Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ні. Якщо уважно читати мої дописи, то я називав це місто. Можливо я у цьому році щось цікаве придбаю, але це залежить не тільки від мого бажання, є інші чинники, які від мене не залежать. Думаю, що всім буде цікаво дізнатись не тільки про місто, але й про варіанти, тому чимось цікавим з мого досвіду обов’язково поділюся пізніше.
Прохожий написав:с нетерпением ждем отчета о покупке в столице западной Европы объекта скажем типа ЯГ дешевле
То, что мне попадалось, на мой взгляд, интересней ЯГ. Скажем так, если бы у меня был выбор в Киеве в той же локации между этим вариантом и ЯГ, то я без колебаний выбрал точно не ЯГ.
flyman написав:Калабрія! За 1Євро цілий будинок! Правда занедбаний. Або руїни в безлюдних місцях Португалії/Іспанії/Франції.
Кожен бачить, те на що здатний. Я знайшов пристойні варіанти у столиці, яка входить у 10-ку найкращих міст світу у 2022 році.
Який у вас досвід проживання за кордоном? Одна справа фантазувати і розглядати гарні фото в інтернеті, та мріяти про купівлю нерухомості там. А зовсім інше це реальний досвід, подекуди трешовий навіть при наявності "набитої кишені"! Тим більше в країні, де не знаєте мови і місцевих законів, без родичів, друзів, в іншому соціальному і культурному середовищі + ще багато чого іншого...Про легальний статус, а ще краще громадянство навіть мова не йде ( must have).
В СЩА турист имеет право купить недвижимость, но не всякую ему продадут.