|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 20 гру, 2022 18:13
BIGor написав: andrijk777 написав:Людина чітко написала "по статистичним даним". Це означає що "де мої" не канає. Ви просто один з 20 мільйонів і ваш вплив на "статисику" рівний одна двадцяти-мільйонна, тобто мізерна. На практиці це означає що середня зарплата в Україні не 15000, а 20000. Все просто. Ви заробляли 20000? Напевно так. Значить все сходиться. 
По моїй провінції медіанна зарплата до війни на руки була 6000-10000 грн. А тут пишете що 20000. Якось не все просто.
Середня і медіанна абсолютно різні речі. А обчислення медіанної "в провінції" взагалі позбавлене змісту. Тому що в загальноукраїнській статистиці більшість людей "з провінції" попадуть в нижню половину медіанної зарплати. *Загалом я бачу чітке розмежування. Ті що живіть в Україні і пов'язують з нею життя - ті прикрашають життя тут. Не все в Україні так погано і т.д. Ті що звалили прикрашають життя там. Там все прекрасно. На харчування трачу ті самі гроші, зарплата в рази більша. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 гру, 2022 22:59
BIGor написав: vitaliian написав: Польща змінює правила для біженців з України: ТРЕБА ПЛАТИТИ ЗА ЖИТЛО
В моем экономе поселились киевляне, авто у них за 35 куе. Т.е. разные бывают беженцы. Те которые живут на помощь - в основном маленькие города.
Так якщо казати про вартість з салону, 35куо - це ніякий не преміум, щось середнє таке
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 20 гру, 2022 23:06
Faceless написав:BIGor написав:В моем экономе поселились киевляне, авто у них за 35 куе. Т.е. разные бывают беженцы. Те которые живут на помощь - в основном маленькие города.
Так якщо казати про вартість з салону, 35куо - це ніякий не преміум, щось середнє таке
Ланос? Народний автомобіль?  Ми цілимся купити авто десь до 10 куе, в 3,5 рази дешевше вашого так званого "середнього" автомобіля.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1447 раз.
- Подякували: 1857 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 20 гру, 2022 23:15
BIGor написав: Faceless написав:BIGor написав:В моем экономе поселились киевляне, авто у них за 35 куе. Т.е. разные бывают беженцы. Те которые живут на помощь - в основном маленькие города.
Ланос? Народний автомобіль?  Ми цілимся купити авто десь до 10 куе, в 3,5 рази дешевше вашого так званого "середнього" автомобіля.
Ви давно ціни в салонах дивилися (я ж про ціну нового писав) ? Так, це щось середнє, не якийсь китаєць, не найбюджетніше в базовій комплектації, але і не лексуси з акурами і крузаками.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 21 гру, 2022 02:33
vitaliian написав:‼️ Польща змінює правила для біженців з України: ТРЕБА ПЛАТИТИ ЗА ЖИТЛО
💁🏻♂️ Польща змінює спеціальний закон про допомогу українським біженцям. За відповідне рішення проголосували 429 депутатів польського Сейму. Нові зміни передбачають те, що за проживання у Польщі довше 3 місяців українці тепер будуть змушені платити самотужки. Крім того, у разі виїзду українців за територію Польщі, соцвиплати обмежаться.
1️⃣ Українці зможуть безкоштовно мешкати у місцях тимчасового розміщення лише у перші 120 днів з моменту першого приїзду до Польщі. Після цього українці будуть змушені платити за проживання у таких місцях. Змінами передбачається, що громадяни України, які проживають у таких місцях у Польщі понад 120 днів, з березня 2023 року ЗМУШЕНІ БУДУТЬ ПЛАТИТИ 50% коштів власного утримання, але не більше ніж 40 злотих на добу (понад 300 грн).
☝🏻 Від травня наступного року українським біженцям потрібно буде покривати 75% коштів проживання, але не більше ніж 60 злотих на добу (500 грн).
🙅🏻♂️ ЦЕ НЕ СТОСУЄТЬСЯ ВРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ НАСЕЛЕННЯ: ❌ людей з інвалідністю; ❌ осіб пенсійного віку; ❌ вагітних жінок; ❌ жінок з дітьми до року; ❌ жінок із трьома та більше дітьми; ❌ осіб у складній ситуації.
❗️ ВОНИ Й НАДАЛІ ПРОЖИВАТИМУТЬ У ТАКИХ МІСЦЯХ БЕЗКОШТОВНО!
Українські студенти-чоловіки зможуть вчитися у закордонних вишах: деталі
2️⃣ ЯКЩО ХТОСЬ ЩОРАЗУ ВИЇЖДЖАТИМЕ З ПОЛЬЩІ, ТО СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА, ЯКУ ВИПЛАЧУЮТЬ ГМІНИ (адміністративна одиниця Польщі) ЧИ ZUS (польське управління соціального страхування), ЗАМОРОЖУВАТИМЕТЬСЯ. Якщо перебування поза Польщею становитиме понад 30 днів, то громадянин України втратить наданий статус, відтак втратить право на соціальну допомогу. Соціальний статус може бути відновлений у разі, якщо українець знову втікатиме від війни в Україні внаслідок воєнних дій на території країни.
👉🏻 Посвідчення водія: у яких випадках необхідно мати міжнародний документ?
3️⃣ Зміни в законі передбачають ВИЗНАННЯ У ПОЛЬЩІ ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТА, ДОСТУПНОГО У ДОДАТКУ «ДІЯ» (еквівалент польського документа mObywatel), як документа на легальне перебування в країні для українських біженців. Цей документ разом із проїзним документом дасть право громадянину України багаторазово перетинати кордон без необхідності отримання візи.
👉🏻 Які особливості виїзду за кордон чоловіків, які мають подвійне громадянство?
4️⃣ Скасовано положення про спрощений порядок отримання виду на тимчасове проживання в Польщі (до трьох років). Проте спецзакон гарантує легальне перебування у Польщі втікачам від війни в Україні протягом 1,5 років, починаючи з 24 лютого поточного року – до 24 серпня 2023 року.
5️⃣ Українці, які рятуються від війни в Україні, матимуть лише 30 днів, а не 90, як раніше, на отримання польського ідентифікаційного коду (PESEL).
У жителей Жданова, Изюма, Волновахи с Лисичанском они прописку будут проверять чтоб не выгнать невзначай или потребуют доки на текущие руины квартиры?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 гру, 2022 03:16
vitaliian написав: slonomag написав: vitaliian написав:Заторможье
А коверкать названия городов обязательно?  Запорожье конечно не Киев, но не до такой же степени 
Вы его своим отъездом оскорбили гораздо больше. Город это люди. Нет людей - нет города. А сейчас возмущаетесь 2мя перепутанными буквами в названии. Трусы или крестик? Я вам пример про арендаторшу не зря привёл. Не от большого ума она убежала. Чужих нигде не любят, даже бродячая собака не чувствует себя безопасно на чужой территории. Вдобавок будете платить в кредиты, несколько лет учить язык. Ввяжетесь в расходы на переезд, на обустройство. Ваше рабочее место и парковку займут. А потом окажется уезжать было не обязательно. Если конечно у вас нет аллергии на Украину.
М-да, с логикой совсем плохо. Когда я искал путь как попасть в США, мне моя знакомая из США на полном серьезе вещала, что в Гринкард лотерею выиграть проще простого. Я ей просто математически доказал, что вероятность выигрыща составляет около 0,35% или 0,7% если участвуют оба супруга. Она мне с пеной у рта - вокруг меня живет много людей, которые выиграли в Лотерею. И она была права. Вокруг нее были те кто выиграл, а вокруг меня в Украине оставались те, кто не выиграл. И их было на порядки больше. Так и у вас. Та что уехала - лузер, а вы сдали другим. А вы у нее спросили - она себя считает лузером или нет? Я очень мало знаю людей в США, которые жалеют о приезде. Исключение - ватаны из рашкостана, которые почему-то приехали в США, чтобы ненавидеть эту страну изнутри. Такая вычурная форма шизофрении. Но при этом тоже не уезжают!!! Остальные, пройдя первые 2-3 года адаптации, вполне нормально себя чувствуют. Дети даже не вспоминают откуда приехали.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8628 раз.
- Подякували: 5432 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Сер 21 гру, 2022 10:18
rjkz написав:М-да, с логикой совсем плохо
больная тема? В этот раз на оскорбления переходить не будете? rjkz написав:Я очень мало знаю людей в США, которые жалеют о приезде
а я не знаю ни одного летчика истребителя и артистов балета значит их нет, правильно? А потом, у меня с логикой плохо. вы подменяете понятие. Уехать и убежать не одно и то же. К отъезду человек готовится, прежде всего морально, учит язык, обдумывает обосновывает разные варианты, взвешивает все плюсы и минусы (для каждого они свои, не пытайтесь выдать опыт своего окружения за Истину, чем вы кстати злоупотребляете). Когда человек понимает, что он делает и зачем, результат на выходе - качественно другой. Единственное её обоснование "Ирпень разрушен и жить там стало невозможно" Насколько оно близко или далеко от Истины я здесь расписывать не стану, на ее место заехали другие люди и в этом "разрушенном Ирпене" делают бизнес. А она свой бизнес потеряла, в лучшем случае устроится сиделкой или на завод. Или скажите беженцев сразу на гослужбу в чиновники берут? Пройдет немало лет прежде чем она выйдет на качество жизни, которое имела здесь не напрягаясь. На субаренде она там точно зарабатывать не будет, все вкусные места заняты местными, и понаехов там не нужно. Для понаехов приготовлена грязная работа и скромные условия похожие на наши хостелы. UPD у меня больше 10 знакомых разных лет выехало. Друг детства выехавший в 1994 в Израиль только в этом году купил свою квартиру (квартира красивая здесь без замечаний). На вопросе "чем вы там занимаетесь?" у каждого из них пропадает желание рассказывать о своей заграничной жизни. Апачиму
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 21 гру, 2022 12:28, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 21 гру, 2022 10:28
vitaliian написав:А они свой бизнес потеряла, в лучшем случае устроится сиделкой или на завод. Или скажите беженцев сразу на гослужбу в чиновники берут?
Вы говорили бьюти бизнес? Тут закордоном на раз два открывают, смотрю по групам наших, у нас эта сфера была более развита из-за дешевизны человеческого ресурса. А кто работал на заводе - идет на завод. Кто в ИТ - идет в ИТ. Вот у меня полно знакомых - пока никто на заводе не батрачит. vitaliian написав:Для понаехов приготовлена грязная работа и скромные условия похожие на наши хостелы.
Я понаєх, робота в ІТ, квартира 1+1 з однаковими дверями і ліфтом у підземний паркінг. Щось під Ваші шаблони не підхожу.
Востаннє редагувалось BIGor в Сер 21 гру, 2022 10:36, всього редагувалось 1 раз.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 гру, 2022 10:32
Faceless написав:Ви давно ціни в салонах дивилися (я ж про ціну нового писав) ? Так, це щось середнє, не якийсь китаєць, не найбюджетніше в базовій комплектації, але і не лексуси з акурами і крузаками.
По салоном взагалі не дивився, я ж з України. Це ви неправі 100%, авто за 35 куе - це елітка. Як для України, так і для Польщі. Може в Києві такі багатії живуть, що звичайно для них це звичайний економ-автомобіль.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 гру, 2022 10:34
Faceless написав:BIGor написав: airmax78 написав:Ви зраджуєте мрію. Саме в той момент коли всесвіт почув Вас і зробив неможливе: опустив ціни на КРЖН на нечувані 12%. А Ви замість того, щоб реалізувати мрію кинулись за новим фантомом.
Я ж був вигнаний з стольного-града Києва у свою провінцію ще 2 роки назад, з позорним клеймом: "ніщеброд". А тепер от як рієлтори заспівали...
Може через рік-два будете з вершини краківського чи вроцлавського ржн зі своєї квіточки дулі крутити Києву. Правда, скоріше за все з іпотечної
Дулі не буду крутити, але про іпотеку тут Ви зря мене недооцінюєте, я збирав на 2к в Києві, це дуже великі гроші для Європи.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1