Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 962963964965966 ... 1612>
Повідомлення Додано: Пон 18 січ, 2010 19:42

qclam написав:
квестор написав:..ну, при усій схожості класифікації у нас з "хвельшером" принципово різні підходи до визначення "надійності"....я , особисто, вважаю , що усі хвороби від "нервів" та "генів"...і ніколи, у мене банк не буде мати статус "надійного"( незважаючи на ліквідність, платіжоспроможність та резервування...бо, це все вторинне...) якщо він має схильність до агресивного поводження на ринку( бо, не можна бездумно ризикувати чужими грошима!!!) або у його засновників оченята підозріло виблискують... жадібно і хитро ( бо, красти..або , фінансувати власні "прожекти" коштами вкладників- теж не можна..)....
...і без варіантів.... :wink:

Якось це трохи суб'єктивно, вам не здається? Я про оченята.

I де це ви побачили ризиковану поведiнку? Як на мене, не ризикованiша за iншi установи.

НЕ трохи... А ДУЖЕ СУБ"ЄКТИВНО :!:
У мене НАЙСУБ"ЄКТИВНІШИЙ "лазарет" у світі ..і мені це подобається... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 січ, 2010 19:46

conto написав:шановний квестор-насамперед чи варто вкладатись в цей непевний час в банкывську систему-адже можливо прийде донецький а гроші йому брати ніде крім банківської системи.я маю на увазі-банки з іноземним капіталом-укрсіббанк і аваль.
ще раз щиро дякую за поради.
і ще-чи будуть віддавати гроші банку надр.на даний час заморожені

1)..порад не даю...звиняйте
..свою точку зору стосовно ризиків користування послугами банків на останніх кількох сторінках висловив досить чітко.
2)..думаю, що багатостраждальні вкладники Надр отримають свої гроші....але коли..це сказати важко..занадто багато "хфігурантів".
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 січ, 2010 20:21

щиро дякую.поки шо майже завжди були праві.квестору-вдячність мучеників...
conto

Повідомлення Додано: Пон 18 січ, 2010 20:57

Добрый день! Вопрос к знающим и понимающим... или наоборот... неважно. Суть: когда можно ожидать ввод временной администрации и дальнейшую ликвидацию банка ФИНАНСОВАЯ ИННИЦИАТИВА ??? Спасибо за ответ.
azef.il

Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 січ, 2010 22:53

azef.il написав:Добрый день! Вопрос к знающим и понимающим... или наоборот... неважно. Суть: когда можно ожидать ввод временной администрации и дальнейшую ликвидацию банка ФИНАНСОВАЯ ИННИЦИАТИВА ??? Спасибо за ответ.

..це тільки в нБУ можуть сказати...
..як на мене....десь 1,5 року назад потрібно було робити.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 січ, 2010 23:00

to Conto
А если победит ЮВТ? не вижу связи победы Я с надежностью банков... Не мелите чушь!
И вообще, откуда такая ненависть к Донецкому региону и людям, которые там проживают?
Вкладывайте в банк ФиК, его владелец является соратником ЮВТ, и будет вас счастье!
rudik

Повідомлення Додано: Вів 19 січ, 2010 11:07

rudik написав:to Conto
И вообще, откуда такая ненависть к Донецкому региону и людям, которые там проживают?

У нормальных людей такое отождествление целого региона (заодно со всеми "людьми которые там проживают") с одним единственным "миллионером из трущоб" вызывает подозрения в адекватности. Навевает воспоминания о "народ и партия едины" и прочих заплесневелых знаменах ... Так что это не ненависть, это соболезнования. Экология там у вас, наверное, не в порядке ....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 січ, 2010 11:28

квестор написав:
conto написав:шановний квестор-насамперед чи варто вкладатись в цей непевний час в банкывську систему-адже можливо прийде донецький а гроші йому брати ніде крім банківської системи.я маю на увазі-банки з іноземним капіталом-укрсіббанк і аваль.
ще раз щиро дякую за поради.
і ще-чи будуть віддавати гроші банку надр.на даний час заморожені

1)..порад не даю...звиняйте
..свою точку зору стосовно ризиків користування послугами банків на останніх кількох сторінках висловив досить чітко.
2)..думаю, що багатостраждальні вкладники Надр отримають свої гроші....але коли..це сказати важко..занадто багато "хфігурантів".

а как по мне, так вообще никогда ... предвыборная лихорадка заставляла действующее правительство делать какие-то телодвижения в этом направлении. после выборов в решении проблем "пациентов из морга" ни одна из партий не будет заинтересована.

если вдруг не найдется оптовый покупатель на труп, его оставят потихоньку разлагаться в подвале, надеясь что пройдет годик-другой и народ позабудет про свой кусок печенки или эпителия ...
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 січ, 2010 14:11

bolex написав:
квестор написав:2)..думаю, що багатостраждальні вкладники Надр отримають свої гроші....але коли..це сказати важко..занадто багато "хфігурантів".

а как по мне, так вообще никогда ... предвыборная лихорадка заставляла действующее правительство делать какие-то телодвижения в этом направлении. после выборов в решении проблем "пациентов из морга" ни одна из партий не будет заинтересована.

если вдруг не найдется оптовый покупатель на труп, его оставят потихоньку разлагаться в подвале, надеясь что пройдет годик-другой и народ позабудет про свой кусок печенки или эпителия ...

Там все намного сложнее, поверте... И правительство как раз делало телодвижения с отрицательным эффектом. Все разрешиться после выборов. Медленно и незаметно. С квестором согласен.
webserg

Подякував: 94 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 19 січ, 2010 16:39

вот и посмотрим, как это "медленно и незаметно" будет выглядеть на самом деле. обычно "незаметно" то, чего на самом деле вообще нет.
bolex

Профіль

#<1 ... 962963964965966 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор