Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Колеги, ще одна нехороша новина по банку - з вчорашнього дня при оплаті/знятті коштів з гривневих карток у Європі (ЄВРО) застосовується подвійна конвертація через долар.
Сьогодні розбирав ситуацію з родичами. Інфу підтвердили на ГЛ. Орієнтовно при теперішньому курсі виходить різниця в 1 Гривню на 1 Євро (по курсу карткових операцій).
Враховуйте! Інформація ніде не публікувалась, оскільки це не зміна тарифів.
stas_rst написав:Колеги, ще одна нехороша новина по банку - з вчорашнього дня при оплаті/знятті коштів з гривневих карток у Європі (ЄВРО) застосовується подвійна конвертація через долар.
stas_rst написав:Колеги, ще одна нехороша новина по банку - з вчорашнього дня при оплаті/знятті коштів з гривневих карток у Європі (ЄВРО) застосовується подвійна конвертація через долар.
Дуже дякую за вчасну новину. Тепер навіть Приватбанк вигідніше. Нажаль, відправити банку у відставку не можу з причини наявності депозитів.
Alien написав:письмово попередити Банк за 10-ть (десять) робочих днів (без урахування вихідних і святкових днів) до дня здійснення операції щодо видачі готівкових коштів. При цьому достатня сума коштів, за якою звертається Клієнт, має бути наявна на рахунку, з якого буде безпосередньо здійснюватися зняття готівки
От чому банки в Україні мають такі необмежені можливості, і їх посадовцям все сходить з рук? Чому, власне, тільки 10 днів, а не, скажімо, рік? Яка принципова різниця? І чому клієнт тоді не може вимагати у банка письмового запросу на отримання чергового платежу за кредитом за ті ж 10 днів? Риторичні питання. Але ясно одне - ніхто за таких умов гроші сюди більше не принесе, а значить, після закінчення поточних депозитів -- остаточне прощавай.
M-Audio написав:Дуже дякую за вчасну новину. Тепер навіть Приватбанк вигідніше. Нажаль, відправити банку у відставку не можу з причини наявності депозитів.
А что, наличие депозитов заставляет рассчитываться картами банка? Так-то гривневая карта Аллы почти всё время была далеко не самым выгодным вариантом для расчётов в валюте (хотя для обнала в пределах бескомисного лимита не уверен, что и сейчас Приват станет лучше даже для евро). Лично мне это не мешает пользоваться другими возможностями этого банка. Хотя, если религиозное что-то...
M-Audio написав:Дуже дякую за вчасну новину. Тепер навіть Приватбанк вигідніше. Нажаль, відправити банку у відставку не можу з причини наявності депозитів.
А что, наличие депозитов заставляет рассчитываться картами банка?
Нет, не заставляет. Но не позволяет забыть про этот банк. Хотя посмотрим, может и сгодится ещё на что. Надо сказать, что я иногда сознательно рассчитывался в валюте кредиткой RED, по которой была такая конвертация уже. Но тогда почему-то не было такой дикой разницы между заявленным и фактическим курсом. Кажется, у ПУМБа курс получается в результате меньше, хотя механизм тот же. Отсюда вывод -- дело не в механизме, а в желании навариться на клиентах, которые не заметят подлога, и будут некоторое время ориентироваться на красивую цифру курса евро, которая к реальному курсу уже отношения не имеет совсем.
M-Audio написав:которые не заметят подлога, и будут некоторое время ориентироваться на красивую цифру курса евро, которая к реальному курсу уже отношения не имеет совсем.
правило проверяйте деньги не отходя от кассы работает всегда и везде. я лично всегда смотрю по чем вышел курс после распределения суммы по счету.
M-Audio написав:которые не заметят подлога, и будут некоторое время ориентироваться на красивую цифру курса евро, которая к реальному курсу уже отношения не имеет совсем.
правило проверяйте деньги не отходя от кассы работает всегда и везде. я лично всегда смотрю по чем вышел курс после распределения суммы по счету.
И чем это поможет, когда операция уже давно сделана?