Andrey2512 написав:Военкоматы людей за руки порой хватают и тащат себе. А в это же время создаётся штурмовая Бригада Лють, куда записалось 27к добровольцев.
Вопрос. А что это вообще такое? Если есть ВСУ, то кому выгодно создавать Лють под руководством МВС?
Я також не розумію цей момент. Тут хтось чогось не договорює.
Andrey2512 написав:Военкоматы людей за руки порой хватают и тащат себе. А в это же время создаётся штурмовая Бригада Лють, куда записалось 27к добровольцев.
Вопрос. А что это вообще такое? Если есть ВСУ, то кому выгодно создавать Лють под руководством МВС?
Китай готує свою "мирну пропозицію" для України до річниці російського вторгнення Ван І також зазначив, що Китай викладе свою позицію щодо врегулювання війни в Україні в документі, в якому буде зазначено, що територіальна цілісність усіх країн повинна поважатися.
Напевно чергові шаблонні заклики "до діалогу та консультацій"... Якби Китай дійсно хотів закінчення війни то ми б вже осінню 2022 відбудовували багатоповерхівки Маріуполя
vitaliian написав:Записалось 27к а нужно 270к (если не больше)
з вулиці де живуть батьки (150 будинків) за останні 2 тижні вже 5 чоловік побували на примусовій медкомісії. На даний час двоє лежать на стаціонарі, третій готується до операції, четвертий оформляє догляд за мамою, про пятого незнаю. Ці 270тис такими темпами та методами не наберуть і до 2025 року
Записалось 27к а нужно 270к (если не больше)
Не усі зних пройдуть медкомісію. Одного бажання замало.
Успіх написав:А мені якось ці всі аргументи пох Бо я вже всім втомився пояснювати 100500раз, що: - Старлінк тепер всюди в тилу, а іноді і на вогневій! - Інтернет мобільний частенько і на вогневу пробиває місцями - А ГОЛОВНЕ - запитайте в знайомих, різницю між піхотою і артою!!! Де стоїть арта, а де стоїть піхота? І, взагалі, яка робота у зв'язкового в арті?
ДумайТЕ!(якщо є чим!)
Сюр... У командування претензій до Успіху немає, зате у форумчан є.