Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 35263527352835293530 ... 14749>
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 13:26

mephala написав:
  yanyura написав:https://interfax.com.ua/news/general/858953.html

Кто вводить в оману решайте сами.

те що в кожного є моменти за які можна притиснути це безспірно.
але коли одних притискають за використання машини на 200К грн (нічого більше немає чи що?) і закривають очі на мільйонні махінації інших то це схоже на політичну заказуху.
чого тільки вартує історія про розбудову доріг в Дніпрі на ярди і нічого. все ОК.
якби не "Схеми" то влада нічого б і не побачила.
а скандал нещодавній з МО. Якби не журналісти то знову б влада нічого не бачила. все ОК.
а тут відразу НАЗК все побачило :shock:

Те що НАЗК побачило - просто нічого не шукаючи - наглість Атрощенка .
Що там можна набагато більше накопати - точно так само як і на Кличка - не сумніваюся . Питання в доказовості корупційних схем - у нас це поки не вміють робити в принципі . Ну максимум - вчаться якраз зараз . Чи є якісь питання до НАЗК ?
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 13:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Ну, выставить идейного противника довбнем давно известный метод. Часто помогает в идеологической борьбе, даже если это не правда.

хай пробачать мене небеса, але Царьов та Ківа це внуки Шарікова (мова далеко не про зовнішність)
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 13:39

mephala написав:чого тільки вартує історія про розбудову доріг в Дніпрі на ярди і нічого. все ОК.
якби не "Схеми" то влада нічого б і не побачила.
а скандал нещодавній з МО. Якби не журналісти то знову б влада нічого не бачила. все ОК.
а тут відразу НАЗК все побачило :shock:

Справа журналістів - викривати недоліки та взагалі "брудну білизну" - що вони і роблять .
Влада , яка не бачить - це хто чи що ? Прокуратура , НАЗК , САП чи ОП , депутати , кабмін ? Журналіст вивалили - влада почала уважно дивитися - побачила - відреагувала .
Взагалі-то є скільки гілок влади - пам"ятаєте ? Нагадую - законодавча , виконавча , судова . Зараз про яку владу мова ?
А ще додають до цього всього четверту - яка б мала бути повністю незалежною від попередніх трьох . А реально ?
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 13:51

yanyura написав:
15.09.2022
НАЗК склало два протоколи стосовно чернігівського міського голови - джерело

"НАЗК бачить корупційну складову в діях мера Чернігова, оскільки на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну чиновник використав службовий автомобіль на користь своєї родини".

Так, зокрема, 5 березня 2022 року дружина Владислава Атрошенка, Ірина Атрошенко, перетнула пропускний пункт "Шегині", залишила Україну через українсько-польський кордон на автомобілі, що належить міській раді Чернігова.

За даними НАЗК, дружина міського голови, перебуваючи у Польщі, використовувала службовий автомобіль протягом трьох місяців у той час, коли Чернігівська міська рада продовжувала сплачувати лізингові платежі на загальну суму понад 200 тис. гривень.

Крім цього, в НАЗК вважають, що спосіб, яким Владислав Атрошенко повернув службовий автомобіль в Україну, є непрозорим, оскільки водій, який нібито керував ним, фактично не перебував у Польщі. При цьому використано 200 л бензину, витрати на який відшкодували з міського бюджету.

В те дни люди по крохам собирали на нужды обороны. Я отдал свой автомомбиль мицубиси 60 тыс пробега лялечка рябятам из теробороны Николаева без шансов что его вернут. Не думаю что в Чернигове ситуация была легче.
Это подлость и ее нельзя прощать
Камикадзе

Подякував: 589 раз.
Подякували: 954 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 14:23

Успіх написав:І тут/поруч себе, від побратимів - теж неодноразово чув, що їм сусіди заздрили, поки самі не відчули на собі, що таке бути на фронті
когда дуля в кармане, 100кило гривен кажется космическими деньгами. А как надумаешь купить дом или приличную коммерцию оказывается 2,5куе в месяц это мелкая пыль, из которой ещё детей кормить, родителям помогать и прочее прочее. Чтобы собрать хотя бы 100 куе надо 40 месяцев не есть не пить и ещё остаться целым.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 15:12

Bobua написав:Петиція.
Офіційно перейменувати назву "росія" на "московія".
https://petition.president.gov.ua/petition/170958
подайте хто скільки зможе голосів... :)

Підписав, розшарив.
  Bobua написав:
 Bobua написав:

pesikot написав:Итак, если я правильно понял, то Bobua & Letusrock заморозить конфликт по линии ограничения.

Йой, як багато обурення, заснованого навіть не знаю на чому...

Ось на цьому:

Bobua написав:
3)
Я готовий легко й невимушено віддавати всі міста й області

Ага.
Я зрозумів.
Мені не варто писати речення, з яких легко вирізати компроматні шматки.
Правильно? :)
Тоді вже не можна буде вирізати "клікбейтний" шматочок? ;)

Ні, неправильно. Вам що, 8 років?..

Ви уявлення зеленого не маєте, які там області кого і скільки мобілізували. Це тільки ваші фантазії, типу "ось ми тут, западенці, воюємо, а вони, східняки, ухиляються."
А моє особисте уявлення, наприклад, таке, що воюють мої друзі з Луганщини, яких я поважаю. Або бачимо тут поважних людей із півдня, як hotab, freeze чи холява. А із заходу бачимо рівень долярчиків. То що тепер, гратися в Януковича та ділити українців за сортами?
Україна є одна, і українці в ній однакові, за областями вони не діляться. Особистий вибір кожного також за областю не закріплено.

Bobua написав:
   Bobua написав:Якщо коротко, то сценаріїв я описував два (вільний переказ):

1) І от це -- ви майже всі чомусь звете "поразкою"...?

Так, це поразка. Не повна, але поразка. Як у 2014-2015 році.

2) Порох зміг у Мінську заморозити то все..., і вмовив світ на хоч якісь санкції -- і це таки було перемогою.

Тобто ми втратили території, отримали ще більшу війну і втрату нових територій, але це перемога така була. Дивні у вас перемоги.

Bobua написав:
   Bobua написав:
2)І от отаке -- назвете "перемогою"??? 

Якщо вихід на кордони буде - так, це перемога. Не повна, але перемога.
І зовсім не обов'язково грати в Жукових при цьому.

Не розумію такої "перемоги"... -- вийти на кордони, і потім втратити все.

Ну так не "втрачайте все потім".

Bobua написав:Поки ми жертви -- нас підтримує розвинутий, жалісливий світ.
Вихід на кордони -- і в світі можуть раптом виникнути питання, а як же ж це сталось, а чому вони не жаліли ні своїх солдатів, ні міста, ні людей... І навіщо далі ті санкції... І у світі хтось гавкне, "а давайтє памагать галадающєй масквє..." І та масква почне знову накопичувати ракети...

Мабуть, вам не вісім, а шість...

Bobua написав:* хороша війна -- ми в обороні, нас і далі підтримують, а санкції на максималках, і ми добре захищені, ще й винаходимо свої залізні куполи, та ін. вундервафлі..., а московія почувається ніби запхнула пальці в розетку і не здатна їх вийняти. 

І що в ній хорошого? Ніщо не є вічним. Як і будь яка оборона. Рано чи пізно оборона ламається, якщо не знеможливити атаки.

Хороше в ній:
1) ми ховаємось і не вмираємо;
2) поки видно агресію -- є санкції (з дитинства за них, вони розвалили ссср ).

Нам не потрібні санкції. Нам потрібно знищити загрозу - Московію. Для цього вона має отримати крах. Крах буде, коли їхня війна провалиться. Війна провалиться, коли вона покаже відсутність здобутків для москалів, тобто вони мають втратити все, що в нас захопили. Інакше це буде для них просто питання ціни, а ціну вони готові платити будь яку.

Якщо атака дорожча оборони в рази, десятки разів -- то обороні нема чого ламатися.

То ми, мабуть, досі боронимо Сєвєродонецьк, Попасну, Соледар, чи я щось пропустив?..

І саме тому я не хочу нині бути тут, на донбасі, бо це зусебіч неправильно... :( Так само як ЗУНР не хотіла би "звільнення" -- так, мабуть, і крими та елдеенерії його не хочуть.

То ви звичайний сепар. Зрозуміло.

Отже, відвойовування вже років 8 як окупованих територій -- то зовсім дивно і невиправдано.

В 15му не відвоювали - отримали 22й.
Не відвоюємо зараз - отримаємо наступну війну. І не треба вважати що криза вас омине, та москалі дозволять вам від'єднатись у якусь там ЗУНР. Не дозволять. Будуть лізти далі й далі, доки по зубах не отримають. Відступивши з донбасу, будете воювати в центрі. Відступите з центру - будете воювати на заході. Відступите з заходу - будете попереду москальських заградотрядів атакувати Польщу. Не вірите? В Луганську теж не вірили.
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 15:21

Starikan написав:
  sergey_sryvkin написав:
  Starikan написав:Всі пам'ятають, за яких обставин Крим опинився в складі УРСР?
Отож.
Та й мої родичі, частина яких народилася у Харкові, а потім переїхала до москви , ще за часів СРСР обурювалися передачею Крима Українї.

А передачею Тананрога та Кубані не обурювались? Воронежем, Курськом, Липецьком?.
Україна не Усср

Тогда вперед, освобождать Таганрог и Кубань !!!111
Протрезвейте наконец.

А чого ж ваші "родичі в Харкові" так вибірково обурюються?
Москалі ваші родичі, а Україна має міжнародно визнані кордони, до яких входить Крим, і не входить Таганрог.
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 15:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

щодо ротацій, вичитав таку мислєформу:

Соледар обвалили как раз во время ротации, и на Лиман тоже наступление прошло в момент, когда на участок фронта закинули слишком много подразделений без координации.

Сейчас есть запас для ротации — в том числе, под Киевом и на границе. И обучаются в Европе. А делать ротацию на людей без опыта — это обвалить фронт.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 15:25

Puente
ну ну. ви вирішили кількістю вУмних абревіатур тему замилити?
та влада яка обіцяла весною почати саджати. ви тоді такі ж вУмні слова використовували у відповідь на їх обіцянки?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2023 15:31

Puente написав:Журналіст вивалили - влада почала уважно дивитися - побачила - відреагувала .

от блін досада владі. прийшлося реагувати бо журналісти пронюхали.
а тут як пронюхали без журналістів? бо була задача поставлена правильно?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

#<1 ... 35263527352835293530 ... 14749>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор