Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1056010561105621056310564 ... 12847>
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:06

The_Rebel писал(а):Дивився для себе нерухомість в Ужгороді для таких випадків як цей. Та і подобається місто. І знаєте що? Пора перейменовувати гілку на "Коли почнеться обвал нереальних цін на житло в Ужгороді". І дійсно потім перепровірив себе на бомбері, то ціни в цьому місті практично зрівнялися з київськими. Чи це Київ уже настільки перенасичений м2, чи в чому феномен Ужгорода? Якщо скажете причина у війні, то чому, наприклад, в тому ж Хмельницькому ціни на первинку рівно в 2(!) рази менші? Не думаю, що в Ужгороді зарплати більші ніж, у Хмельницькому, або порівняні з Києвом. Сижу, охрініваю...

Хіба можна охрінівати в Україні від чогось, більше ніж від самої війни?
Феномен Ужгорода, як самого безпечного облцентру України, всім відомий як і місцеві цигани. Хмельницький совкове місто базарників із новобудовами і шевченковими хатами в центрі міста.
Последний раз редактировалось roberto dark Вс 25 дек, 2022 21:12, всего редактировалось 1 раз.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:12

roberto dark писал(а):
  The_Rebel писал(а):Дивився для себе нерухомість в Ужгороді для таких випадків як цей. Та і подобається місто. І знаєте що? Пора перейменовувати гілку на "Коли почнеться обвал нереальних цін на житло в Ужгороді". І дійсно потім перепровірив себе на бомбері, то ціни в цьому місті практично зрівнялися з київськими. Чи це Київ уже настільки перенасичений м2, чи в чому феномен Ужгорода? Якщо скажете причина у війні, то чому, наприклад, в тому ж Хмельницькому ціни на первинку рівно в 2(!) рази менші? Не думаю, що в Ужгороді зарплати більші ніж, у Хмельницькому, або порівняні з Києвом. Сижу, охрініваю...

Хіба можна охрінівати в Україні від чогось, більше ніж від самої війни?
Феномен Ужгорода всім відомий як і місцеві цигани. Хмельницький совкове місто базарників із новобудовами і шевченковими хатами в центрі міста.
Феномен Ужгорода, як самого небезпечного облцентру, всім відомий як і місцеві цигани. Хмельницький совкове місто базарників із новобудовами і шевченковими хатами в центрі міста.

Там сакури гарно цвітуть...
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:14

roberto dark писал(а):

Феномен Ужгорода всім відомий як і місцеві цигани. Хмельницький совкове місто базарників із новобудовами і шевченковими хатами в центрі міста.

Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:19

Hotab писал(а):BIGor , зате на бойлері не економили)
Тесі - добротна Болгарія.

Г.но, если честно.
Полное г.но.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:23

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

The_Rebel писал(а):Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.

Купувати треба те, що здешевшало, а не те, що здорожчало.
Захід України у будь якому випадку буде у Європі. Це знайшло відображення у цінах.
Головне питання, навіщо вам це? Будете там жити, у вас там робота? Чи інвестиція? Якщо останнє, то на мою думку непотрібно зараз купувати.
Vlad442

С нами с: 07.10.14
Благодарил (а): 6 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:25

The_Rebel писал(а):Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк))

А панда-инаестор думал купить квартиру в Ужгороде летом 2021
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:28

vitaliian писал(а):
  The_Rebel писал(а):Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк))

А панда-инаестор думал купить квартиру в Ужгороде летом 2021

Было дело.
Investor_K

С нами с: 21.12.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:39

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/zvukoiz ... derIndex=5
Предприимчивость одесситов как всегда на высоте
UA

С нами с: 19.07.08
Благодарил (а): 1887 раз.

1
2
1
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:55

The_Rebel писал(а):
  roberto dark писал(а):

Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.

В такій ситуації треба продавати, а не купувати. Це ж ази.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 21:57

Vlad442 писал(а):
  The_Rebel писал(а):Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.

Купувати треба те, що здешевшало, а не те, що здорожчало.
Захід України у будь якому випадку буде у Європі. Це знайшло відображення у цінах.
Головне питання, навіщо вам це? Будете там жити, у вас там робота? Чи інвестиція? Якщо останнє, то на мою думку непотрібно зараз купувати.

Зрозуміло, я теж так думаю. Але що в нас здешевшало в Україні? Чернігів та Харків. Не знаю чи Харків скоро повернеться до свого прайм-тайму.
Так, подумую про переїзд в Ужгород. Якщо чесно, то я і зараз тут живу 70% часу починаючи з 24.02., так як з Києва більшість друзів роз'їхалися по світам, то вже не так тримає. Ну і я з цього регіону родом, тому ментально дуже легко, хоча і не було мене тут більше 20 років відколи в Київ переїхав. Працюю в Києві юридично, але за 3 роки був декілька разів в офісі, зазвичай на якісь великі зібрання або корпоративи. В порівнянні з Києвом тут ритм взагалі інший, а це для середнього віку уже має значення також. Ніхто нікуди не спішить, всі більш розслаблені, принаймні я так відчуваю... Наприклад, просто пити каву зранку на пішохідній набережній - це нормально. В Києві я б відчував себе піжоном)
Подумував про переїзд ще роки 2 назад. І тоді я міг дуже вигідно поміняти свою нерухомість десь на 2-3к. в Ужгороді біля центру. А зараз ось думаю чи після війни ціни впадуть чи ні. Бо з одного боку є можливість купити, але не хочеться переплатити. З іншого боку зараз оренда пристойної 2к в новобуді - 15 тис. Чим не київські ціни?
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
  #<1 ... 1056010561105621056310564 ... 12847>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор