Прошивка є?
|
|
![]() Учитывая объемы каналов, которые ты пролопачиваешь, ты должен был видеть ответ. Он звучит так: Герасим - человек путена. И под его приход готовят наступление. Не он его сделает, а он приходит под получение лавр успешного полководца. Буде ли наступление продуктивным - посмотрим. Но попытка обязательно будет. ![]()
Так я і спростовував. Те, на що звернув увагу. Що мене зацікавило. Наприклад, учора -- що партнери бояться надавати зброю. Пояснив, що не бояться, а не поспішають з вказаної причини. Флер звернула увагу на 50%. Що це завищена цифра. По тому ж Соскіну... Соскіна не блокують, хоча він таке інколи несе, що капець. У своїх висновках особливо. А Флая за менше до стінки? Флай в здебільшому не робить-то висновків. Підкреслюю: я не наполягаю, що моє бачення, як поступати з Флаєм і Ко, правильне. Я лише висловив свою думку. Якщо за висловлену думку, я ще повинен нести відповідальність (тобто обов'язково!!! виправляти Флая і Ко, або щось інше), то не розумію з чого такі пропозиції? Бачите загрозу від панікерів, звертайтесь до модераторів. Ви ж висловили своє бачення до спільноти, я своє і не більше. Для того, щоб Вам просувати правоту та необхідність! своєї пропозиції, абсолютно не треба навішувати на мене обов'язки)) Імхо. Може й помиляюсь, але мені завжди здавалося, що ганяти ватників, розбивати зрадофілів, а також подібні дії -- піднімають у багатьох на форумі азарт. І без цього трохи сумують. Якщо ж запалу вже нема, часу або набридло (тобто ніхто не спростовує), то от тоді повністю згоден - тільки банити.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуФідбеки або вибачення від Флумана було? Тобто вам особисто не вважається принизливим, що істеричка щодня приносить все нові і нові фейки і свої панічні страхи , а ваша роль їх розвінчувати? А воно навіть не скаже "пробачте, посилився". Я не навішую вам обов'язки. Я вам показую, що це принизливо займатись цим. І він зовсім не помилився. А займається цілеспрямованою дезінформацією і нагнітанням паніки. ![]()
Якщо чесно, то я не звертаю на перебільшення)) Флая уваги. Тому що "на дворі" від деяких і нерідко чую на порядки гірше. Флай невиправний, а вони тим паче. І ніякого закону нема вважати їх непотрібом або затикати. Дій, впливу від таких зрадофілів нема? Нема. Гундять, ну і нехай. Поки вважається, що Єдиних новин та ін., як інструменту компенсації, достатньо. Демократія? Демократія. Стане критичним, буде реакція. Тобто поки інструмент боротьби -- інфо на противагу панікерам, зрадофілам. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 13 січ, 2023 22:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українупедерація втратила 90% танків з якими починала війну десь 2/3 ББМ до половини тактичної авіації Це при тому, що в рашистів знищена більша частина протитанкових засобів. Маючи 1000 танків і 1500 ББМ зараз можна дійти до москви... ![]() Разные авторы высказывают разные мнения. Например, Пригожина называют "человеком путина"(обоснование: только с личной санкции путина может быть позволено публично оскорблять армейскую верхушку). Хотя, на самом деле, аппаратная возня, попеременное преимущество нескольких группировок - вполне нормальная история, поиск некоего могущественного "человека путина" это конспирология, избыточная сущность
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну![]() Отримуємо повідомлення від читачів щодо постів деяких тг-каналів, які пишуть про наступ на Запорізькому напрямку Такі "інсайдери посилаються на відомий тг-канал аналітики DeepState. І ось вони ![]() ![]() Друзі, вірте в ЗСУ ![]() Чекаємо зведенні від Генштабу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|