|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 13 лют, 2023 15:54
Amethyst написав: ustinovse написав:змушує користувачів задуматись
та не задуматися, а плюнути!
сижу в сенс и норм себя чувствую. главное уметь считать 
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 16:05
mephala написав: Amethyst написав: ustinovse написав:змушує користувачів задуматись
та не задуматися, а плюнути!
сижу в сенс и норм себя чувствую. главное уметь считать 
Та я тож. Главное понимать, шо делаешь 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 502 раз.
- Подякували: 1305 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Пон 13 лют, 2023 16:51
Amethyst написав:А чому? Розміщення на соціальном/конвертаційному у ліміті 100Кгрн теж рахується за картковим курсом? І що думає про це НБУ?
Повертаюсь Зняття готівки це не лише каса банку, а і банкомати, наприклад з валютної картки в банкоматі з гривнею. Для зняття буде використовуватись картковий курс, а, відповідно і ліміт при цьому буде розраховуватись за таким самим курсом, тут більш логічно. Для каси просто не робили окремих налаштувань Я займусь цим питанням більш детально і якщо будуть новини, то напишу тут ^Богдан
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 13 лют, 2023 16:56
Sense Bank написав:Повертаюсь Зняття готівки це не лише каса банку, а і банкомати, наприклад з валютної картки в банкоматі з гривнею. Для зняття буде використовуватись картковий курс, а, відповідно і ліміт при цьому буде розраховуватись за таким самим курсом, тут більш логічно. Для каси просто не робили окремих налаштувань Я займусь цим питанням більш детально і якщо будуть новини, то напишу тут ^Богдан
І + до цього: всі ліміти в банку номіновані в гривні. В постанові НБУ №18 всі ліміти також описані в гривні, без еквівалентів в валюті, тому питання віддано на розсуд банку ^Богдан
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 13 лют, 2023 16:57
Amethyst написав:Розміщення на соціальном/конвертаційному у ліміті 100Кгрн теж рахується за картковим курсом? І що думає про це НБУ?
НБУ думает, что банк вообще не обязан предоставлять конвертационные депозиты. А если и предоставляет, то дневной лимит может поставить по своему вкусу лишь бы был не больше, чем 100к по курсу НБУ. Sense Bank написав:І + до цього: всі ліміти в банку номіновані в гривні. В постанові НБУ №18 всі ліміти також описані в гривні, без еквівалентів в валюті, тому питання віддано на розсуд банку
Вот прям совсем на усмотрение банка?  Банк может разрешить приём на конвертдепо, скажем, 100k$ в месяц, решив, что у него для этой операции курс считается 1:1? 
-
moveton
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 709 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Пон 13 лют, 2023 17:20
Sense Bank написав: Sense Bank написав:Повертаюсь Зняття готівки це не лише каса банку, а і банкомати, наприклад з валютної картки в банкоматі з гривнею. Для зняття буде використовуватись картковий курс, а, відповідно і ліміт при цьому буде розраховуватись за таким самим курсом, тут більш логічно. Для каси просто не робили окремих налаштувань Я займусь цим питанням більш детально і якщо будуть новини, то напишу тут ^Богдан
І + до цього: всі ліміти в банку номіновані в гривні. В постанові НБУ №18 всі ліміти також описані в гривні, без еквівалентів в валюті, тому питання віддано на розсуд банку ^Богдан
При видачі інвалюти у касі у квитанції вказується еквівалент в грн по курсу НБУ. І це регламентується не 18ю Постановою  Чому тоді при резервуванні/замовленні цієї інвалюти використовується іншій курс? Чому смузісти не відкорегують свій провтик для вшанування любих клієнтів?!
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 502 раз.
- Подякували: 1305 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Пон 13 лют, 2023 18:26
Alien написав: ustinovse написав:Треба слоган банку якийсь. СенсБанк - банк що змушує користувачів задуматись.
Менi здається краще так: СенсБанк - банк, що завжди триматиме вас у тонусi або ще краще: Клiєнт не розслабляйся - я поруч. Твiй СенсБанк 
Клiєнт, не розслабляйся - я позаду
-
-
- Подякував: 340 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 20:51
Alien написав: ustinovse написав:Треба слоган банку якийсь. СенсБанк - банк що змушує користувачів задуматись.
Менi здається краще так: СенсБанк
сенс банк - на баг, а фіча
-
ScaryBee
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2023 21:01
alter написав:Клiєнт, не розслабляйся - я позаду
Гоните вы на бедного Сеню, у которого обычно (разве что с курсом евро получилось исключение) комисы видны до списания и о новых бритвах всегда предупреждают минимум за месяц. А я недавно неосторожно в кабинете налоговой нажал на кнопочку "Заплатить через liqpay". Приват меня спросил действительно ли я хочу заплатить указанную сумму налога и ... тихонечко списал ещё и 1.5% комис за удобную кнопочку. Сеня меня на такую сумму не брил даже в общей сложности за полтора года.
-
moveton
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 709 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Пон 13 лют, 2023 21:10
alter написав:Alien написав: ustinovse написав:Треба слоган банку якийсь. СенсБанк - банк що змушує користувачів задуматись.
Менi здається краще так: СенсБанк - банк, що завжди триматиме вас у тонусi або ще краще: Клiєнт не розслабляйся - я поруч. Твiй СенсБанк 
Клiєнт, не розслабляйся - я позаду З любов'ю, Сен(к)с Банк Марі♥
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-