|
|
![]() У Білорусі триває розгортання спільного регіонального угруповання військ РФ та РБ. Між білоруськими і російськими військовими розпочалися конфлікти на тлі національної приналежності та зухвалого ставлення росіян до білорусів, – повідомляє Генштаб ЗСУ.
![]()
Там всё чётко сказано генерал лейтенантом Глава государства очень правильно сказал, что мы не должны гнаться за сверхдорогостоящим вооружением. Мы должны исходить из оптимальной достаточности и эффективности, обращать внимание на то, что нужно, прежде всего, для обороны нашей страны. ![]() Мангал довольно дёшево и сердито. ![]() Пан beee: Кдє Хотаб, которий заявлял, что нєвозможно унічтожить инфраструкту?
Пані Віталька із Ірпеня: "Нашлі что чітать" Та сама Віталька через годину: Сбито 18 ракет за 4 часа!!! Это рекорд или было больше? Хай вже визначаться між собою. Але спочатку Вітальку до кінця познайомити з самою собою. Занавіс. З.І. Найцікавіше, істерика beee про знищену інфраструктуру проявляється в написанні своїх істерик цим паном не на папірці наслюнявненим олівцем, а в (електрозалежному) інтернеті з зарядженого гаджета. І мився він сьогодні не в відрі , нагрітому на вогні. Скоро Мико видохне. Але важко стане Херсону. Враховуючи, що вони повністю вивозять (грабують) всю інфраструктуру від лікарень до держустанов, це місто буде привидом. ![]() Виявляється Лондон (та інші міста Британії) німці бомбили 62 ночі без зупинок. Сотнями літаків кожен з яких брав сотню шахідів (в перерахунку на вибухівку). При цьому британці умудрились побувати більше тисячі літаків, під бомбами. Не чекаючи на допомогу Америки. Востаннє редагувалось Ukrainian в Суб 22 жов, 2022 18:58, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Сегодня, сработала Оса 10. - Истребитель, не рассмотрел МИГ или СУ - ушел Сам факт - стали в наглую заходить с тыла. ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну 15 листопада відбудеться саміт двадцятки. З фюрером ніхто не буде розмовляти, якщо не буде перемир'я. Можливо, саме тому посилився тиск терористичними обстрілами, вибух на полігоні Нової Землі теж може бути, як попередження на можливу симетричну відповідь Заходу на руйнування нашої інфраструктури. Можлива і повна насильна евакуація (переселення) цивільних з правого берега, перед відступом.
Фюреру потрібне перемир'я, він все більше посилює тиск і підвищує ставки. ![]()
Ви гадаєте, що воно (перемир'я) можливе? Хоча б теоретично можливе? На данному етапі. Що пуйло буде робити з набирачючою хід реформацією на військовий стан свого оркосуспільства? Навіщо воно йому? Стосовно боєприпасів, ударів... вильотів і т.д. Сірійські міста скільки років і як потужно руйнували. З отим логістичним плечем. Десь ресурс брали. А зараз їх виробничі потужності спокійно пихтять та нарощуються. Чисто теоретично зупинка масштабних бойових дій можлива при наших (вважай партнерів, бо це в них є зброя) ударах по рашистскій інфраструктурі. Може поки орки, відчувши як воно коли в них руйнують, не дозріли до стадії перемоги за будь-яку ціну, вони погодяться на мир за будь-яку ціну. Тобто геть на свої рашинські кордони. І то це теоретично, бо практично -- орки наврядчи погодяться. До речі, подивіться на їх трансформацію: якщо при здачі Харківської області вони щось накшалт сумували-обурювалися-переймалися, то зараз спокійно сприймають здачу Херсону. Щоб (аби) вигидніше воювати далі... Все більше стверджуююся у своїй думці, що саме пуйлу і Ко потрібен головне - сам процес. Війни. Тільки він гадав, що акуратної. За повної своєї переваги. А вийшло от як. Але й на це він згоден. Особливо тепер. В принципі, всі агресори так починають... і програють. Але заподіявши величезної шкоди іншим. З.и. коли пуйлу потрібно було перемир'я ... він відводив танки від Тбілісі; і т.д. та тощо (задовільнившись анклавами і т.д.). А не підвищував ставки. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 22 жов, 2022 18:19, всього редагувалось 1 раз.
![]() Припинення вогню, я пишу про бажання фюрера, чи підримає це бажання український народ і влада - окрема тема.
В нас немає крилатих ракет, Захід нам їх не дасть, і не буде бити по території рф, щоб не було третьої світової. Про випробування на полігоні я згадав, як дотаткове підтвердження серьозності намірів ядерної відповіді кацапів на масовані руйнування свого впк чи інфраструктури.
Власне, саме фюрер шукає перемир'я, війна руйнує його армію і економіку. Він вже зупинявся, у 2014-2015 роках, хоча міг продовжувати наступати, зараз він навіть цю здатність втратив, перемир'я дозволить зупинити падіння в прірву його країни. ![]() До неприличия покорны и Законопослушны рядовые украинцы, что порой делает им злую помощь ...
Ведь культовые установы принадлежат ... не Церкви, а ГРОМАДЕ. Попу 24 часа на освобождение церкви и вопросов по сути больше нет. При чём на сбор пожитков только и конкретно "личных", ведь там он человек наёмный. Наёмный громадой, которую имеет. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуХто б півроку тому повірив, що нам дадуть далекобійне ППО чи протикорабельні комплекси на 300 км. Чим принципово після цього відрізняється ОТРК (земля-земля) на 300 чи 500 км. Звичайно, шо орки не віддадуть без бою правобережжя Херсонщини, але можна поговорити про те, що буде , коли це трапиться. А тоді звичайні Хаймарси будуть діставати навіть до Армянська. З Берислава. ![]() Востаннє редагувалось Hotab в Суб 22 жов, 2022 19:30, всього редагувалось 3 разів.
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|