|
Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 17 вер, 2022 00:57
stm написав: Пожив в ЕС, я изменила своё видение. Не меняя привычки, но покупая менее мощные товары в ЕС я не утратила в производительности. Наша(моя) большая ошибка что пылесос более мощный работает лучше. В Украине и бывшем СНГ мы смотрим на мощность, считая что быстрее справимся - это ошибка. Опять же должно быть произведено для ЕС.
-
Damien
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 17 вер, 2022 06:25
Згоден з Faceless по всіх пунктах. Поржав на рахунок особливої техніки для ЄС, особливо з аргументом в вигляді пилосмока. Писав явно гуманітарій, в фізиці і логіці повний нуль.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Суб 17 вер, 2022 12:06
Striker написав:Згоден з Faceless по всіх пунктах. Поржав на рахунок особливої техніки для ЄС, особливо з аргументом в вигляді пилосмока. Писав явно гуманітарій, в фізиці і логіці повний нуль.
Техника произведенная для ЕС поломается в 1-5 случаях из 100 экземпляров. Техника для нас в 25-30 из 100. Как гуманитарий, я очень расстраиваюсь по этому поводу. Теперь перейдём к логике и физике. Как часто при покупке техники Вы пользуетесь именно этими двумя категориями? Вы садитесь и делаете расчёт выходя на необходимую мощность для конкретной задачи или смотрите что мощнее, то беру? Сколько расчетов по логике и физике Вы произвели за свою жизнь при покупке пылесоса, чайника, посудомойки, плиты, микроволновки? Покажите расчёты, да хоть один  И как до сих пор можно не знать, что я - голубоглазая блондинка, если это я не скрываю с первого поста на форуме )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 вер, 2022 12:14
stm написав:Мне тоже казалось это странным. Но в ЕС маломощные приборы. И да, это звучит как Мексиканский тушкан, но чёрт побери это действует! )))
Вы просто внушаемы)). Да, качественная фирменная техника существует, она просто дольше служит, может быть более красивой, более удобной. Но насчет экономии э/э - это в большинстве случаев иллюзия. У всех ТЭНов, независимо от места выпуска и для кого они выпускались, КПД равен почти 100%. Так что все приборы, созданные для нагрева жидкостей(бойлеры, чайники), воздуха в квартире(кроме кондиционеров) имеют примерно одинаковый КПД
-
Damien
-
-
- Подякував: 780 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 17 вер, 2022 12:15
stm написав: Striker написав:Згоден з Faceless по всіх пунктах. Поржав на рахунок особливої техніки для ЄС, особливо з аргументом в вигляді пилосмока. Писав явно гуманітарій, в фізиці і логіці повний нуль.
Техника произведенная для ЕС поломается в 1-5 случаях из 100 экземпляров. Техника для нас в 25-30 из 100. Как гуманитарий, я очень расстраиваюсь по этому поводу. Теперь перейдём к логике и физике. Как часто при покупке техники Вы пользуетесь именно этими двумя категориями? Вы садитесь и делаете расчёт выходя на необходимую мощность для конкретной задачи или смотрите что мощнее, то беру? Сколько расчетов по логике и физике Вы произвели за свою жизнь при покупке пылесоса, чайника, посудомойки, плиты, микроволновки? Покажите расчёты, да хоть один  И как до сих пор можно не знать, что я - голубоглазая блондинка, если это я не скрываю с первого поста на форуме )))
Физику не наипешь. Разве, в то же пылесосе мощность всасывания больше за счёт супер инновационных лопаток на двигателе, которые создают большую тягу, чем обычные при одинаковой мощности елдвижка. Или банально фильтры по тоньше сделали, чтобы не препятствовали потоку воздуха😎. Чем эконономичность достигается в современных авто уже всем известно. Это когда мотор нужно капиталить после 100ккм, а не после 400ккм каак раньше.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 275 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 вер, 2022 12:25
stm написав: Striker написав:Згоден з Faceless по всіх пунктах. Поржав на рахунок особливої техніки для ЄС, особливо з аргументом в вигляді пилосмока. Писав явно гуманітарій, в фізиці і логіці повний нуль.
Я дивлюся не на потужність в першу чергу, а на марку, модель, відгуки. І якось ніколи не було рівня поломок в 25-30%. Потужність не визначає економічність, тому що зовсім не обов'язково завжди вмикати на всі 100. Найбільші споживачі - прилади, що нагрівають щось в процесі, і тут немає ніякого виграшу в менш потужних, взагалі. Ну от ви навели приклад - пилосос. Я навіть можу погодитися, що немає сенсу в зайвій потужності. Але що ви зекономите на пилососі? 1 кВт*год в місяць? Як можна це ставити за аргумент, що цей вибір суттєво зменшує споживання? Я цілком готовий погодитися з вами, якщо ви наведете більш детальні аргументи. Поки що єдине, що я бачу, це хіба економію за рахунок якості (менше ламається), а не за рахунок потужності, і то, ваші ціфри в 25-30% поломок не витримують критики
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 17 вер, 2022 12:27
1860 написав:Там гарантии до 100К евро. Только владельцу валютного счета надо платить банку $1 в месец, может и больше. Сколько раз респект регистрировал новый ник, раз так 150 наберется ? 
