Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 35933594359535963597 ... 14850>
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 10:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но вообще практика последних десятилетий показывает, что материальное стимулирование повышения рождаемости даёт только довольно кратковременный эффект.

матеріальне стимулювання дає тільки шалений приріст ромського наслення + в неблагополучних родинах.
Потрібно не гроші платити а давати сертифікати які можна використати виключно на освіту / покращення житлових умов..
А то наклепають дітей а за "децькі" купляють горілку ящиками. Це звісно стосується тільки вище зазначених категорій
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 10:45

vitaliian написав:
[политическое животное] Трамп пообіцяв протягом доби припинити війну в Україні, якщо знову стане президентом США

«Я зателефоную двом людям — Путіну та Зеленському. Я скажу їм: "Нам треба зустрітися". Я гарантую, що зможу вирішити це питання. Ми укладемо угоду протягом 24 годин».

Цікаво чому журналісти прямо не спитають Трампа:
- якщо путін вам скаже "я хочу продовжити вбивати українців", а Зеленський повідомить "ми не хочемо щоб нас вбивали" як ви тоді плануєте досягти угоди за 24 год?
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 10:49

ЛАД написав:Данилов в последнее время превратился в болтуна, если не провокатора.

взагалі не розумію для кого він це говорить. такі постійні голослівні погрози ризикують стати новим мемом а-ля "останнє китайське попередження"
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 10:49

Letusrock написав:
  vitaliian написав:
[политическое животное] Трамп пообіцяв протягом доби припинити війну в Україні, якщо знову стане президентом США

«Я зателефоную двом людям — Путіну та Зеленському. Я скажу їм: "Нам треба зустрітися". Я гарантую, що зможу вирішити це питання. Ми укладемо угоду протягом 24 годин».

Цікаво чому журналісти прямо не спитають Трампа:
- якщо путін вам скаже "я хочу продовжити вбивати українців", а Зеленський повідомить "ми не хочемо щоб нас вбивали" як ви тоді плануєте досягти угоди за 24 год?

Компромиссный вариант посредине - пусть взрывает дома и убивает русских. Они ж его выбрали? Значит не против
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 10:52

flyman написав:Ефекту не буде. Треба міняти законодавство на користь чоловіків. А баби щоб сиділи дома як в мусульман. Еле ж ми йдем в демократичну Європу, так зване рівноправ"я (але М1860). Тупик. Хіба навезти філіпінок, але це теж фантастика

чому небуде? якщо народження дитини дасть змогу переїхати з 1к квартири в двокімнатну то робочий клас почне розмножуватися, а цигане з алкашами перестануть
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 10:52

Letusrock написав:Цікаво чому журналісти прямо не спитають Трампа:

Тому що журналісти свої
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 10:56

Letusrock написав:
  ЛАД написав:Данилов в последнее время превратился в болтуна, если не провокатора.

взагалі не розумію для кого він це говорить. такі постійні голослівні погрози ризикують стати новим мемом а-ля "останнє китайське попередження"

Все просто , потом его с треском уволят и на выборах Арестович будет собирать голоса русскоязычного востока, тех кто голосовал за опзж, а Данилов на Западе, голоса тех кто голосовал за Пороха. На Западной настроения радикальнее - брать Москву и СПб. Кто ещё кроме Данилова это предлагает, и что ещё радикальнее может предложить пап?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 11:12

ЛАД написав:Так что депопуляция будет продолжаться. И волей-неволей придётся задуматься о поощрении миграции из-за границы. Правда, не очень себе представляю, кого мы можем привлечь. На Россию после этой войны рассчитывать не приходится, а с азиатами/африканцами, если даже удастся, возникнут проблемы их адаптации, с которыми столкнулась и Европа.

Неможу погодитись, для чого нам мігрантів з Африки, щоб конкурувати з ними за миску рису? третина країни в руїнах, роботи нема прямо зараз при тому що купа людей заняті в ЗСУ, і мільйони виїхали. А що буде як всі повернуться..
Всі би хотіли вірити що настане абсолютна безпека (рф розвалиться на десяток держав) і нас будуть заливати сотнями мільярдів інвестицій... але якщо так не буде, і настануть важкі повоєнні часи, а захід буде лише мінімально підтримувати не даючи статися дефолту.

Я вже писав колись на прикладі Закарпаття, що тут умовний плиточник має 1000 доларів тільки тому що його конкурент працює в Чехії за 2000 євро. А якщо повернеться цей з Чехії плюс приїде Ібрагім з Марокко, то всі троє будуть мати по 300
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 11:15

Поставки Bradley відкриває додаткові можливості поставки машин на базі цієї БМП.
В новому пакеті 4 машини вогневої підтримки M7 Bradley. В них замість ПТРК є радар для пошуку наземних цілей та лазер для його підсвітки в випадку використання керованих снарядів.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 11:15

vitaliian написав:
  Letusrock написав:

Все просто , потом его с треском уволят и на выборах Арестович будет собирать голоса русскоязычного востока, тех кто голосовал за опзж, а Данилов на Западе, голоса тех кто голосовал за Пороха. На Западной настроения радикальнее - брать Москву и СПб. Кто ещё кроме Данилова это предлагает, и что ещё радикальнее может предложить пап?

Бред.
Никто на Западе Украины не собирается брать Москву. Там скорее настроения "чому наші хлопці повинні гинути на Сході, коли тамтешні чоловіки втікли та хлебчуть оковиту на Заході".
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
  #<1 ... 35933594359535963597 ... 14850>
Форум:
+ Додати
    тему