Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 307308309310311 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 18:21

з валютної теми в тему:

vitaliian писал(а):
  flyman писал(а):Думаю, що і за 10 років реально, так як працюватиме магія складеного відсотку

А через 10 лет одному знакомому айтишнику будет 60. Все накопления уйдут на клиники, поскольку в таком возрасте мед.страховки уже не продают. Вот оно грустное счастье. До 60 лет кормишь себя мивиной, а после 60 докторов красной икрой.

Изображение

з валютної теми в тему:
  Aps писал(а):
  Игорь писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):...на горизонті десятків років ....

Вибачте, є якась мрія ? Чи просто передати спадкоємцям ? Як Ви собі бачите долю цих коштів ? Тридцять років Ви вже купуєте, ну нехай почали в кращому випадку в 20, хоча наврядчи, тобто вам за 50.
Я розумію, що є залишки і хочеться їх зберегти. Просто на горизонті десятків років звучить так, наче Ви є головним постачальником тих самих запліснявілих доларів.
Можливо просто недоречно підібране слово, а я доколупуюсь ?

Если 50 то до пенсии как раз лет 10.
Что бы потом жить еще лет 20 более менее прилично, надо как-то сохранить 250-500 тыс usd.
Если еще детям останется. Замечательно. Но не обязательно. Если они к тому времени не научатся самостоятельно стоять на ногах, то ваши деньги им особо и не помогут.

наразі достатньо ІТ сенйору піднапрягтися менше чим 5 років, якщо до цього часу нічого не відклав на "пенсію по богатству"
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 18:36

flyman писал(а):
  BIGor писал(а):
  flyman писал(а):Ковід

Спочатку Вам мішав ковід, тепер 18-60, після війни мені пташечки наспівали буде ще 3 роки 18-60, а там ще пару років будете продавати кавалірки...потім гемор вивезти ці мільярди через кордон (а пташечки співають, що з кожним місяцем це буде все складніше і складніше робити). Коротше саксесс-сторі.

Я маю вічитуватися перед невдахою аудитором із великої четвірки, який навіть на однокімнатну в передмісті Києва не спромігся заробити.

Давай прочисть собі мізки, я не заробив 140 куе на 2-к на нивках. Ну так собі невдаха, якщо копитами не застряг в дорогому бетоні на КРЖН.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 18:41

vitaliian писал(а):
  Faceless писал(а):
  vitaliian писал(а):Все накопления уйдут на клиники, поскольку в таком возрасте мед.страховки уже не продают.

А хто вам таке сказав?

Изображение

Тю, я думав ви про США.
У нас клініки реально дешеві, повірте
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 18:43

Faceless писал(а):У нас клініки реально дешеві, повірте
не так давно вы писали про томоклинику Кропивницкий. Дешёвой она вам не показалась. В абсолютных цифрах может и дёшево, но по соотношению цена/результат наша медицина очень очень дорогая. И кто это понимает, старается лечиться заграницей. Не обязательно в США, знакомые лечились в Прибалтике, в Словакии.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Пт 06 янв, 2023 18:49, всего редактировалось 2 раз(а).
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 18:46

vitaliian писал(а):
не так давно вы писали про томоклинику Кропивницкий. Дешёвой она вам не показалась.

Ну так ми тоді звернулися в київські. Так відносно США, Німеччини,Ізраїлю навіть кропивницька дешева
Ну і це реально едж кейс, нема сенсу його розглядати в контексті базових витрат на лікарні
  vitaliian писал(а):В абсолютных цифрах может и дёшево, но по соотношению цена/результат наша медицина очень очень дорогая.

Можливо щодо якихось окремих випадків. Ну і якщо мова конкретно про теперішню ситуацію то взагалі важко сказати. А загалом - це більше стереотип, і те, що відносно дороге порівняно з "безкоштовною" в Україні, насправді достатньо якісне і недороге порівняно з іншими країнами
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 18:51

Faceless писал(а):нема сенсу його розглядати в контексті базових витрат на лікарні
а какие базовые затраты до 50-60 лет? Бывают конечно тяжёлые случаи, но большинство болячек проходят сами. Средняя продолжительность жизни у нас 67 лет . после 60 и начинаются основные траблы.
  Faceless писал(а):загалом - це більше стереотип, і те, що відносно дороге порівняно з "безкоштовною" в Україні, насправді достатньо якісне і недороге порівняно з іншими країнами
значит обоим моим родителям не повезло. Мама за здоровьем очень следила, 2 раза в год обследования, диеты прочее прочее. Надо было Лекарства по 5 тыс, МРТ, кт - без проблем. Папа до 60 вообще не болел. Здоровый был как конь.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 18:57

vitaliian писал(а):
  Faceless писал(а):нема сенсу його розглядати в контексті базових витрат на лікарні
а какие базовые затраты до 50-60 лет? Бывают конечно тяжёлые случаи, но большинство болячек проходят сами. Средняя продолжительность жизни у нас 67 лет . после 60 и начинаются основные траблы.

Так ви ж про "після 60" ніби вели мову. Взагалі витрати на лікарні після 60 визначаються способом життя до. Ну і якщо "без особливо важких випадків" і без страховки в наших клініках не буде якихось фантастичних витрат і після 60, особливо, якщо до того не грався роками в "большинство болячек проходят сами" і не довів щось до хронічного і запущеного
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 18:58

BIGor писал(а):
  flyman писал(а):
  BIGor писал(а):Спочатку Вам мішав ковід, тепер 18-60, після війни мені пташечки наспівали буде ще 3 роки 18-60, а там ще пару років будете продавати кавалірки...потім гемор вивезти ці мільярди через кордон (а пташечки співають, що з кожним місяцем це буде все складніше і складніше робити). Коротше саксесс-сторі.

Я маю вічитуватися перед невдахою аудитором із великої четвірки, який навіть на однокімнатну в передмісті Києва не спромігся заробити.

Давай прочисть собі мізки, я не заробив 140 куе на 2-к на нивках. Ну так собі невдаха, якщо копитами не застряг в дорогому бетоні на КРЖН.

В Кракові значно дешевше (ні), але іпотека (зате не переплачуєш баригам :shock: ), надіюся, що перед виходом на пенсію таки її погасиш.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 19:00

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman писал(а):В Кракові значно дешевше (ні), але іпотека

А мені от цікаво, які там апетити в ріелторів. У нас їх хоч в ряді випадків послати можна взагалі, але це можливо далеко не в усіх країнах, часто їм прям законодавчо закріплена годівничка
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 06 янв, 2023 19:00

vitaliian писал(а):
не так давно вы писали про томоклинику Кропивницкий. Дешёвой она вам не показалась. В абсолютных цифрах может и дёшево, но по соотношению цена/результат наша медицина очень очень дорогая. И кто это понимает, старается лечиться заграницей. Не обязательно в США, знакомые лечились в Прибалтике, в Словакии.

А я чув, що беруть відпустку і з США/Канади/ЄС летять сюди лікуватися.
Зараз не літають, бо не летять літаки.
flyman

1
4
  #<1 ... 307308309310311 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему