|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 02 жов, 2022 12:48
otg написав:А Киселевку на Херсонском направлении взяли? А то на одной карте она наша, а на др. нет.
Потроху надходять хороші новини з Херсонщини. Вчора показували відео де наші проїхали пам'ятник кавуну (він знаходиться на перетині важливих доріг на півночі Херсонщини, а сьогодні вже є фото з Золотої Балки. П.с. Не знаю, що солодше - херсонські кавуни чи завивання Стремоусова про "ви всьо врете, нікакого отсупленія, Херсон зделал свой вибор не с нацистами і геями, бла-бла-бла"
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 196 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 02 жов, 2022 13:39
10 країн вже підтримали членство України в НАТО Відповідний документ підписали президенти 10 держав: Канади Чехії Естонії Латвії Литви Північної Македонії Черногорії Польщі Румунії Словаччини Вони заявили, що не визнають анексії українських територій і закликали "всіх членів Альянсу значно збільшити військову допомогу в Україні". Русня, шо з обличчям?  Upd: Пишуть, що Німеччина та США теж підписали, але поки не бачу офіційних повідомлень. 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2022 15:04
fler написав:10 країн вже підтримали членство України в НАТО Відповідний документ підписали президенти 10 держав: Канади Чехії Естонії Латвії Литви Північної Македонії Черногорії Польщі Румунії Словаччини Вони заявили, що не визнають анексії українських територій і закликали "всіх членів Альянсу значно збільшити військову допомогу в Україні". Русня, шо з обличчям?  Upd: Пишуть, що Німеччина та США теж підписали, але поки не бачу офіційних повідомлень. 
Ну це поки вони заявляють, що підтримують рішення Бухарестського саміту 2008р. про "відкриті двері", майбутнє членство (без конкретики коли це буде, що для цього треба робити) і т.д. А також чергові "рішучі засудження" та заклики Путіна вивести війська. Ага, так він і вивів добровільно. Проте мені подобаються рішучі дії Зеленського. Я не голосував за нього і був його ярим противником. Але пора українцям навчитися не ділити політиків, а також самих себе, на чорних і білих. Насправді кольорів набагато більше, тому треба дивитися конкретні кроки конкретної людини. Як пишуть американські журналісти, заявка на вступ до НАТО була несподіванкою для США. Тобто він не погоджував попередньо з ними. Можливо з Волесом тільки погодив. І правильно зробив, на мою думку. Адже йому б просто відмовили кулуарно усі західні політики, сказали зараз не часі і т.п. А тепер хай спробують відмовити не кулуарно і відкрито, коли на словах всі за Україну, говорять своїм виборцям, що підтримують демократію у всьому світі. Заявка на столі і на неї треба дати відповідь. Конкретну!!!, а не таку як вже 14 років з Бухарестського саміту тицяють як плювок в обличчя свої "відкриті двері". Це нерішуче болото треба розколотити і змусити до дій. Нам вже набридли "глибокі занепокоєння". Тому Зеленський пішов вабанк і правильно зробив. Доки у нього великі рейтинги на заході треба цим користуватися. І знаєте, як би багато патріотичних українців до нього не ставилася, але на заході у нього великий авторитет. Не думаю, що Порошенко зміг би так само, хоча я вважаю його набагато сильнішим президентом, просто на нього б повісили ярлики "бариги", "олігарха", "корупціонера" і любі ініціативи від нього сприймалися б не так.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 196 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 02 жов, 2022 16:08
The_Rebel написав:на нього б повісили ярлики "бариги", "олігарха", "корупціонера"
Щось з цього переліку неправда? Останній тиждень замічаю багато новоприбулих руцких тёток в Німеччині- с мордами після свіжих підтяжок та уколів, ходять по бутіках, дивляться на бренди, дзвонять комусь: " купити- не купити". Гадко від цього, не можу я бути толерантною до них.
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2022 16:17
Wisznia2021 написав: The_Rebel написав:на нього б повісили ярлики "бариги", "олігарха", "корупціонера"
Щось з цього переліку неправда?
Так, "барига" та "олігарх"
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 02 жов, 2022 16:28
otg , цій маячні 100 лєт в обєд. ІПСО.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 02 жов, 2022 16:31
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 02 жов, 2022 16:45
otg вы не указали самого главного - на орбиту выведут Звезду Смерти хватит панику нагнетать. нет у них возможности ни мосты через Днепр уничтожить, ни ДРГ завести, ни эффективно напасть со стороны Беларуси (хотя 200 т чмобиков наверное на марш-броске смогут много разминировать  ) разве что применение ЯО. но уже как-то обсуждали - steel balls - это про Запад, в Раше - очко жим-жим 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 02 жов, 2022 16:53
Схоже на якесь чергове ІПСО. Ви дійсно повірили? Знову Київ за три дні? І навіщо його нищити? На рф "панікі нєт" набирає обертів В мене є інсайд: в Україні русні не буде, всі території повернуться в межах 1991р. Протягом наступних 5 років війна закінчиться та буде йти масштабне відновлення країни. Цей інсайд підтверджується численними повідомленнями з різних джерел про закінчення війни у наступному році.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2022 17:00
Тобто, якась руснява макака відкриє свого рота і щось звідти висере? А хіба когось із людей то цікавить? 
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 669 раз.
-
-
Профіль
-
-
1