|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 09 січ, 2023 21:37
rjkz написав: reus написав: Прохожий написав:этот клоповник? рили? хозяйская спальня 12м2 и толчок под лестницей? кстати что за горизонтальные трубы по фасаду?
Ок. Клоповник 2008 года) Смешно. Я даже не буду дискутировать на эту тему. Кто не слепой, сам сделает выводы! С учетом того, что Макс рассказывает сказки, что за 295 к. ойро можно только 100 кв. м. земли купить)Еще раз, это не самый интересный вариант. Но даже он вставляет ЯГ с точки зрения вменяемого инвестора.
Уже не открывается.
Посилання в першому повідомленні працює Я б не назвав клоповник, але архітектура і ремонт не вражають
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 09 січ, 2023 21:37
reus написав: flyman написав:Калабрія! За 1Євро цілий будинок! Правда занедбаний. Або руїни в безлюдних місцях Португалії/Іспанії/Франції. Кожен бачить, те на що здатний. Я знайшов пристойні варіанти у столиці, яка входить у 10-ку найкращих міст світу у 2022 році.
Який у вас досвід проживання за кордоном? Одна справа фантазувати і розглядати гарні фото в інтернеті, та мріяти про купівлю нерухомості там. А зовсім інше це реальний досвід, подекуди трешовий навіть при наявності "набитої кишені"! Тим більше в країні, де не знаєте мови і місцевих законів, без родичів, друзів, в іншому соціальному і культурному середовищі + ще багато чого іншого...Про легальний статус, а ще краще громадянство навіть мова не йде ( must have).
у меня покупка двух квартир в Варшаве обернулась в настоящий квест. интеллекта, опыта и сноровки - хватило, чтобы быстро изучить рынок, районы и, вообще, аналитику. а вот всё, на что ты повлиять не можешь в чужом государстве, может конкретно охладить. финансовая и юр. система - это вам не Украина, в европе люди смс-ками до сих пор переписываются и электронной почтой
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 09 січ, 2023 21:40
beee написав: reus написав: flyman написав:Калабрія! За 1Євро цілий будинок! Правда занедбаний. Або руїни в безлюдних місцях Португалії/Іспанії/Франції. Кожен бачить, те на що здатний. Я знайшов пристойні варіанти у столиці, яка входить у 10-ку найкращих міст світу у 2022 році.
Який у вас досвід проживання за кордоном? Одна справа фантазувати і розглядати гарні фото в інтернеті, та мріяти про купівлю нерухомості там. А зовсім інше це реальний досвід, подекуди трешовий навіть при наявності "набитої кишені"! Тим більше в країні, де не знаєте мови і місцевих законів, без родичів, друзів, в іншому соціальному і культурному середовищі + ще багато чого іншого...Про легальний статус, а ще краще громадянство навіть мова не йде ( must have).
у меня покупка двух квартир в Варшаве обернулась в настоящий квест. интеллекта, опыта и сноровки - хватило, чтобы быстро изучить рынок, районы и, вообще, аналитику. а вот всё, на что ты повлиять не можешь в чужом государстве, может конкретно охладить. финансовая и юр. система - это вам не Украина, в европе люди смс-ками до сих пор переписываются и электронной почтой
В США тоже. Это имеет свои причины. И весьма весомые. Очень непривычно и не удобно порой. Но имеет смысл.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5476 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Пон 09 січ, 2023 21:54
смысл есть, согласен
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 09 січ, 2023 22:37
airmax78 написав: Первый написав:Нє, ну Русанівські гавань по 600 я б купив… якби знав. Зи. Багато знайомих що виїхали в нормальні країни планують кинутися в кржн… Тому що там де вони є це мрак і незрозуміло навіщо це робити. Ціни вже космос і навіть якщо складуться в 2 рази це не допоможе.
Сьогодні побачив рекламу недалеко від центра міста: пентхауси від 2 до 4 кімнат. Від 929К ойро. Додаємо оформлення - тобто від ляма євро за двушку. Дуже смішно.
Шара. Лям доларів за 70 квадратів на етапі будівництва… але з ресепшеном і губатими тьолками, спортзалом і патіо (все зо наші поціновувачі теплих хрущиків не люблять). Мешканці сусіднього будинку можуть на вашому балконі сушити білизну. Тому й дивляться на Україну і чекають закінчення війни.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2023 22:59
reus написав:Ок. Клоповник 2008 года) Смешно. Я даже не буду дискутировать на эту тему. Кто не слепой, сам сделает выводы!
такие варианты ипотечники разрывают как гиены ягненка и объект улетает за пару дней. Как быстро улетают объекты в Киеве за 295 тыс - не знаю.
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2023 23:10
Faceless написав:Посилання в першому повідомленні працює Я б не назвав клоповник, але архітектура і ремонт не вражають
Звісно що це не мрія усього життя, але є інші, більш цікаві варіанти. Я виклав це спеціально для Макса, який стверджував, що за ці кошти можливо придбати тільки клаптик землі у сто квадратів.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 січ, 2023 23:37
Первый написав: airmax78 написав: Первый написав:Нє, ну Русанівські гавань по 600 я б купив… якби знав. Зи. Багато знайомих що виїхали в нормальні країни планують кинутися в кржн… Тому що там де вони є це мрак і незрозуміло навіщо це робити. Ціни вже космос і навіть якщо складуться в 2 рази це не допоможе.
Сьогодні побачив рекламу недалеко від центра міста: пентхауси від 2 до 4 кімнат. Від 929К ойро. Додаємо оформлення - тобто від ляма євро за двушку. Дуже смішно.
Шара. Лям доларів за 70 квадратів на етапі будівництва… але з ресепшеном і губатими тьолками, спортзалом і патіо (все зо наші поціновувачі теплих хрущиків не люблять). Мешканці сусіднього будинку можуть на вашому балконі сушити білизну. Тому й дивляться на Україну і чекають закінчення війни.
Все, що коштує менше ляма ойро, то клоповники!
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 січ, 2023 23:56
Grand Touring написав: reus написав:Ок. Клоповник 2008 года) Смешно. Я даже не буду дискутировать на эту тему. Кто не слепой, сам сделает выводы!
такие варианты ипотечники разрывают как гиены ягненка и объект улетает за пару дней. Как быстро улетают объекты в Киеве за 295 тыс - не знаю.
Этот вариант ушел мгновенно.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 січ, 2023 00:41
beee написав:смысл есть, согласен
а вот с рентабельностью польской недвиги - посмотрим. с инфляцией 20%, моё инвестирование - сомнительно. после сдачи квартир в марте у ronson я ожидаю ріст 10%. конкретный минус - это невозможность продажи в течение года. внесение в реестр - хуже нашего ушедшего БТИ. придётся годик сдавать в аренду. обязательно отпишусь, сравнивая с ожиданиями сегодняшнего поста. ну и деньги взад возвращать, то ещё приключение намечается
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2