1500$ в 50к UAH не укладываются, но 1300$ в день всяко можно при таком лимите. Комиссия тут может быть только отрицательная, которую у нас кешбеком зовут. Но можно и без неё, конечно.
|
|
![]() Маю на увазі щоб не було ніяких сюрпризів (тип конвертація дол в гр а потім знову в дол по дурному курсу) бо чомусь ліміти відображають у гривні. ![]() Ukrainian не знаю як конкретно по сенсу, але коли у мене в моно не було фізичної картки я оплачував ebay/aliexpress/amazon - ліміт настраювався у додатку
![]() Лимиты унифицированно в национальных деньгах написаны. Это не уникально. Тут разве что туманно какой для них берут курс, но обычно это не очень существенно. А конверсия валюты при покупке - это Орехи будут по курсу 36.5686. Проверял ![]() ![]() Якщо на момент переходу на тариф "розширений" (16/02) у вас по картці немає страховок, то тариф залишиться без змін. Тобто оновлення тільки для тих карток, по яким було підключено "старі" страховки ^Богдан
![]() Там дивiться колись у Алли була така практика - давали кредитку на кiлька рокiв - по якiй було за замовчанням вiдкрито 2 страховки. Вони без проблем вимикались - одна одразу - друга пiсля першої РД. I воно здавалось що страховок нема. Особливо через пару рокiв як все забувалось. Втiм страховки продовжували дiяти - вони просто призупинялись - становились "сплячими". Але при перевипуску картки, або при переходi в iнший тариф - воно знов вмикались i треба було не пропустити i знову усе повимикати. Це було майже по усiм кредитках (хоча по цифровим може й не було - точно не знаю). То наразi може так виявитись, що такi "сплячi" страховки можуть активуватись знов - тепер у виглядi "тарифiв з +". ![]() Alien мужу тоже сказали, что спящие страховки не будут играть никакой роли, имеют значение только живые страховки. По таким клиентам с живыми страховками недавно была произведена смс-рассылка с информацией о том, на какой тариф их переведут, т.е. если не было получено никакого смс уведомления, то всё и останется по старому. Ну вот как то так
![]() ![]() Re: Sense BankПопыталась оплатить КП Киевтеплоэнерго.
Шаблон не работает, пошла в платежи по реквизитам. Не работает при наборе цифрами и при сканировании кода, выдает ошибку. Пожалуйста, наведите порядок ). Новые шаблоны я делала в прошлом месяце, в этом почти все работали. Но вот сюрприз. ![]() Будь ласка, донесіть на рівень, де приймають рішення - щоб прибрали це неподобство, коли не можеш забрати свою валюту після закінчення депо як мінімум 10 робочих днів, так ще й їхати в псьмовому вигляді замовляти. І це у вік комп'ютерних технологій. Чи думаєте що люди не здогадуються, що насправді ви тупо таким чином користуєтеся грошима клієнтів без їх на те згоди? В інших банках такого брєда немає, і тому клієнти з валютними вкладами перейдуть в інші банки. Ви прикриваєтеся, що начебто логістика складна, і потрібні 10 днів для доставлення? Так зробіть, що можна було б замовляти за 10 робочих днів до закінчення депозиту. Як це реалізовано наприклад в ТАСі - хоч за 20 днів замовляй - оператор перевірила, що лонгація вкладу не стоїть, значить гроші точно будуть на рахунку на день закінчення депозиту, а значить можна замовляти на цю дату
|
|