flyman написав:[quote="5499662:Banderlog" Самі думайте. Моя особиста думка -на час війни треба забрати енергетичну галузь під державне управління. Бо впаде не тільки інфраструктура ,но й жд перевезення.тепловозів в нас залишилось мало й вони в основному на західній Україні
Забрати і не повертати, бо ефективний приватний власник-монополіст працює так, що "прибуток собі, збиток державі"
и где в том списке частник-монополист?
А хто повернув київській громаді пару ТЕЦ після того як покровосісяв?[/quote] Кто?
Hotab написав:[ Можна вас попросити пояснити, про який клин ви говорите , про яку загрозу для вермахту. Можна використати https://deepstatemap.live/#6/49.438/32.053 Я зараз очікую важкі бої по звільненню Херсонщини (правобережжя), а далі тривала консервація лінії на цьому напрямку. Потрібно чимало часу щоб молотити через Дніпро все те, що зараз навезли на лівобережжя, і що там створюється. .
Очень странно. Судя по этой карте до Энергодар очень далеко с линии фронта. То есть если идти сугубо в Энергодар, есть возможность перемолоть свои же войска и попасть в окружение, или двигать всю линию фронта.
1. Чому вона буде тікати з Херсону в цьому випадку?? Траса Армянськ - Херсон перестане існувати? 2. Як прорватися до Мелітополя по степу?
Інфо про знищення гаубиць і ще чогось біля Енергодару не буду коментувати, бо не розумію, що нам це дає в контексті, що орки скоро втічуть з Енергодару.
hume написав:Судя по этой карте до Энергодар очень далеко с линии фронта
Через Дніпро ближче. Але штурмувати Дніпро можна тільки на крилах. Флай допоможе?
juristkostya написав:Просто ткните пальцем в монополиста в том списке. Спасибо.
Рудий тарган. Я думаю зрозумієте.
На этом рынке потребитель может свободно выбрать поставщика энергии. Единственный, кто хоть гипотетически тянет на "монополиста" - это "Энергоатом", но он с ног до головы государственный.
ЗСУ відкинули рашистів на 2 км у східних околицях Бахмута - їх відтиснуто з території асфальтного заводу Групі ЧВК знадобилось 2 місяці, щоб взяти ці 2 км, а ЗСУ за 2 дні їх звідти "прибрали".
edvardd написав:ЗСУ відкинули рашистів на 2 км у східних околицях Бахмута - їх відтиснуто з території асфальтного заводу Групі ЧВК знадобилось 2 місяці, щоб взяти ці 2 км, а ЗСУ за 2 дні їх звідти "прибрали".
Вчера орки хвастались что опытное взяли и впритык к Бахмуту, сегодня с телеграмканала пришло что Бахмут утюжат артой и там тяжело. А с какой стороны асфальтный завод?