beee Не думаю, что кого-то посадят. Скорее это жужу похоже на попытку сброса старой гвардии с потоков для все той же экономии времени на танцы вокруг прочно окопавшихся и по возможности бюджета.
Віталліан На скільки я зрозумів в цьому житті, майже всі нападки (у будь-якій формі) стаються з причини, що оцей нападник тупо! забажав на когось напасти. Реалізувати своє бажання напасти (облаяти, скривдити, принизити, вдарити). Від об'єкта нападу йому треба лише одного -- привіду.
Для словесного нападу для цього цілком достатньо наявності розбіжностей у погляді. З головою достатньо. Тому, якщо нема бажання давати відсіч кожному отакому ахресору)), то залишається не надавати привід.
Саме смішне відбувається, коли потім (як охолоне) у цього нападника спробувати спитати чому ти напав (агресировав, бикував) конкретно? За що саме конкретно і головне навіщо?
Не зможе. Бо відповідь - схотілося, виглядає некрасиво.
antey1969 написав:beee Не думаю, что кого-то посадят. Скорее это жужу похоже на попытку сброса старой гвардии с потоков для все той же экономии времени на танцы вокруг прочно окопавшихся и по возможности бюджета.
Хто зна. Бо все ж таки може до можновладців дійшло, що для виживання країни і себе, настав час змінюватися і змінювати.
Людина поводить себе в залежності від обставин. Якщо не байка, то навіть пірат стає Папою Римським)) А злодій - цілком справедливим правоохоронцем.
О чем мечтает начальница налоговой инспекции Киева Оксана Датий:
съездить с любимым мужчиной в Лондон и на Мальдивы купить сумочку «Гермес» купить часы «Бригет» купить соболиную шубу заработать миллион долларов сделать ремонт в новой квартире
Список нашли сегодня сотрудники ГБР во время обыска.
Датій не тільки мріє, вона вже й зараз мадам не з бідних
Під час обшуків у неї виявлено:
158 тис доларів США, 530 тис грн та 2,2 тис. євро. дорогі прикраси два автомобілі вартістю $150 тисяч три квартири у Києві загальною вартістю мільйон доларів будинок поблизу столиці.
Востаннє редагувалось Бетон в Сер 01 лют, 2023 14:12, всього редагувалось 1 раз.
beee написав:О чем мечтает начальница налоговой инспекции Киева Оксана Датий:
съездить с любимым мужчиной в Лондон и на Мальдивы купить сумочку «Гермес» купить часы «Бригет» купить соболиную шубу заработать миллион долларов сделать ремонт в новой квартире
Список нашли сегодня сотрудники ГБР во время обыска.