всім привіт. Натяк Данілова про сирени у москві обговорювався? шось реальне чи тільки іпсо? P.S. Бажаю українцям здоров"я в 2023-му, перемоги ну і щасливого року смерті всім рашистам))
Хай Вищі Сили в новому році сприяють перемозі над Злом, миру Україні, відродженню і процвітанню. А всі винні у цій війні та її жахіттях понесуть справедливу кару.
не потрібна нам бавовна у Москві, хай краще вийдуть покурити всі льотчики, матроси і танкісти.
Бавовна у москві - це приниження ворога, чергове доведення нездатності його армії/ППО захистити стратегічний об'єкт, а також знак, що відплата неодмінно настигне і безпечних місць для них не існує. Якщо кацапи вважають, що можна бескарно бомбити мирних у Києві, то чому їм не пояснити, що у відповідь може прилетіти по москві (на прикладі якихось військових об'єктів чи стіни/башні кремля, оскільки мирних ЗСУ принципово не чіпають)? Дуже показово було б збити зірку з кремля Це як поставити людину "на місце".
ПС. До речі у кацапстані буквально вчора відмінили святкові концерти та салюти Мені відомо про ХМАО, але може і в інших регіонах теж. Це називається тримати ворога "в тонусі"
Успіх написав:Велике місто І - мале місто вдалечині Ну і під землею - недалеко оцього малого міста upload image
Когда то, 25 лет назад, на итоговой контрольной на "военке", я расположил свою батарею на ~3км на север от места съёмки 1) на небольшой высоте(там есть на вьезде в город со стороны Донецка) и на пределе гарантированной дальности поражения отработали ОФ по мотопехоте в направлении юг-юг/запад(как оттуда >>> на Скадовск). На советских компах ещё. Точность комп выдал с поправками на условия стрельб 5м. Охренели все, даже завкафедрой, ни просрал ни единого входного параметра. Но при заводской точности Д30А на расстоянии 15+км +-25метров на практике конечно такие результаты отделение не показало бы. ЛЭП эта кстати там есть даже на немецких фото 41года Могу в личку фото выслать