|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 13 лют, 2023 13:26
mephala написав:те що в кожного є моменти за які можна притиснути це безспірно. але коли одних притискають за використання машини на 200К грн (нічого більше немає чи що?) і закривають очі на мільйонні махінації інших то це схоже на політичну заказуху. чого тільки вартує історія про розбудову доріг в Дніпрі на ярди і нічого. все ОК. якби не "Схеми" то влада нічого б і не побачила. а скандал нещодавній з МО. Якби не журналісти то знову б влада нічого не бачила. все ОК. а тут відразу НАЗК все побачило 
Те що НАЗК побачило - просто нічого не шукаючи - наглість Атрощенка . Що там можна набагато більше накопати - точно так само як і на Кличка - не сумніваюся . Питання в доказовості корупційних схем - у нас це поки не вміють робити в принципі . Ну максимум - вчаться якраз зараз . Чи є якісь питання до НАЗК ?
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 13:34
ЛАД написав:Ну, выставить идейного противника довбнем давно известный метод. Часто помогает в идеологической борьбе, даже если это не правда.
хай пробачать мене небеса, але Царьов та Ківа це внуки Шарікова (мова далеко не про зовнішність)
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 13:39
mephala написав:чого тільки вартує історія про розбудову доріг в Дніпрі на ярди і нічого. все ОК. якби не "Схеми" то влада нічого б і не побачила. а скандал нещодавній з МО. Якби не журналісти то знову б влада нічого не бачила. все ОК. а тут відразу НАЗК все побачило 
Справа журналістів - викривати недоліки та взагалі "брудну білизну" - що вони і роблять . Влада , яка не бачить - це хто чи що ? Прокуратура , НАЗК , САП чи ОП , депутати , кабмін ? Журналіст вивалили - влада почала уважно дивитися - побачила - відреагувала . Взагалі-то є скільки гілок влади - пам"ятаєте ? Нагадую - законодавча , виконавча , судова . Зараз про яку владу мова ? А ще додають до цього всього четверту - яка б мала бути повністю незалежною від попередніх трьох . А реально ?
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 13:51
yanyura написав: 15.09.2022 НАЗК склало два протоколи стосовно чернігівського міського голови - джерело
"НАЗК бачить корупційну складову в діях мера Чернігова, оскільки на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну чиновник використав службовий автомобіль на користь своєї родини".
Так, зокрема, 5 березня 2022 року дружина Владислава Атрошенка, Ірина Атрошенко, перетнула пропускний пункт "Шегині", залишила Україну через українсько-польський кордон на автомобілі, що належить міській раді Чернігова.
За даними НАЗК, дружина міського голови, перебуваючи у Польщі, використовувала службовий автомобіль протягом трьох місяців у той час, коли Чернігівська міська рада продовжувала сплачувати лізингові платежі на загальну суму понад 200 тис. гривень.
Крім цього, в НАЗК вважають, що спосіб, яким Владислав Атрошенко повернув службовий автомобіль в Україну, є непрозорим, оскільки водій, який нібито керував ним, фактично не перебував у Польщі. При цьому використано 200 л бензину, витрати на який відшкодували з міського бюджету.
В те дни люди по крохам собирали на нужды обороны. Я отдал свой автомомбиль мицубиси 60 тыс пробега лялечка рябятам из теробороны Николаева без шансов что его вернут. Не думаю что в Чернигове ситуация была легче. Это подлость и ее нельзя прощать
-
Камикадзе
-
-
- Подякував: 589 раз.
- Подякували: 954 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 лют, 2023 14:23
Успіх написав:І тут/поруч себе, від побратимів - теж неодноразово чув, що їм сусіди заздрили, поки самі не відчули на собі, що таке бути на фронті
когда дуля в кармане, 100кило гривен кажется космическими деньгами. А как надумаешь купить дом или приличную коммерцию оказывается 2,5куе в месяц это мелкая пыль, из которой ещё детей кормить, родителям помогать и прочее прочее. Чтобы собрать хотя бы 100 куе надо 40 месяцев не есть не пить и ещё остаться целым.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 13 лют, 2023 15:12
Підписав, розшарив. Bobua написав: Bobua написав:
 pesikot написав:Итак, если я правильно понял, то Bobua & Letusrock заморозить конфликт по линии ограничения.
Йой, як багато обурення, заснованого навіть не знаю на чому...
Ось на цьому:
 Bobua написав: 3) Я готовий легко й невимушено віддавати всі міста й області
Ага. Я зрозумів. Мені не варто писати речення, з яких легко вирізати компроматні шматки. Правильно?  Тоді вже не можна буде вирізати "клікбейтний" шматочок? 
Ні, неправильно. Вам що, 8 років?.. Ви уявлення зеленого не маєте, які там області кого і скільки мобілізували. Це тільки ваші фантазії, типу "ось ми тут, западенці, воюємо, а вони, східняки, ухиляються." А моє особисте уявлення, наприклад, таке, що воюють мої друзі з Луганщини, яких я поважаю. Або бачимо тут поважних людей із півдня, як hotab, freeze чи холява. А із заходу бачимо рівень долярчиків. То що тепер, гратися в Януковича та ділити українців за сортами? Україна є одна, і українці в ній однакові, за областями вони не діляться. Особистий вибір кожного також за областю не закріплено. Bobua написав: Bobua написав:Якщо коротко, то сценаріїв я описував два (вільний переказ):
1) І от це -- ви майже всі чомусь звете "поразкою"...?
Так, це поразка. Не повна, але поразка. Як у 2014-2015 році.
2) Порох зміг у Мінську заморозити то все..., і вмовив світ на хоч якісь санкції -- і це таки було перемогою.
Тобто ми втратили території, отримали ще більшу війну і втрату нових територій, але це перемога така була. Дивні у вас перемоги. Bobua написав: Bobua написав: 2)І от отаке -- назвете "перемогою"??? 
Якщо вихід на кордони буде - так, це перемога. Не повна, але перемога. І зовсім не обов'язково грати в Жукових при цьому.
Не розумію такої "перемоги"... -- вийти на кордони, і потім втратити все.
Ну так не "втрачайте все потім". Bobua написав:Поки ми жертви -- нас підтримує розвинутий, жалісливий світ. Вихід на кордони -- і в світі можуть раптом виникнути питання, а як же ж це сталось, а чому вони не жаліли ні своїх солдатів, ні міста, ні людей... І навіщо далі ті санкції... І у світі хтось гавкне, "а давайтє памагать галадающєй масквє..." І та масква почне знову накопичувати ракети...
Мабуть, вам не вісім, а шість...  Bobua написав:* хороша війна -- ми в обороні, нас і далі підтримують, а санкції на максималках, і ми добре захищені, ще й винаходимо свої залізні куполи, та ін. вундервафлі..., а московія почувається ніби запхнула пальці в розетку і не здатна їх вийняти. 
І що в ній хорошого? Ніщо не є вічним. Як і будь яка оборона. Рано чи пізно оборона ламається, якщо не знеможливити атаки.
Хороше в ній: 1) ми ховаємось і не вмираємо; 2) поки видно агресію -- є санкції (з дитинства за них, вони розвалили ссср ).
Нам не потрібні санкції. Нам потрібно знищити загрозу - Московію. Для цього вона має отримати крах. Крах буде, коли їхня війна провалиться. Війна провалиться, коли вона покаже відсутність здобутків для москалів, тобто вони мають втратити все, що в нас захопили. Інакше це буде для них просто питання ціни, а ціну вони готові платити будь яку. Якщо атака дорожча оборони в рази, десятки разів -- то обороні нема чого ламатися.
То ми, мабуть, досі боронимо Сєвєродонецьк, Попасну, Соледар, чи я щось пропустив?.. І саме тому я не хочу нині бути тут, на донбасі, бо це зусебіч неправильно...  Так само як ЗУНР не хотіла би "звільнення" -- так, мабуть, і крими та елдеенерії його не хочуть.
То ви звичайний сепар. Зрозуміло. Отже, відвойовування вже років 8 як окупованих територій -- то зовсім дивно і невиправдано.
В 15му не відвоювали - отримали 22й. Не відвоюємо зараз - отримаємо наступну війну. І не треба вважати що криза вас омине, та москалі дозволять вам від'єднатись у якусь там ЗУНР. Не дозволять. Будуть лізти далі й далі, доки по зубах не отримають. Відступивши з донбасу, будете воювати в центрі. Відступите з центру - будете воювати на заході. Відступите з заходу - будете попереду москальських заградотрядів атакувати Польщу. Не вірите? В Луганську теж не вірили.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 лют, 2023 15:21
Starikan написав: sergey_sryvkin написав: Starikan написав:Всі пам'ятають, за яких обставин Крим опинився в складі УРСР? Отож. Та й мої родичі, частина яких народилася у Харкові, а потім переїхала до москви , ще за часів СРСР обурювалися передачею Крима Українї.
А передачею Тананрога та Кубані не обурювались? Воронежем, Курськом, Липецьком?. Україна не Усср
Тогда вперед, освобождать Таганрог и Кубань !!!111 Протрезвейте наконец.
А чого ж ваші "родичі в Харкові" так вибірково обурюються? Москалі ваші родичі, а Україна має міжнародно визнані кордони, до яких входить Крим, і не входить Таганрог.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 лют, 2023 15:22
щодо ротацій, вичитав таку мислєформу:
Соледар обвалили как раз во время ротации, и на Лиман тоже наступление прошло в момент, когда на участок фронта закинули слишком много подразделений без координации.
Сейчас есть запас для ротации — в том числе, под Киевом и на границе. И обучаются в Европе. А делать ротацию на людей без опыта — это обвалить фронт.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 13 лют, 2023 15:25
Puente ну ну. ви вирішили кількістю вУмних абревіатур тему замилити? та влада яка обіцяла весною почати саджати. ви тоді такі ж вУмні слова використовували у відповідь на їх обіцянки?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 15:31
Puente написав:Журналіст вивалили - влада почала уважно дивитися - побачила - відреагувала .
от блін досада владі. прийшлося реагувати бо журналісти пронюхали. а тут як пронюхали без журналістів? бо була задача поставлена правильно?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
|