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 вер, 2022 13:09
vladimir07 написав: 1860 написав:Там гарантии до 100К евро. Только владельцу валютного счета надо платить банку $1 в месец, может и больше. Сколько раз респект регистрировал новый ник, раз так 150 наберется ? 
Около 40-50. Форумозависимый по нужде) неизлечимо.
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1598 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 вер, 2022 16:38
stm написав:Техника произведенная для ЕС поломается в 1-5 случаях из 100 экземпляров. Техника для нас в 25-30 из 100.
Дуже спірно, особливо, знаючи, що 95% і більше техніки вироблено в Китаї на тому ж самому заводі, як для Європи, так і для України. Можливо, в нас просто більше всякого дешевого дешману, ніж в Європі, через вищу покупну спроможність там і низьку тут, тому і такий висновок. А на практиці - я майже завжди купую техніку середнього/високого рівня якості за дорожчу ціну і проблем з поломками майже не виникає. stm написав:Как гуманитарий, я очень расстраиваюсь по этому поводу. Теперь перейдём к логике и физике. Как часто при покупке техники Вы пользуетесь именно этими двумя категориями? Вы садитесь и делаете расчёт выходя на необходимую мощность для конкретной задачи или смотрите что мощнее, то беру? Сколько расчетов по логике и физике Вы произвели за свою жизнь при покупке пылесоса, чайника, посудомойки, плиты, микроволновки? Покажите расчёты, да хоть один 
Ви просто судите зі своєї "колокольні" не знаючи багатьох нюансів. Приклад потрібен, ок. У мами міксер - дешевий Сатурн і невеликої потужності, в мене - якісний Філіпс і потужніший. Тим Сатурном і близько не виходить так збити на бісквіт, як моїм Філіпсом. У мами через рік вже почалися проблеми з її міксером, а в мене вже 2 роки працює ідеально, при тому, що кілька разів на тиждень він працює на повну і на повну потужність (максимальні оберти). Першому випадку як раз і відповідають оті 25-30 із 100, а другому - 1-5 із 100. І тут вже не йде мова про споживаєму потужність, різниця мізерна. А от бойлер, який більше всього їсть електроенергію, що дешевий, що дорогий, в Україні чи Європі - споживає майже однаково на нагрів 1 л води до такої ж температури. Знову ж, питання тільки в якості бойлера. В мене дорогий на 80 літрів, в той же час зовсім простий і надійний, важить 20 кг, бо товсті стінки і всередині багато пінопласту, тобто тримає тепло довше, ніж аналогічний дешевий бойлер, і важить він вже менше, вода швидше остуджується і тут виходять більші рахунки за електроенергію. На дистанції дорожчий бойлер виходить економічніший при такій же споживаємій потужності, а різниця в ціні нівелюється вже за рік-два, плюс менше поломок. На рахунок розрахунків і логіки - майже завжди проводжу хоч мінімальні при покупці нового товару, будь-якого. А логіка повинна бути всюди. Я краще куплю товар в 2 рази дорожче, бо в 90% випадків він буде відповідати моїм вимогам по якості і прослужить в 5 разів довше, ніж дешевий варіант зі спірною якістю. А на рахунок компетентності - в мене вища технічна освіта, інженерна спеціальність в електроенергетиці і електротехніці, тому рахувати я вмію. stm написав:И как до сих пор можно не знать, что я - голубоглазая блондинка, если это я не скрываю с первого поста на форуме )))
За всіма темами важко слідкувати, тим паче, на форумі я відносно недавно. А так, Ви тільки підтвердили мої слова.  Але нічого в цьому поганого немає, неможливо знати все на світі, але якщо не розбираєтесь, то краще не говорити стереотипами, як робите Ви. p.s. Faceless, змініть, будь-ласка, назву теми з "Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості й" на "Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості" без "й", бо сильно вже в очі кидається і муляє. Топікстартер, думаю, буде не проти. Як варіант, можна ще й так: "Ринок нерухомості. Вільне спілкування на різні теми". Бо так чи інакше, з нерухомістю зв'язані майже всі інші теми, від ремонту до яку техніку краще купувати в кавалірку і т.д. В цій темі набагато зручніше ділитися думками на рахунок різних питань (дякую автору rjkz за ідею), які пов'язані з нерухомістю, навідміну від теми про обвал КРЖН. То вже давно суто спеціалізована тема.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-