Соснуть вони, а не захватять Бахмут!
Тут явно наша перевага чується і чулась ще з першого дня, від коли я приїхав...
100500 одиниць різнокалібрної закордонної техніки нагнали... - та тут хіба що "повномасштабний пункт утилізації чмобіків" відкрили

|
|
![]() Свято наближається!©))) Мабуть, курс цього місяця буде +/-стабільним... - до 42, думаю, що не дійдемо))
Соснуть вони, а не захватять Бахмут! Тут явно наша перевага чується і чулась ще з першого дня, від коли я приїхав... 100500 одиниць різнокалібрної закордонної техніки нагнали... - та тут хіба що "повномасштабний пункт утилізації чмобіків" відкрили ![]() ![]() Повний список пакету військової допомоги США на 2,85 млрд доларів:
▪️50 БМП Bradley з 500 протитанковими ракетами TOW та 250 000 патронів калібру 25-мм ▪️100 бронетранспортерів M113 ▪️55 MRAP ▪️138 HMMWV ▪️18 155-мм самохідних гаубиць та 18 машин підтримки боєприпасів ▪️70 000 155-мм артилерійських снарядів ▪️500 155-мм снарядів Excalibur ▪️1200 155-мм снарядів дистанційних протиброньових мінних систем (RAAM) ▪️36 105-мм буксированих гаубиць та 95 000 105-мм артилерійських снарядів ▪️10 000 120-мм мінометних снарядів ▪️Боєприпаси HIMARS ▪️Ракети RIM-7 для протиповітряної оборони ▪️4 000 авіаційних ракет Zuni ▪️Близько 2 000 протитанкових ракет ▪️Снайперські гвинтівки кулемети та боєприпаси ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Этот Соськин вызывает недоверие.
![]()
А хто ж це розгледів, що "что РФ (не) соблюдает перемирие"? Дивимось уважно: *"Справді, ми не маємо результатів мінських угод за винятком припинення вогню..."- сказав Порошенко Президент України зазначив, що хоча режим припинення вогню на Донбасі загалом дотримується...* (с) ВІВТОРОК, 29 ВЕРЕСНЯ 2015, 19:19 Хоча і РНБО сьогоднішнього складу колись (03.08.2020, 16:26) заявляло отаке: "За даними Головного ситуаційного центру при Раді національної безпеки і оборони України, режим припинення вогню на Донбасі з опівночі 27 липня 2020 року виконується, а поодинокі випадки його порушення не мають системного характеру. На відміну від попередніх «різдвяного», «хлібного», «шкільного» та багатьох інших оголошених припинень вогню, які налічували декілька днів, сьогодні триває вже сьомий день перемир'я без пострілів з важкого озброєння і бойових втрат." З.и. у заяві МОУ (точніше представниці МОУ Маляр в Телеграмі) мова йде про те, що саме рашисти зривали усі "перемир'я". Зривали! (Представниця Міноборони наголосила, що всі "перемир'я" були зірвані навмисними діями армії РФ.) Й наводяться факти. Так воно так і є! Комусь треба навчитися розуміти хоча б просто текст... Якщо є претензії до Маляр, то треба наводити факти конкретно її перевзуття)). Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 06 січ, 2023 23:59, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Говорят, что вагнер сегодня запостил фото из центра Соледара
![]() Это называется "если факты не укладываются в теорию - тем хуже для фактов":-)))))
![]() Костя это вы![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 07 січ, 2023 00:35, всього редагувалось 1 раз.
|
|