Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:так, так. "ІТшники скуплять весь КРЖН", ще й мало буде. Все це ми вже проходили, і багато разів. Навіть не мрійте. Реальний КРЖН взагалі не помічає ІТшників - до війни вони займали нуль цілих фіг десятих відсотка покупців.(((((((((((
реальний КРЖН - це ринок альтернативних угод зі спадщиною, навіщо ІТникам совкошлак? Зараз вони на рівні із прокурорами та працівниками віденського філіалу ростовської пральні є ЦА Тетрісів/ТТ/ЯГ.
І скільки ти Тетрісів/ТТ/ЯГ купив? Зеро. Київ задорогий для ІТ-шників, сам відчув це на своїй шкурі.
Мені понти не цікаві. Живу скромно, беру скільки скільки треба на споійне, розмірене життя, мінімаліст, одним словом. Та й на дачу мені зручніше приміським ШРТ їздити, а не позашляховиком.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 09 січ, 2023 12:39, всього редагувалось 2 разів.
airmax78 написав:За 10 років квітка зробить мінімум X2 в долярах. І
Найближчі два-три роки вона зробить мінімум х/2 в доларах. Особливо активно процес піде з літа. В кінці 2023 - це вже стане очевидним навіть найупоротішим.
Найближчі два-три роки вона зробить мінімум х/2 в доларах. Особливо активно процес піде з літа. В кінці 2023 - це вже стане очевидним навіть найупоротішим.
flyman написав:Мені понти не цікаві. Живу скромно, беру скільки скільки треба на споійне, розмірене життя, мінімаліст, одним словом. Та й на дачу мені зручніше приміським ШРТ їздити, а не позашляховиком.
Охотно вірю що твої заробітки 60 тис. , не доларів, і не за місяць а за рік.
Frant написав:Йому треба продати з мінімальним збитком.
В літку можливо, але зараз, вже ні. Якщо вціліє, то років через 10 продасть з мінімальним збитком.
За 10 років квітка зробить мінімум X2 в долярах від моєї сьогоднішньої ціни. І Ви це прекрасно розумієте, тому і шукаєте точку входу і намагаєтесь вербальними інтервенціями тиснути на покупанів (я ж впевнений, що Ви все це не тільки тут розповідаєте).
Точка входу буде не зараз, а після нашої перемоги. Я нікуди не поспішаю, а от ви втрачаєте кошти. Якщо би продали свою квартиру влітку, то через деякий час мали б вже дві квіточки за ці кошти. Стадія заперечення у вас триває, тому ви втрачаєте кошти.
"ДБР під час обшуків у начальника Південного регіонального управління ДПСУ, генерал-майора Сергія Мула знайшло: незадекларовану будівлю вартістю 6 мільйонів доларів, 40 мільйонів гривень готівкою та іноземну валюту. В ході обшуку власної квартири (м. Одеса) було виявлено 587 тисяч доларів і 380 тисяч євро. Крім цього, документи про власність в Італії та Іспанії та рахунки на 16 мільйонів доларів в іноземних установах", - розповів він.
На додаток до цього у Мула виявили паспорт громадянина Колумбії на ім'я Хорхе Фернандес 25.06.1973 р.н., а також велику суму готівки в євро, доларах і білоруських рублях, три банківські картки, одна з них - швейцарського Credite Suisse, написав волонтер. Джерело: https://censor.net/ua/p3392075
Подивимось. Чекати недовго.
Втрата вартості квіточки, це не самий гірший сценарій в умовах повномасштабної війни.
flyman написав:Мені понти не цікаві. Живу скромно, беру скільки скільки треба на споійне, розмірене життя, мінімаліст, одним словом. Та й на дачу мені зручніше приміським ШРТ їздити, а не позашляховиком.
Охотно вірю що твої заробітки 60 тис. , не доларів, і не за місяць а за рік.
Вірю не вірю... кавалірка сама себе від стану "після забудовників" до стану "заходь і живи" не зробить.
Цього року би завершити ремонт третьої кавалірки, і Київ буде оточено з пунктами опірності біля кожної з гілок метро...
Тільки дехто скиглить, про неприступність КРЖН (тікаючи в краківське ТРО), в той час як інші його беруть
Востаннє редагувалось flyman в Пон 09 січ, 2023 13:07, всього редагувалось 1 раз.
airmax78 написав:За 10 років квітка зробить мінімум X2 в долярах від моєї сьогоднішньої ціни. І Ви це прекрасно розумієте, тому і шукаєте точку входу і намагаєтесь вербальними інтервенціями тиснути на покупанів (я ж впевнений, що Ви все це не тільки тут розповідаєте).
Точка входу буде не зараз, а після нашої перемоги. Я нікуди не поспішаю, а от ви втрачаєте кошти. Якщо би продали свою квартиру влітку, то через деякий час мали б вже дві квіточки за ці кошти. Стадія заперечення у вас триває, тому ви втрачаєте кошти.
Після нашої перемоги буде така зелена свіча, що Ви охрєнєєтє і поїдете по свої варіанти в "Західну" Європу. Подивився рахунки: всі кошти на місці. Квітка як коштувала 350К так і коштує. Не розумію про що Ви?