Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 26962697269826992700 ... 14536>
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 14:33

flyman написав:
  vitaliian написав:
❗️Россия сегодня осуществила массированный обстрел газодобывающей инфраструктуры Украины: несколько объектов разрушено, ещё несколько получили повреждения разной степени, — "Нафтогаз".
https://t.me/c/1649109317/15940

НПЗ в Мозирі, як поживає?

Займитесь им
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 14:43

vitaliian написав:
❗️Россия сегодня осуществила массированный обстрел газодобывающей инфраструктуры Украины: несколько объектов разрушено, ещё несколько получили повреждения разной степени, — "Нафтогаз".
https://t.me/c/1649109317/15940

12.11.22:

Hotab написав:
  Faceless написав:Підозрюю, свинособаки знову готують масований обстріл на понеділок

Можливо. Цілі наступних ударів (з конкретними координатами) вони визначили. Відомі вони і нам (мені). Буде це понеділок , чи інший день, але обов'язково буде.
В основному це знов енергетична структура. Включаючи газову. А також data-центри.
В понеділок мені буде не до форуму, але якщо буде якийсь конкретний інсайд, спробую повідомити.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 14:55

Hotab хотите сказать что это вы им цели подсказываете? Ждём удары по дата центрам.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 15:25

Hotab написав:Можливо. Цілі наступних ударів (з конкретними координатами) вони визначили. Відомі вони і нам (мені). Буде це понеділок , чи інший день, але обов'язково буде.
В основному це знов енергетична структура. Включаючи газову. А також data-центри.
В понеділок мені буде не до форуму, але якщо буде якийсь конкретний інсайд, спробую повідомити.
Дата центри слід переносити. Не знаю на скільки це можливо і підстанції робити закритого типу. Ліпше підземні. Вот з газом навіть не знаю. Цей виродок схоже піде на все. І газову інфраструктуру не сховаєш. Тим більш в них є всі схеми розводки.
Крім того треба адекватну відповідь. І це має бути не Бєлгород. На кожну їх атаку треба залишати Москву зовсім без світла. Не один не два райони міста, а всі підстанції треба виводити з ладу, щоб Москва потухла. Таким чином тре зробити з флотом. Випуситли калібри, приплили дрони та обнулили носії.
Востаннє редагувалось otg в Чет 17 лис, 2022 15:33, всього редагувалось 1 раз.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 16:03

Метою ракетного удару з боку Росії 15 листопада була зупинка атомних електростанцій України.

Про це в інтерв'ю Forbes заявив перший заступник міністра енергетики Юрій Власенко, зазначивши при цьому, що основні влучання були по підстанціях.

"Ймовірно, їх енергетики, які мають схеми живлення нашої енергосистеми, підказали військовим куди бити, щоб зупинити наші АЕС. Однак ми змогли швидко залучити резервні схеми живлення для забезпечення роботи станцій", - сказав він.

у мене 15 годин як вимкнули електрику: зі свого резервного живлення
в ночі обігрівав спальну кімнату, з ранку -холодильник,
зараз підключив комп і інтернет
prodigy

Подякував: 3315 раз.
Подякували: 3336 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 16:09

На місці падіння ракети на території Польщі вже зібрані певні докази, які показують послідовність подій.

Про це заявив голова Бюро міжнародної політики при президенті Польщі Якуб Кумох в інтерв'ю TVN24.

"Сьогодні є багато свідчень того, що одна з ракет, яка мала збити російську ракету, не влучила в ціль, не спрацювала система самознищення, і ця ракета, на жаль, призвела до трагедії", - повідомив Кумох.

За його словами, на місці падіння працює польсько-американська слідча група, і українці також звернулися з проханням надати їм доступ до розслідування.

На запитання, які докази є у слідства, він відповів: "Уламки ракети, глибина кратера, експерти вираховують напрямок, звідки прилетіла ракета, навіть кількість палива, яке вона використала".

Він додав, що "є відеозаписи". "Я не хотів би говорити про їх зміст, тому що я бачив їх у засекреченому режимі", - зазначив він.

Кумох підкреслив, що "ніхто не звинувачує Україну в тому, що вона навмисно бомбила польську територію".

"Росія бомбардувала Україну в той день і Росія несе повну відповідальність за все, що падає. Це нагадує ситуацію, коли людина вийшла на дорогу і спричинила зіткнення між автомобілем і автобусом. Чи винна машина? Ні, винна людина, яка вийшла на дорогу і спричинила аварію", - сказав він.
prodigy

Подякував: 3315 раз.
Подякували: 3336 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 16:40

vitaliian написав:Hotab хотите сказать что это вы им цели подсказываете? Ждём удары по дата центрам.

Я хочу сказати, що ви безвідповідальний. Кілька разів казали,що я у вас в ЧС, йумарили "ви до сіх пор чітаєтє, что там пишєт Хотаб?", а тут осьо, як в тому анекдоті"...но Ватсон без трубки уже не мог"...

flyman написав:Хотаб каже, що якщо флаймани підуть в ЗСУ, то ракети можна буде збивати черенками лопат

Якщо Флуман буде з Польщі реготати, то користі буде ще менше. Хай хоч з витрачених $100 на місяць ТУТ платить ПДВ. Якщо нема ні мужності для ЗСУ, ні патріотичності для донатів
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 16:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:дуже цікаво ... радари НАТО її не бачили, а напрям визначають тільки по ямці... XXI вік космосу і нанотехнологій ... поправку на вітер роблять піднявши догори наслинений палець.

Вам слово "радіогоризонт" про щось говорить?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 16:58

andrijk777 написав:
  sashaqbl написав:Ви можете не довіряти, але який в цьому сенс, Було десятки таких інцидентів за історію, і вони ні разу не призвели до війни, якщо сторони явно не шукали ескалації.
Тим більше, що й так всі звинувачуюють Росію в інциденті. Наразі я схильний довіряти тому, що це з високою ймовірністю була наша ракета.

Правильно, якщо "ескалації не шукати" то її і не знайдеш. Крим захопили, ескалації не шукали - все пучком було. :D
Ну сенс очевидний - якщо це була російська ракета - то це 5 стаття. І що їм робити?
Ось я вас конкретно питаю - що має робити НАТО якщо це російська ракета?

Збивати російські ракети, що наближуються до Західної України.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 17:14

prodigy написав:Метою ракетного удару з боку Росії 15 листопада була зупинка атомних електростанцій України.

Про це в інтерв'ю Forbes заявив перший заступник міністра енергетики Юрій Власенко, зазначивши при цьому, що основні влучання були по підстанціях.

"Ймовірно, їх енергетики, які мають схеми живлення нашої енергосистеми, підказали військовим куди бити, щоб зупинити наші АЕС. Однак ми змогли швидко залучити резервні схеми живлення для забезпечення роботи станцій", - сказав він.

у мене 15 годин як вимкнули електрику: зі свого резервного живлення
в ночі обігрівав спальну кімнату, з ранку -холодильник,
зараз підключив комп і інтернет

У меня график отключений со вчера вообще живёт своей жизнью. Проблема в том, что из за высокой застройки 2/3 высотного дома зависит от насосов. Качают воду и отопление. Выключение на 4 -8 часов в принципе не заметно, а вот когда большинство времени нет электричества - беда. Из-за насосов перестаёт подаваться тепло, соответственно отопить квартиру чем-то другим тоже невозможно.

Заморозить, с*#и, решили. Кстати по этой же причине 4 человека из класса моего ребёнка выехали на зимний период. Посмотрим как оно дальше будет
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 26962697269826992700 ... 14536>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 1 гість