Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Після нашої перемоги буде така зелена свіча, що Ви охрєнєєтє і поїдете по свої варіанти в "Західну" Європу. Подивився рахунки: всі кошти на місці. Квітка як коштувала 350К так і коштує. Не розумію про що Ви?
Ви плутаєте вартість з "хотелкою". Після нашої перемоги ми побачимо реальні угоди за цінами значно нижчими, чим ваші фантазії, а ваші "хотелки" залишаться з вами.
Якщо почнеться реальна боротьба з корупцією в Україні - ринку їлітної нерухомості настане швидкий і повний кирдик! Я рекомендував би поспішати нашому продавцю "Тетриса" - сплавляти "квітку", "за скільки дають"!
airmax78 написав:Після нашої перемоги буде така зелена свіча, що Ви охрєнєєтє і поїдете по свої варіанти в "Західну" Європу. Подивився рахунки: всі кошти на місці. Квітка як коштувала 350К так і коштує. Не розумію про що Ви?
Ви плутаєте вартість з "хотелкою". Після нашої перемоги ми побачимо реальні угоди за цінами значно нижчими, чим ваші фантазії, а ваші "хотелки" залишаться з вами.
Хотелка - це купив Варшавський па500 до війни і намагаєшься зараз продати па1200. Квітка має собівартість, має вартість за методом потенційної доходності та має вартість розраховану за аналогами продаж. Всі ці три вартості сходяться в одній точці: 350К ойро. Квітка не може бути продана дешевше. Це ніби йти проти ринку і проти здорового глузду. Тому вибачте, скільки б ви не повторювали про "хотелки" та фантазії - це нічого не змінить. Ринок вас не чує.
Востаннє редагувалось airmax78 в Пон 09 січ, 2023 16:37, всього редагувалось 1 раз.
КГС переписал ценники Я уж решил что "началось", ан нет... в среднем порядка +15% учитывая что ликвидных объектов у них в принципе сейчас практически нет, реально окуел...
Прохожий написав:КГС переписал ценники Я уж решил что "началось", ан нет... в среднем порядка +15% учитывая что ликвидных объектов у них в принципе сейчас практически нет, реально окуел...
В ютубі реклама Креаторбуд акція -20% до кінця січня
Прохожий написав:КГС переписал ценники Я уж решил что "началось", ан нет... в среднем порядка +15% учитывая что ликвидных объектов у них в принципе сейчас практически нет, реально окуел...
Раз продажи практически на нуле, то единственный выход, это поднять ценник. Работает даже во время ВП)
Пока банки не начнут драть за невозвращенные кредиты, они будут наглеть.
А банки не особо торопятся взыскать с банкротов, ведь им самим разрешили перебывать в техническом дефолте, напичканными овгз-мусором и не парится о качестве портфеля.
Да и государству разрешили не платить до 2024 года.
Такой зомби экономикой и живем... но так будет не всегда. Пока просто ждем
Востаннє редагувалось Moneta в Пон 09 січ, 2023 20:04, всього редагувалось 1 раз.