Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1056210563105641056510566 ... 12847>
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 22:36

airmax78 писал(а):
  The_Rebel писал(а):Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.

В такій ситуації треба продавати, а не купувати. Це ж ази.

В теорії - звичайно так. Але Ви на своєму досвіді вже багато разів доводили, що тренди дуже важко передбачити)) І якби я купив у 21 році, то зараз би дійсно треба було б продавати)
Ось розберемо нашу з Вами ситуацію) Вам треба зараз продати квітку в Києві, але ж зараз ціни впали/ще падатимуть? То "по азам" виходить навпаки - Вам потрібно купляти нерухомість в Києві? Але ж у реальності Ви сидите в активі, який має великий шанс на ще більше просідання і продати його буде важко за вашу бажану ціну.
В мене ситуація - мені потрібно житло в Ужгороді для себе, але ціни виросли і продовжують зростати. Я б з радістю продав тут житло, але в реальності мені то треба купити його для проживання. Ось так теорія не співпадає з реальністю)
The_Rebel

С нами с: 01.06.19
Благодарил (а): 153 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 23:31

The_Rebel поэтому цены всегда+/- рыночные. Кому то надо быстро продать, другому быстро купить. Держать цены "на зло франту" могут себе позволить только упоротые.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 23:31

The_Rebel писал(а):
  airmax78 писал(а):
  The_Rebel писал(а):Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.

В такій ситуації треба продавати, а не купувати. Це ж ази.

В теорії - звичайно так. Але Ви на своєму досвіді вже багато разів доводили, що тренди дуже важко передбачити)) І якби я купив у 21 році, то зараз би дійсно треба було б продавати)
Ось розберемо нашу з Вами ситуацію) Вам треба зараз продати квітку в Києві, але ж зараз ціни впали/ще падатимуть? То "по азам" виходить навпаки - Вам потрібно купляти нерухомість в Києві? Але ж у реальності Ви сидите в активі, який має великий шанс на ще більше просідання і продати його буде важко за вашу бажану ціну.
В мене ситуація - мені потрібно житло в Ужгороді для себе, але ціни виросли і продовжують зростати. Я б з радістю продав тут житло, але в реальності мені то треба купити його для проживання. Ось так теорія не співпадає з реальністю)

Де я і де тренди. Я ж ні сек не інвестор і не спекулянт. В мене була ціль - придбати квартиру для себе. І я ніколи не купував на перепродаж. Просто тричі так вийшло.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 23:34

airmax78 писал(а):Просто тричі так вийщло.
вас хоть на Рождество отпустят к родным форумчанам из австрийского плена?
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 25 дек, 2022 23:48

vitaliian писал(а):

Давайте Эрмакс. Тут очень душевно: пограничники тебе улыбаются, а таможенники даже в машину не заглядывают. Никакой бюрократии - здесь есть все, чего вам так не хватает в Вене. И настроение зимнее, а не +14, и бензин по 54 грн, а не по 1.45 евро, и опера - почти метрополитен, не чета венскому ацтою.
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 00:12

The_Rebel писал(а):
  roberto dark писал(а):
  The_Rebel писал(а):Дивився для себе нерухомість в Ужгороді для таких випадків як цей. Та і подобається місто. І знаєте що? Пора перейменовувати гілку на "Коли почнеться обвал нереальних цін на житло в Ужгороді". І дійсно потім перепровірив себе на бомбері, то ціни в цьому місті практично зрівнялися з київськими. Чи це Київ уже настільки перенасичений м2, чи в чому феномен Ужгорода? Якщо скажете причина у війні, то чому, наприклад, в тому ж Хмельницькому ціни на первинку рівно в 2(!) рази менші? Не думаю, що в Ужгороді зарплати більші ніж, у Хмельницькому, або порівняні з Києвом. Сижу, охрініваю...

Феномен Ужгорода всім відомий як і місцеві цигани. Хмельницький совкове місто базарників із новобудовами і шевченковими хатами в центрі міста.

Майже 50% росту нерухомості за рік у твердій валюті! А тут про депозити розказують, ось де український клондайк)) Я зараз тут і ось думаю, як довго триватиме цей банкет? Чи не спішити з покупкою. Бо при розмовах з місцевими рилами у повітрі відчувається присмак "Буит только дорожать", як колись у Києві.

Эту подорожавшую на 50% недвигу гребут, берут, только смотрят и языком цокают от цены или как с плинтусАми только предлагают себе эту сумму за неё выручить?
Австрийские домики 2х этажные в центре на две семьи уже по миллиону(5куе за метр) под ремонт? Помню знакомый шапочный там начиная от 650куе в 17м году хотел там за метров так 160-170 с интерьером в стиле "Москва слезам поверит" с аутентичными батареями и побелёнными потолками. Кстати продал перед карантином, но за сколько не помню, раза в два минимум урезал лососЯ.
Контрабанда цигарок и всего прочего чудеса с рынком недвиги городка меньше Оболони без строек свечек с МОПами творит
Кстати в городе военных первых хаммеров Н1 в частных руках в цивильной версии, а не списанных в Ираках америкосами, не меньше чем в Киеве.
Последний раз редактировалось барабашов Пн 26 дек, 2022 00:13, всего редактировалось 1 раз.
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 00:12

adeges писал(а):
  vitaliian писал(а):

Давайте Эрмакс. Тут очень душевно: пограничники тебе улыбаются, а таможенники даже в машину не заглядывают. Никакой бюрократии - здесь есть все, чего вам так не хватает в Вене. И настроение зимнее, а не +14, и бензин по 54 грн, а не по 1.45 евро, и опера - почти метрополитен, не чета венскому ацтою.

Все так. Одна проблема - працювати не зможу. Сусіди скаржаться на перебої з інтернетом та дуже незручно їздити у відрядження.
airmax78

2
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 00:16

vitaliian писал(а):The_Rebel поэтому цены всегда+/- рыночные. Кому то надо быстро продать, другому быстро купить. Держать цены "на зло франту" могут себе позволить только упоротые.

Так то воно так, тут не посперечаєшся. В теорії Макс може чекати закінчення війни, вступу в ЄС і поступового відновлення ціни. Можливо ще й непогано заробить. Але це якщо йому у Відні комфортно жити в оренді. А можливо краще продати квітку за скільки дадуть, купити щось в Австрії і на оренді більше зекономити.
В мене така ж ситуація, хоч і меншого масштабу - мені також або продавати в передмісті Києва за скільки дадуть або чекати і жити в Ужгороді поки в оренді. Або купити тут якогось тимчасового хрущика поки. Але ж жити хочеться тут і зараз)) Коли тобі за 35, то дівчат в хрущик уже не комільфо водити :D
The_Rebel

2
1
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 00:38

барабашов писал(а):Эту подорожавшую на 50% недвигу гребут, берут, только смотрят и языком цокают от цены или как с плинтусАми только предлагают себе эту сумму за неё выручить?
Австрийские домики 2х этажные в центре на две семьи уже по миллиону(5куе за метр) под ремонт? Помню знакомый шапочный там начиная от 650куе в 17м году хотел там за метров так 160-170 с интерьером в стиле "Москва слезам поверит" с аутентичными батареями и побелёнными потолками. Кстати продал перед карантином, но за сколько не помню, раза в два минимум урезал лососЯ.
Контрабанда цигарок и всего прочего чудеса с рынком недвиги городка меньше Оболони без строек свечек с МОПами творит
Кстати в городе военных первых хаммеров Н1 в частных руках в цивильной версии, а не списанных в Ираках америкосами, не меньше чем в Киеве.

Може й не гребуть, але не віддають дешевше - то точно) Пробував попередньо торгуватися/домовитися про розстрочку. Ба більше - кожного місяця впевнено піднімають хотілку на кілька тисяч зелених. Просто тут не було київських качелів, тому всі вірять в "Буит токо дорожать", як колись всі вірили в київські круші. Я думаю власників зігріває думка про віртуальний ріст їхнього заробітку, про можливість зміни тренду поки не думають
The_Rebel

2
1
Сообщение Добавлено: Пн 26 дек, 2022 01:25

The_Rebel писал(а):
  vitaliian писал(а):The_Rebel поэтому цены всегда+/- рыночные. Кому то надо быстро продать, другому быстро купить. Держать цены "на зло франту" могут себе позволить только упоротые.

Так то воно так, тут не посперечаєшся. В теорії Макс може чекати закінчення війни, вступу в ЄС і поступового відновлення ціни. Можливо ще й непогано заробить. Але це якщо йому у Відні комфортно жити в оренді. А можливо краще продати квітку за скільки дадуть, купити щось в Австрії і на оренді більше зекономити.
В мене така ж ситуація, хоч і меншого масштабу - мені також або продавати в передмісті Києва за скільки дадуть або чекати і жити в Ужгороді поки в оренді. Або купити тут якогось тимчасового хрущика поки. Але ж жити хочеться тут і зараз)) Коли тобі за 35, то дівчат в хрущик уже не комільфо водити :D

Продавати гарну квартиру в Києві щоб отримати гроші на перший внесок (не факт що вистачить) на 20-річну іпотеку у Відні - погана ідея, мені здається. Та й навіщо, якщо я тут не збираюсь залишатись?
airmax78

2
  #<1 ... 1056210563105641056510566 ... 12847>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор