|
|
![]() Тоді у мене є декілька питань. Наприклад, як в АХА справи з відшкодуванням видатків на евакуацію пошкодженого автомобіля з місця ДТП?
![]() Відшкодовуються витрати на евакуацію пошкодженого внаслідок страхового випадку транспортного засобу з місця ДТП до місця зберігання або ремонту у будь-якій точці України в межах 1% від страхової суми. При цьому в межах 1 000 грн вартість вказаних послуг оплачує асистанська компанія, без сплати Страхувальником на місці події (для транспортних засобів зі страховою сумою від 100 000 грн).
![]() У мене таке питання. Якщо (не дай Бог, звичайно) станеться ДТП, в СТО зроблять ремонт. Замінять запчастини. Але страхував же я автомобіль не новий. Ось і питання – хто буде доплачувати різницю між новими і старими деталями?
![]() Страхове відшкодування розраховується без вирахування зносу частин, що підлягають заміні при проведенні відновлювального ремонту, тобто відшкодування «Нове за старе».
![]() Ну, тоді ще питання. Чи є взагалі такі послуги, що якщо я наприклад в вихідні машиною не користуюся, а тільки на роботу їжджу. Щоб зекономити якось.
![]() Інфа з оф. сайту: З метою врахування побажань клієнтів АХА та надання більш гнучкого страхового покриття компанією були розроблені спеціальні програми, які враховують специфіку експлуатації транспортного засобу, а саме:
Програма «Будній день» - страхове покриття надається в робочі дні, встановлені відповідно до чинного законодавства з 00-00 до 24-00 годин.
![]() Звідти ж: Програма «Вихідний день» - страхове покриття надається у вихідні, святкові та неробочі дні, встановлені відповідно до чинного законодавства, з 00-00 до 24-00 годин, а також в день, який передує вихідному, святковому або неробочому дню з 16-00 до 24-00 годин.
![]() Ще хотів спитати. Мене цікавить ризик «викрадення». Де можна ставити машину в гаражі, на стоянці, щоб виплатили? У мене, наприклад, немає гаража. І це мене турбує.
![]() Якщо в тебе немає гаража і ти ставиш автомобіль на вулиці, то в АХА тоді краще. Там різниці немає.
|
|