Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
drevlyanin написав:Прохолодно? Та це нереальна спека. В мене з вечора в середньому +17 а на ранок +15 і нормуль в светрі під пуховою ковдрою. Зате сон міцний як ніколи. Коли було +20 і вище, крутишся на ліжку а заснути швидко не вдається, а зараз ніяких проблем. Буду й надалі проводити експеримент-на якій температурі дійсно замерзну і доведеться вмикати опалення.
Нужно запилить перекличку типа дом красный кирпич без утепления 6 этаж 9 этажного окна на юг стандартные температура такая то
У меня теплее всего в квартире на последнем этаже, с утеплением со стороны техэтажа 250 мм минаваты Стандартные окна на юг По состоянию на воскресенье температура днем 22 -23 градуса без всякого подогрева. Как считаете, аренду в этой квартире нужно поднимать?
Я ж не знаю всіх обставин ваших взаємовідносин з орендарями. А тема опалення в Києві поки що не така вже й страшна а там видно буде. Може малахольний до зими на концерт кобзона відправиться чи ще щось подібне станеться!
Хєрня якась, у мене за весь час в будинку не відключали ні на хвилину, у знайомих у більшості теж. Хоча є пара невдах з лівого берега(Троя, Дарница) - там десь по 4 години віялово іноді, але й там не кожен день.
Вуличне освітлення там, де бачив - завжди горить, іноді в заниженому режимі. Світлофори теж завжди при мені працювали, але проміжні пішохідні іноді відключають.
Що, ціни на квартири з газом мають зрости? Думаю це все максимум на місяць, допоки не поставлять нормальне ППО скрізь і дублюючі трансформатори.
Хєрня якась, у мене за весь час в будинку не відключали ні на хвилину, у знайомих у більшості теж. Хоча є пара невдах з лівого берега(Троя, Дарница) - там десь по 4 години віялово іноді, але й там не кожен день.
Вуличне освітлення там, де бачив - завжди горить, іноді в заниженому режимі. Світлофори теж завжди при мені працювали, але проміжні пішохідні іноді відключають.
fox767676 написав:На улицах тьма. На русановке в домах ни разу свет не пропадал, а вот в соседних КТ и Галактике народ здорово мучается
На Русановке местами тоже пропадал и по разному. И на Печерске пропадал в прошлый раз, как бы кто не писал от ЛБ. На Лукяше вчера не было. И непонятно чего Ирпень так сильно волнуется за Киев?