|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 09 лис, 2022 17:23
edvardd написав:сальдо подтвердил, пишут его фсб мочкануло, разговорчивый был...
цікаво які емоції у Сальдо..., працюєш собі во благо визволителів а тут бац і ДТП
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2022 17:26
Що я Вам тут напишу. Мотнувся туди-назад в кілька міст Західної України за військовими залізяками. Так от, скажу, що Західна України живе як у довоєнні часи з усіма приколами постіндустриального суспільства: народ сидить в кафешках, затори з дорогих автомобілей у час пік навіть у спальних районах і т.п.
В той же час не зважаючи на поставки від волонтерів і від МО військовослужбовці все одне багато що купують із зарплат: ремонтують машини, купляють дрони та до дронів, за одяг та взуття на свій смак вже промовчу.
Нагадаю, що в США під час Другої Світової війни в США були картки на пальне і загалом народ жив скромніше. У Великобританії були картки на їжу. Думаю, що в нас буде чи хвиля чи просто продовження мобілізації ще приблизно на 500 тис. осіб, яка призведе решту населення до +- тонусу.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 09 лис, 2022 17:34
Denik написав:Думаю, що в нас буде чи хвиля чи просто продовження мобілізації ще приблизно на 500 тис. осіб, яка призведе решту населення до +- тонусу.
До тонусу призводять тільки регулярні ракетні обстріли.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2022 17:37
Denik написав:Думаю, що в нас буде чи хвиля чи просто продовження мобілізації ще приблизно на 500 тис. осіб, яка призведе решту населення до +- тонусу.
небачу реально кого можна призвати ще півмільйона людей... ще по 25тис чоловік з кожної області. Хіба що під конвоєм кожного везти на фронт. але толку з таких людей З приводу відсутності відчуття війни згоден, потрібно якось більше залучати людей у добровільну допомогу фронту, а не фестивалі/концерти проводити P.S. Особисто я з лютого в жодні кафе/ресторати/басейни не був ні разу
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2022 17:38
beee написав:було б мудро вові самому піти в історію. і поскоріше. тільки вова винуватий у війні і його звілнення - було б початком її кінця
Вова Зе чи Вова пу?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2022 17:45
Denik написав:Що я Вам тут напишу. Мотнувся туди-назад в кілька міст Західної України за військовими залізяками. Так от, скажу, що Західна України живе як у довоєнні часи з усіма приколами постіндустриального суспільства: народ сидить в кафешках, затори з дорогих автомобілей у час пік навіть у спальних районах і т.п.
ви на номера дорогих машин не дивились? Там добра половина східняки
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 лис, 2022 17:52
Banderlog написав:ви на номера дорогих машин не дивились? Там добра половина східняки
Саме так, багато місцевих залишилось без постійної роботи в Чехії /Німеччині і т.д. і їм зараз не до ресторанів
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2022 17:58
Faceless написав:пишуть, спермоусов здох в ДТП
Його ще недавній львівський друг , соратник і борець з змовами, за ті ж зрештою гроші кацапів, Остап Страхів, дуже з цього приводу засмутиться і зніме чергове відео.
-
stargazer
-
-
- Подякував: 488 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2022 18:00
Denik написав:Що я Вам тут напишу. Мотнувся туди-назад в кілька міст Західної України за військовими залізяками. Так от, скажу, що Західна України живе як у довоєнні часи з усіма приколами постіндустриального суспільства: народ сидить в кафешках, затори з дорогих автомобілей у час пік навіть у спальних районах і т.п.
за автономерами: Житомир, Київ, Дніпро, Дамбас/Луганда, Харків, Запоріжжя, Одеса у центрі та парках - варнякання кацапською. деякі котеджні поселення - суцільна кацапота зі сходу, поведінка відповідна - бухалово до ночі, з "роботи" - вигулювання своїх песиків та шарення по маркетах/трц/кафе/барах. оренда - переважно ті ж "бідні переселенці" зі сходу/центру Гори-Славське/Сколе/Яремче - "всьо тє же ліца" 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2022 18:10
Banderlog написав:ви на номера дорогих машин не дивились? Там добра половина східняки
Номери - місцеві.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-