|
Відгуки про Freedom Finance |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Вів 10 січ, 2023 14:57
adj звертаюсь в "шапці" до регулюючої структури, наводжу інформацію про себе, нижче пишу копії до: і з нового рядка перераховую кожного отримувача. Примірники одного і того ж документу направляюю електронною поштою до цих структур, оригінали - Укрпоштою. Згідно Закону України "Про звернення громадян", потрібно вказати необхідну інформацію про себе - перегляньте його, там зовсім небагато вимог до звернення. Трохи вище тут у формі є посилання на Google диск, там теж правильно складено запит. Досвід каже про те, що щоб мінімізувати відхилення від теми того хто відповідає на питання, на кожне окреме питання треба надсилати окремий запит. В іншому разі - велика ймовірність що відповідь буде не по темі. Ситуація дійсно юридично м'яко кажучи нестандартна створилась, сподіваємось на здоровий глузд, наші звернення нехай будуть допомогою державним органам її вирішити.
-
ЗІС-5
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 144 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 січ, 2023 15:27
ЗІС-5 Я роблю ставку на електронний документообіг в кабміні, щоб потім можна було відслідкувати всю історію звернень і відповідей. Але так навіть краще, по всім фронтам писати, щоб не розслаблялись, а то виглядає так ніби забули що треба допомогати інвесторам. Ці інвестори це ж не просто якісь невідомі штуки, це реальні люди з реальними грошима, можливо хтось купляв ОВДП з надією що після виплати купона хотів купити собі нерухомість для життя, це ж люди втрачають можливості, нічого не порушивши, так не можна! Як можна тут неспіша щось робити в кабінетах, тим більше коли роботи і так нема, фондовий ринок напівмертвий
-
adj
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 січ, 2023 15:22
Еще 4.01 подал обращение через ukc.gov.ua. 05.01 было распределено на комиссию и до сих пор висит в статусе "Прийнято до розгляду". Жду ответ.
-
spiridonwot
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 січ, 2023 15:45
adj написав:vorchun Якщо хочете написати на ОП, то пишіть "Скаргу" на керівника комісії, лише це в їх компетенції. Буде більше скарг буде (в теорії) рішення. ОП не буде займатись операційними справами комісії, це не їх компетенція. У мене змінився статус на "Прийнято до розгляду", очікую що ж відпишуть. Далі в планах ще написати в розділ: "Діяльність громадських об'єднань, міжнаціональні та міжконфесійні відносини -> роз'яснення законодавства" щоб уточнили чи по закону інвестори мають чекати на їхні розбірки і бути заручниками чи нас мали просто перекинути по процедурі на новий депозитарій і нового брокера і все, а далі хай би собі там розбирались Потім ще лист через "Діяльність посадових і службових осіб, корупція -> недбалість, бездіяльність" по суті буде лист скарга на голову комісію за бездіяльність. І далі все, сидіти чекати напевно.
як успіхи в вашому зверненні? ви здається вказували, що не накладали ЕЦП
-
greenozon
-
-
- Подякував: 577 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Чет 12 січ, 2023 00:11
greenozon написав: adj написав:vorchun Якщо хочете написати на ОП, то пишіть "Скаргу" на керівника комісії, лише це в їх компетенції. Буде більше скарг буде (в теорії) рішення. ОП не буде займатись операційними справами комісії, це не їх компетенція. У мене змінився статус на "Прийнято до розгляду", очікую що ж відпишуть. Далі в планах ще написати в розділ: "Діяльність громадських об'єднань, міжнаціональні та міжконфесійні відносини -> роз'яснення законодавства" щоб уточнили чи по закону інвестори мають чекати на їхні розбірки і бути заручниками чи нас мали просто перекинути по процедурі на новий депозитарій і нового брокера і все, а далі хай би собі там розбирались Потім ще лист через "Діяльність посадових і службових осіб, корупція -> недбалість, бездіяльність" по суті буде лист скарга на голову комісію за бездіяльність. І далі все, сидіти чекати напевно.
як успіхи в вашому зверненні? ви здається вказували, що не накладали ЕЦП
Моє звернення зареєстровано і хоча я додав пдф файл без ЕЦП і підпису, я додав в текст звернення окрім короткого опису проблеми також таке речення. Документ підписаний ЕЦП ваша система не дає можливості включити до цього зверненя.
На даний момент моє звернення у статусі "Прийнято до розгляду", а також є реєстраційний номер в системі. Якщо відфутболять то підпишу фізично і знову подам його ж. Якщо буде відповідь то відпишусь тут.
-
adj
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2023 17:50
Коротко на цей час: Звернення подано через ukc 06.01.23, зараз розподілено "Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку", статус "Прийнято до розгляду". Оскільки в шапці вказував всі органи влади, що спали на думку, неочікувано 11.01.23 прийшов лист з МФУ: Міністерство фінансів України розглянуло Ваше звернення від 06.01.2023 року No...... щодо погашення ОВДП та в межах компетенції повідомляє. Відповідно до статті 19 Конституції України правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Для вирішення питання щодо погашення ОВДП пропонуємо звернутися до Національного банку України як генерального агента з обслуговування розміщення (емісії) та погашення державних облігацій згідно постанови Кабінету Міністрів України «Про розміщення (емісію) облігацій внутрішніх державних позик» від 31 січня 2001 р. No 80 (зі змінами).
А НБУ я в шапці і не вказав(
-
vorchun
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 січ, 2023 19:43
vorchun написав:Коротко на цей час: Звернення подано через ukc 06.01.23, зараз розподілено "Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку", статус "Прийнято до розгляду". Оскільки в шапці вказував всі органи влади, що спали на думку, неочікувано 11.01.23 прийшов лист з МФУ: Міністерство фінансів України розглянуло Ваше звернення від 06.01.2023 року No...... щодо погашення ОВДП та в межах компетенції повідомляє. Відповідно до статті 19 Конституції України правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Для вирішення питання щодо погашення ОВДП пропонуємо звернутися до Національного банку України як генерального агента з обслуговування розміщення (емісії) та погашення державних облігацій згідно постанови Кабінету Міністрів України «Про розміщення (емісію) облігацій внутрішніх державних позик» від 31 січня 2001 р. No 80 (зі змінами).А НБУ я в шапці і не вказав(
Цікаво що величезний мінфін у якого зараз якраз куча роботи вже відписав а НКЦПФР ще "розглядає"  Я думаю невдобно вийшло бо пару звернень підряд і думають як би відфутболити але так щоб не дуже помітно.
-
adj
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2023 10:29
НКЦПФР абсолютно недієздатна. Думаю, що треба надсилати свої звернення також і на РНБО, яка й створили проблему і яка до цього часу, непевно, ще й не усвідомлює, що заблокувала всіх клієнтів Фрідома.
-
Філ
-
-
- Подякував: 2237 раз.
- Подякували: 363 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2023 10:30
adj я вказував НБУ в шапці, перед тим окремо до НБУ звертався. НБУ кожного разу пишуть що вам шлях НКЦПФР.
-
ЗІС-5
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 144 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 січ, 2023 17:00
Філ Блокування активів клієнтів Фрідома і було основною метою накладання санкцій РНБО. Якби санкції РНБО дозволяли б переведення активів до інших брокерів, то жодного сенсу в таких санкціях не було б. Розв'язати проблему розпорядження активами Фрідома може лише той орган, який наклав санкції на цього брокера, тобто РНБО. Ніхто інший допомогти не зможе.
-
andrey_yasharov
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|