Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 31303131313231333134 ... 15384>
Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 11:22

Hotab написав:З.І. Погода шепче. Го в небо. :oops:

В Мико зараз сонячно. Щойно над головою пролетів літак, десь високо, не видно, але добре чутно. Ось ще один пролетів. Перед цим було з десяток глухих вибухів (відльоти) арти. Працюють хлопці, наші красені.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 11:32

В честь свята "100тис. білих лад" хочу спитати в місцевих, хто що думає про цю статистику. В колі моїх знайомих є два лагері - ті що вірять в нехай приблизно, але 100 тис. вбитими і ті, що кажуть, що наші вписують туди всі втрати (і покалічені/поранені і 500-ті і полонені).

Позиція з 100тис. вбитими більше вписується в логіку мобілізації 300-тисяч чмобіків (заміщення втрат).

Другий варіант більше сходиться з міжнародними оцінками. Плюс на початку війни я кілька раз особисто слухаючи виступ офіційних військових представників, чув, що про цю цифру говорили як про "вбитими і пораненими". Пізніше ж говорили тільки як "вбитими". Плюс, на мою думку, було б дивно дещо не завищити втрати ворога для підвищення морального духу.

Хто як думає?
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 11:36

fler написав:Характеристики українського дрона "Сокіл-300".
апарат озброюється керованими ракетами РК-2П, Р2-М та РК-10 з радіусом дії до 10 км.
Корисне навантаження: до 300 кг;
Максимальна швидкість: 580 км/год;
Тривалість польоту: до 26 год;
Максимальна висота: 12 км;
Вартість: близько 2 млн дол.
Залежно від ваги корисного навантаження "Сокіл-300" може долати від 1300 до 3000 км.
Українські підприємства можуть випускати десятки таких безпілотників щомісяця 8)
https://focus.ua/uk/digital/541279-bude ... -300-video

Щось мені підказує, шо ці дрони вже пройшли випробування та працюють :wink:

Просто чудова новина. Рейди в глибокий тил, з бавовною і без втрат, як в Енгельсі. Нарешті.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 12:40

abvertaras написав:В честь свята "100тис. білих лад" хочу спитати в місцевих, хто що думає про цю статистику. В колі моїх знайомих є два лагері - ті що вірять в нехай приблизно, але 100 тис. вбитими і ті, що кажуть, що наші вписують туди всі втрати (і покалічені/поранені і 500-ті і полонені).

Позиція з 100тис. вбитими більше вписується в логіку мобілізації 300-тисяч чмобіків (заміщення втрат).

Другий варіант більше сходиться з міжнародними оцінками. Плюс на початку війни я кілька раз особисто слухаючи виступ офіційних військових представників, чув, що про цю цифру говорили як про "вбитими і пораненими". Пізніше ж говорили тільки як "вбитими". Плюс, на мою думку, було б дивно дещо не завищити втрати ворога для підвищення морального духу.

Хто як думає?

100 тисяч це "безвозвратные потери". Почитайте в Вікі що це таке.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 12:45

Путин позвонил 8-летней девочке из оккупированной части Запорожской области Украины и попросил, чтобы она «прислала ему огурчиков».

Кремлевские СМИ сообщили, что Путин «выполнил новогоднее желание» 8-летней Александры Титаренко из Запорожской области, которая хотела попасть в резиденцию Деда Мороза в Великий Устюг. Путин позвонил девочке, спросил, «как ей нравится у Деда Мороза?» и сказал:

«Пришлёшь мне тоже? Я знаю, вы там выращиваете огурцы, помидоры. Огурчиков пришлёшь?»
https://t.me/astrapress/18249

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2523 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 12:57

abvertaras написав:В честь свята "100тис. білих лад" хочу спитати в місцевих, хто що думає про цю статистику. В колі моїх знайомих є два лагері - ті що вірять в нехай приблизно, але 100 тис. вбитими і ті, що кажуть, що наші вписують туди всі втрати (і покалічені/поранені і 500-ті і полонені).

Хто як думає?

Суббота 17.12.2022г, в утреннем отчете президенту россии владимиру тупину безвозвратные военно-оперативные потери живой силы личного состава вс рф- 99435 человек. Данные на 6:00 по московскому времени сегодня.
Эта цифра без учёта данных о потерях российских ЧВК, принимающих участие в боевых действиях на территории Украины, на пятницу 16 декабря это 31822 погибших. Очередные итоговые данные о потерях бойцов ЧВК должны поступить в пятницу 23 декабря. И в дальнейшем будут обновляться раз в неделю.
Потери росгвардии с начала военных действий 5856 убитыми и пропавшими безвести.
сложите на калькуляторе москальские данные...
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 13:36

andrijk777 написав:

Хто як думає?

100 тисяч це "безвозвратные потери". Почитайте в Вікі що це таке.

В інфографіках зазначається "Ліквідовано особового складу". Люди, наскільки я знаю, ліквідуються тільки одним способом.
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 13:46

Температура на перше січня в деяких європейських столицях
Київ +12
Варшава +14
Берлін +16
Париж +15
Копенгаген +9

Схоже, мерзнути буде не Європа.
Якщо русня повні дибіли, то, ймовірно, нанесуть черговий удар по інфраструктурі напередодні нового року.
Якщо хоч трошки вчаться - то чекатимуть хоч якихось морозів...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 13:56

vitaliian написав:
Путин позвонил 8-летней девочке из оккупированной части Запорожской области Украины и попросил, чтобы она «прислала ему огурчиков».

Кремлевские СМИ сообщили, что Путин «выполнил новогоднее желание» 8-летней Александры Титаренко из Запорожской области, которая хотела попасть в резиденцию Деда Мороза в Великий Устюг. Путин позвонил девочке, спросил, «как ей нравится у Деда Мороза?» и сказал:

«Пришлёшь мне тоже? Я знаю, вы там выращиваете огурцы, помидоры. Огурчиков пришлёшь?»
https://t.me/astrapress/18249

Зображення
В российских СМИ пишут что девочка хотела в Крым
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 гру, 2022 14:03

Хто як думає?
Подсчитать убитых противника не реально. Коношенков сказал что наших 100000. :) Позавчера чечена какого то обдолбаного слушал, так те только побеждают. Уже наших разбили, воевать некому :) Реально, думаю, цифра в двое ниже. Еще не понятно как там с пропавшими без вести. По слухам их больше чем убитых. Что касаемо мобилизации, так и 50 тыс это много. Это мин четверть из тех кто начинал эту войну.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

#<1 ... 31303131313231333134 ... 15384>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей