некоторые ожидаемо грустные подробности про Луганщину (для тех, кто в теме):
- чем сейчас занимаются сотрудники ВГА оккупированной Луганщины - работники ВГА, перешедшие на сторону оккупанта - судьба предателя В. Струка - о главе Луганской областной ВГА С.Гайдае и претензиях к Офису Президента - об Анатолии Мазуре, мародерстве полиции Северодонецка и серии самоубийств - "24 февраля вся власть пропала"
flysoulfly На Вашем месте я бы сделал так: - Первый пошёл? https://patrioty.org.ua/politic/devushk ... 44187.html А такого ГОВНА,..... Пока их не коснётся, на лету переобуваются.(хотя никоим случаем не обеляю и некоторых... - "в большой семье не без урода")
Щоб ви розуміли. Битва за Бахмут вже стала фактично "нашим Верденом"
М'ясні хвилі з боку російських військ йдуть одна за одною. Не рахуючись з втратами. Бо інакше воювати не вміють. Пряма цитата з тієї сторони:
"Через Берестовое народ возят. Тупа мясо везут, как мобов, так и вагнеров. Мобов вообще не информируют ни о чем. Просто как скот везут и всё. Используют, как живые приманки, чтобы огневые позиции раскрывать для арты. Ну и к тому же имеют место быть "заградотряды" на втором эшелоне. Ну и вот роту отправляют. На следующий день, буквально, другую везут. Спрашивает "А с теми че?", ему говорят "Та им пизда. Да похуй, завтра новая партия ещё подъедет."
І в закріплення цього, цитата вже нашого військового.
drevlyanin написав:За які-такі послуги я, платячи Нафтогазу за 500 кубів на місяць, маю ше відслюнявити близько 900 грн дяді, що по мутним схнмам приватизував труби, котрі прокладали за кошти бюджету або споживачів?
Є така штука - називається амортизація.. Похідна від амортизації - безпека...
Наприклад німці продають свої старі авто не тому що вони погані..а тому що там специфічна перевірка безпеки і деколи ремонт старого авто виходить дорожче ніж ринкова вартість авто.. Але ж власники цих авто чомусь не кричать що вони можуть їздити на лисій гумі і з стертими гальмівними колодками і теоретично прогнившими шлангами - замість того щоб платити дяді в СТО..бо вони вже заплатили Мерседесу при купівлі....
ПС Останній раз труби які клались ще за СРСР - пройшло вже 30 років...Може вже пора зрозуміти що за цей час в землі не труби ..в землі потенційно небезпечні залишки металобрухту.
То є так, але ви вірите, що ті кошти будуть акумульовані та підуть колись на заміну старих труб?
Вірю/не вірю - не мій метод.... Я просто знаю скільки коштує перекласти метр погонний труби... Тому Ваших 1,70 грн/м3 при споживанні районом 100 000 м3 в рік - не вистарчить щоб 300 м труби перекласти за рік...а труб то десятки кілометрів.
wild.tomcat написав:словосполучення "нет в наличии", стало бути, ніяких роздумів не викликало?
Ні не викликало Просто зараз уряд відмінив всі мита на генератори, акамулятори і так далі...тому завтра може бути ще й дешевше А от те що Ви вухами прохлопали тоді коли цього словосполучення не було - так хто Вам лікар?
За 30 000 - я Вам сьогодні таку систему не зберу ( моя робота досить дорога) а от за 50 000-60 000 - думаю що знайду хто б Вам зібрав( і при цьому своїх 10000 в цих 50000-60000 я вже забив) Будете замовляти? Чи просто поговорити вирішили?
wild.tomcat написав:словосполучення "нет в наличии", стало бути, ніяких роздумів не викликало?
Ні не викликало Просто зараз уряд відмінив всі мита на генератори, акамулятори і так далі...тому завтра може бути ще й дешевше А от те що Ви вухами прохлопали тоді коли цього словосполучення не було - так хто Вам лікар?
За 30 000 - я Вам сьогодні таку систему не зберу ( моя робота досить дорога) а от за 50 000-60 000 - думаю що знайду хто б Вам зібрав( і при цьому своїх 10000 в цих 50000-60000 я вже забив) Будете замовляти? Чи просто поговорити вирішили?
тобто про що мова йшла спочатку - то вже якось по...? та забивайте собі хоч 100500 мільйонів. я і без "помічників" справлюся. а для тугодумів - при "нет в наличии" ціну можна намалювати будь-яку. ціна є - а товару немає.