методичку чи просто своїми словами відповідайте, так буде правильніше. Адже коли читати наші запитання та Ваші відповіді на них, то це якийсь мало сказати каламбур... 
ПУМБа усе правильно пише - клієнти у пріоритет, просто пріоритет від'ємний. Коли задовольнять усіх з вулиці, тоді дійде черга до тих, хто нижче нуля. P.S. знаю, що на деяких системах від'ємний - це високий пріоритет, але не у ПУМБи.
я сьогодні багато казок чув. але те, що каже "представник" відносно того, що депозитники вижливіші від інших клієнтів, не чув. тому методички різні
-
ukrmvs
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 вер, 2022 13:30
ukrmvsМоже час задіяти більші калібри? viewtopic.php?p=4107816#p4107816Можете довільно дописати, що зі слів касира у касі є достатня сума для вільного продажу не зарезервована для видачі іншим клієнтам.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 05 вер, 2022 13:38
klug написав:ukrmvsМоже час задіяти більші калібри? viewtopic.php?p=4107816#p4107816Можете довільно дописати, що зі слів касира у касі є достатня сума для вільного продажу не зарезервована для видачі іншим клієнтам.
навіщо мені ВА у Пумбі? мені тоді бакси гривнею за курсом НБУ видадуть колись))
-
ukrmvs
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 вер, 2022 13:41
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 вер, 2022 13:56
Ferlakur
авжеж. скарги у відділенні пишу виключно, щоб отримати номер вхідного та копію на нбу закинути
-
ukrmvs
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 вер, 2022 14:10
ukrmvs написав:user70464 не видають з валютної картки. пройшов 3 відділення. у кожному відділенні з вулиці підхожу одразу у касу і запитую, чи можна купити 3000 доларів? у кожному відділенні ця сума готівкою була, мені відповіли "так". Після цього одразу питаю, чи можна зняти з картки? Чую відповідь ні - те під замовлення. Гукаю керівника відділення і слухаю різні казки: зняти з картки не можна, тому що "касу не підкріпили". гроші в касі то їх нібито принесли громадяни та продали, а їх видавати не можна клієнтам з карток - лише під замовлення на колись і ці гроші не привозять. Відділення №1, №11 та №13 в яких я був. На кожному залишена скарга про такі дивні дії та розподіл "людей з вулиці та власних клієнтів". На одному з відділень почув щире непорозуміння керівника: "не розумію сутності скарг. всі чекають грошей, ми чекаємо і Ви чекайте". Для неї мабуть норма, що банк майже місяць користується грошами на власний розсуд. Скарги №120/827/56.4.4.1 від 05.09.2022, №120/349/02.2 від 05.09.2022, №120/127 від 05.09.2022
Якщо Ви хочете зняти Валюту, Вам необхідно зробити замовлення на гарячій лінії.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 вер, 2022 14:15
klug написав: root написав: PUMB написав:Банк видає готівку не "всім бажаючим", а тим, хто її перший замовив. У пріоритеті - клієнти банку, власники валютного депозиту.
Ну от навіщо Ви так? Я розумію важко віддуватись перед клієнтами за таку ситуацію. Але попросіть чи то іншу методичку чи просто своїми словами відповідайте, так буде правильніше. Адже коли читати наші запитання та Ваші відповіді на них, то це якийсь мало сказати каламбур... 
ПУМБа усе правильно пише - клієнти у пріоритет, просто пріоритет від'ємний. Коли задовольнять усіх з вулиці, тоді дійде черга до тих, хто нижче нуля. P.S. знаю, що на деяких системах від'ємний - це високий пріоритет, але не у ПУМБи.
Уточніть, будь ласка, хто такі "усі з вулиці"? Банк не видає валюту будь-кому. Банк видає валюту тим, хто її замовив. Якщо Ви замовили, проте не змогли отримати валюту, хоч вона і була у відділенні, це не означає, що будь-хто може прийти і взяти її. Це означає, що цю валюту замовив інший клієнт банку раніше за Вас.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 вер, 2022 14:21
PUMB Чому клієнт не може отримати зі свого рахунку валюту в касі, якщо валюта є у вільному продажі?
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 вер, 2022 14:25
PUMB написав:Уточніть, будь ласка, хто такі "усі з вулиці"? Банк не видає валюту будь-кому. Банк видає валюту тим, хто її замовив. Якщо Ви замовили, проте не змогли отримати валюту, хоч вона і була у відділенні, це не означає, що будь-хто може прийти і взяти її. Це означає, що цю валюту замовив інший клієнт банку раніше за Вас.
Представник банку ПУМБ ви що знущаєтесь над нами? Вам описали ситуацiю коли людина спочатку у касирiв питала чи є валюта на продаж i отримувала вiдповiдь що так є, а на питання чи можна зняти валюту з рахунку - отримувала вiдповiдь що не можна. Тобто продати валюту будь-якiй "людинi з вулицi" касирка має можливiсть, а видати ту саму валюту, але вже конкретно клiєнтовi вашого банку, який за вашими ж словами мав би мати вищий прiоритет для банку - не може. То що це за полiтика подвiйних стандартiв така? Чому ваш клiєнт має щось там ще замовляти якщо валюта вже є у касi i касирка згiдна була продати цю валюту "людинi з вулицi"? Що за дурню банк практикує?
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 05 вер, 2022 14:31
Ferlakur написав:PUMB Чому клієнт не може отримати зі свого рахунку валюту в касі, якщо валюта є у вільному продажі?
Клієнт може отримати валюту, для цього її потрібно замовити на гарячій лінії.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-